Καλησπέρα σε όλους.
Νόμιζω δε χρειάζεται κάποιο intro το post και ο σκοπός του φαίνεται μόνο από το thread που γράφω
Ήρθα σ' επαφή με τη παρέα σας κατα κάποιο τρόπο ως αναγνώστης του PC Master τα τελευταία του δύο χρόνια ως έφηβος τότε. Είχα και ένα προφίλ ενεργό στο forum, αλλά τρέμω και στην ιδέα να δω τις cring-ιές που έγραφα τότε.
Τέλος πάντων, 2016 μπήκα πανεπιστήμιο σε άλλη πόλη (Πάτρα) απ το πατρικό μου. Στις 2 πρώτες μέρες στη νέα πόλη έλιωσα το Μonkey Island και μετά, αν και κολημένος μέχρι τότε, χωρίς να πάρω καμιά επιλογή σταμάτησα να παίζω. Aκόμα, δε το έχω ερμηνεύσει αυτό.
Επέστρεψα το σωτήριο έτος 2020 με το Witcher 3, που οδήγησε στη πρώτη μου λευκή εξεταστική τότε χειμερινή (προ πανδημίας και lockdown). Με Witcher 3 γύρισα στο gaming και ξαναβρήκα τη
ψυχή του gaming στο Dark Souls μετά από πόνο και ιδρώτα. Ή τουλάχιστον τη ψυχή του gaming για μένα. Για να μη λέμε και μεγάλα λόγια για όλο το gaming. Πάτησε όλα τα κουμπάκια και κυρίως με άλλαξε σα gamer. Από τότε περισσότερο ή λιγότερο λιώνω κατ΄ αποκλειστικότητα στο pc (μόνο για bloodborne ζηλεύω). Ότι δεν είναι tactical πλέον θέλω να το παίζω με controler. Προσπαθώ να παίζω τα πάντα (σαν το "ακούω ξένα" μου φάνηκε αυτό στη μουσική, αλλά πάμε παρακάτω) αλλά έχω μία πρότιμηση για τα rpg. Τελευταία μου άρεσε το Pillars το πρώτο.
Εν μέσω διακοπών ψάχνω τα απελπισμένα πατήματα μου στο Darkest Dungeon.
Θα τα λέμε!