What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Νέες λεπτομέρειες και trailer για το Resident Evil 3

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,780
Σε μια συνέντευξη με το Αγγλικό Playstation Magazine, ο παραγωγός του remake του κλασικού Survival Horror παιχνιδιού, Peter Fabiano, αποκάλυψε μερικά νέα στοιχεία γι’ αυτό, τα σημαντικότερα από τα οποία είναι:



– Το παιχνίδι θα περιέχει αρκετή εξερεύνηση, όχι αντίστοιχη ενός Open World τίτλου αλλά ικανοποιητική με πολλά προσβάσιμα μέρη όπως τα γραφεία της εφημερίδας της Raccoon City, το νοσοκομείο, διάφορα μαγαζιά κ.α.



– Η τεχνητή νοημοσύνη του Nemesis έχει βασιστεί σε εκείνη του Mr. X του RE 2 και έχει βελτιωθεί ώστε να κάνει χρήση όπλων και να εντοπίζει ευκολότερα τον παίκτη.



– Ο Carlos θα είναι playable και θα έχει περισσότερο χρόνο στο προσκήνιο από πριν.



– Το Mercenaries mode δε θα επιστρέψει (αναμενόμενο μιας και το δευτερεύον mode είναι πλέον το multiplayer 4 vs 1, Resistance).



– Το παιχνίδι θα έχει μόνο ένα φινάλε (σε αντίθεση με τα 2 του...

Continue reading...
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Δείχνει ποιο ενδιαφέρον και απο αυτό του 2 τολμώ να πω, αν και έχω την αίσθηση οτι ο Νεμεσις θα σου φορτώνεται σε υπερβολικά έντονο βαθμό κάτι που μπορεί να γίνει και κουραστικό ... Όπως και να έχει περιμένω και σίγουρα θα τιμηθεί.
Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα κάνει η crapcom και remake του CVX και του 4, το πρώτο το έχω σχεδόν σίγουρο πάντως, το 4 σαν πρωταθλητής των HD edition έχει πολλές πιθανότητες. Λέτε να δούμε και Remake των DIno Crisis; μακάρι...
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,780
Για το Code Veronica το θεωρώ πολύ πιθανό, νομίζω θα το ωφελούσε πολύ η ίδια μεταχείριση με το RE2. Το 4 δε νομίζω, τουλάχιστον όχι εδώ κοντά, γιατί έχει το νεότερο μοντέλο χειρισμού. Εκτός κι αν είσαι από αυτούς που λένε "θέλουμε remake του 4 κι αυτή τη φορά να το κάνουν horror, εκεκε"... :trollface:
 
Top Bottom