Μπήκα και επίσημα στο νέο μου σπίτι, οπότε μεταξύ άλλων καλούμαι να επιλέξω και ίντερνετς provider (γεγονός που θα εκτιμήσει αρκετά νομίζω και ο αγαπητός χρήστης HOL από τον οποίο κλέβω ίντερνετς προσωρινά). Μιας και έχουμε εύκαιρο στατιστικό δείγμα εδώ μέσα, είπα να ζητήξω άποψη για το πώς έχουν τα πράματς αυτήν τη στιγμή στον κόσμο του ελληνικού ίντερνετς από άποψης τιμών και providers, μιας και η τελευταία σχετική έρευνα αγοράς που βγαίνει με ένα πρόχειρο search στο google βγάζει λίστα που έχει να αναβαθμιστεί από το 2012.
Εμπειρίες από συγκεκριμένους providers, τί πρέπει να αποφύγω (εκτός της Wind, που απ'ότι καταλαβαίνω είναι ήδη εταιρία προς αποφυγήν), τί συμφέρει περισσότερο οικονομικά, όλο το ίνπουτ και τα προσωπικά βιώματα είναι ευπρόσδεκτα προκειμένου να καταλήξω σε κάποιον provider στα κοντά.
Υπ'οψιν πως όλα γίνονται εκ του μηδενός. Ούτε αριθμό τηλεφώνου έχω καταχωρημένο για το σπίτι, ούτε εξοπλισμό ούτε τίποτα.
Εμπειρίες από συγκεκριμένους providers, τί πρέπει να αποφύγω (εκτός της Wind, που απ'ότι καταλαβαίνω είναι ήδη εταιρία προς αποφυγήν), τί συμφέρει περισσότερο οικονομικά, όλο το ίνπουτ και τα προσωπικά βιώματα είναι ευπρόσδεκτα προκειμένου να καταλήξω σε κάποιον provider στα κοντά.
Υπ'οψιν πως όλα γίνονται εκ του μηδενός. Ούτε αριθμό τηλεφώνου έχω καταχωρημένο για το σπίτι, ούτε εξοπλισμό ούτε τίποτα.