LATEST NEWS
Trending

Νέες λεπτομέρειες και trailer για το Resident Evil 3

Σε μια συνέντευξη με το Αγγλικό Playstation Magazine, ο παραγωγός του remake του κλασικού Survival Horror παιχνιδιού, Peter Fabiano, αποκάλυψε μερικά νέα στοιχεία γι’ αυτό, τα σημαντικότερα από τα οποία είναι:

– Το παιχνίδι θα περιέχει αρκετή εξερεύνηση, όχι αντίστοιχη ενός Open World τίτλου αλλά ικανοποιητική με πολλά προσβάσιμα μέρη όπως τα γραφεία της εφημερίδας της Raccoon City, το νοσοκομείο, διάφορα μαγαζιά κ.α.

– Η τεχνητή νοημοσύνη του Nemesis έχει βασιστεί σε εκείνη του Mr. X του RE 2 και έχει βελτιωθεί ώστε να κάνει χρήση όπλων και να εντοπίζει ευκολότερα τον παίκτη.

– Ο Carlos θα είναι playable και θα έχει περισσότερο χρόνο στο προσκήνιο από πριν.

– Το Mercenaries mode δε θα επιστρέψει (αναμενόμενο μιας και το δευτερεύον mode είναι πλέον το multiplayer 4 vs 1, Resistance).

– Το παιχνίδι θα έχει μόνο ένα φινάλε (σε αντίθεση με τα 2 του αρχικού).

– Δε θα υπάρχουν οι επιλογές του παλιού παιχνιδιού, που σε σημεία της ιστορίας έπρεπε να επιλέξουμε κάποια ενέργεια σε περιορισμένο χρόνο.

– Ο ήχος θα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και θα πρέπει να δίνουμε σημασία σε αυτόν για να εντοπίζουμε έγκαιρα κινδύνους που καραδοκούν.

Ακολουθεί το gameplay trailer που επικεντρώνεται στο Nemesis:

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

2 Comments

  1. Δείχνει ποιο ενδιαφέρον και απο αυτό του 2 τολμώ να πω, αν και έχω την αίσθηση οτι ο Νεμεσις θα σου φορτώνεται σε υπερβολικά έντονο βαθμό κάτι που μπορεί να γίνει και κουραστικό … Όπως και να έχει περιμένω και σίγουρα θα τιμηθεί.
    Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα κάνει η crapcom και remake του CVX και του 4, το πρώτο το έχω σχεδόν σίγουρο πάντως, το 4 σαν πρωταθλητής των HD edition έχει πολλές πιθανότητες. Λέτε να δούμε και Remake των DIno Crisis; μακάρι…

  2. Για το Code Veronica το θεωρώ πολύ πιθανό, νομίζω θα το ωφελούσε πολύ η ίδια μεταχείριση με το RE2. Το 4 δε νομίζω, τουλάχιστον όχι εδώ κοντά, γιατί έχει το νεότερο μοντέλο χειρισμού. Εκτός κι αν είσαι από αυτούς που λένε “θέλουμε remake του 4 κι αυτή τη φορά να το κάνουν horror, εκεκε”… :trollface:

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL