δεν μπορω, πρεπει να το μοιραστω. ζητω σορυαπ τους αδμινς για το αγαρμπο οφτοπικ.
αντρικο, με κατεστρεψες. 50 θενκ γιου δεν ειναι αρκετά. ηδη με τα φόρα και τα σαιτς που τσεκαρα καθε μερα, ελαχιστος χρονος μου εμενε για σερφινγκ και τωρα εχω σοβαροτατο προβλημα. μπηκα στο φορουμ και εμεινα άλαλος.
ενδεικτικα θρεντς της πρωτης σελίδας: "μια απλη σχεση η τον δυνατο ερωτα...?!", "Αντρας με μεγαλο πεος η μικρο?", "Φιλικη εξοδος με πρωην", "υψηλα στανταρ VS χαμηλα στανταρ=ανωριμοτητα VS απαλεψια?", "Λογος / αρραβωνας ή συγκατοίκηση πρωτα ?".
την προσοχη μου ομως τραβηξε ενα θρεντ, προφανως απο αντρα - μελος με τιτλο: "Οι μονες που θα καθομουν εδω μεσα ειναι...". το ανοιξα εννοειται και αντιγραφω το ποστ του Θεούλη:
"Οι μονες που θα καθομουν εδω μεσα ειναι...
1)Η Αθηνουλι μαζι με την γουρουνιτσα για τριο.Δεν μου αρεσιε γενικα το τριο για ποιοτικςου λογους,απλα θα ειχε πλακα γιατι εχω ενα πολυ πορνικο σεναριο με αυτες.
2)Η τσερρυ.Αυτη γτ ειναι ηυ μονη που παιρνει σοβαρα την γυμναστικη της και δεν βρησκει καθε εβδομαδα αλλη δικαιολογια να λουφαρει.θελ ωνα δω αντοχες και ας μην καλυπτει το βυζο που θελω
3)Η κουραμπιεδακι.Αυτη ξεριει γτ.Οι αλλοι μην ρωτατε.
Ωραια.Τα ειπα και ηρεμησα."
αδερφια, τρέξτε. δε θα μεινει αντερο. dislocated jaw, που ελεγε και στα παλια championship manager, απο τα γελια ομως. θα γραφτω ως "αννουλα του χιονιά" και θα τα ρημαξω ολα. έπιταφ, ασόβαρε 666, μπορατσο, κι ολοι οσοι νιωθουν αρκετα κάφροι, δωστε αγωνιστικο παρών.