Καλησπέρα παιδιά!
Σας παρακολουθώ ανελιπώςαπο την αρχή του site σχεδόν. Για την ακρίβεια απο την εποχή που κάποιοι από εσάς γράφατε στο PC Master οταν πήγαινα ακόμα γυμνάσιο! Θέλω να τονίσω ότι μέχρι και σήμερα, όντας πλέον τεταρτοετής φοιτητής δεν έχω βρει πουθενά άλλη πηγη που να εμπιστέυομαι σε gaming θέματα όσο εσάς. Γενικότερα θεωρώ ότι έχετε συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στη διαμόρφωση της gaming ταυτότητας μου και με έχετε βοηθήσει να εκτιμώ την ποιότητα στα games ήδη από μια εποχή που οι περισσότεροι συνομήλικοι μου γνώριζαν μόνο το LoL και τα Call of Duty.
Μέχρι πρόσφατα δεν ένιωθα την ανάγκη να συμμετέχω και εγώ στο φόρουμ αν και lurkαρα σε πολλά thread απλά διαβάζοντας όσα γράφατε. Πρίν από μερικούς μήνες αποφάσισα να κάνω τη συμμετοχή μου πιο ενεργή και έφτιαξα επιτέλους λογαριασμό, σήμερα όμως πήρα την απόφαση να γράψω επιτέλους το πρώτο post (μια απόφαση στην οποία για να είμαι ειλικρινής με έσπρωξε και η ανάγκη για βοήθεια με ένα θεματάκι που αντιμετωπίζω, περισσότερα για αυτό σύντομα με νέο post στο hardware)! Ελπιζώ να συνεισφέρω θετικά με την παρουσία μου στο φόρουμ! Αυτά προς το παρόν!
Καλώς ήλθες!