What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Νέος τίτλος Indiana Jones από την Bethesda!

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Ελάχιστες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της “ανάστασης” της Lucasfilm Games από την Disney, έρχεται και η πρώτη σύμπραξη στην οποία θα συμμετάσχει η “νέα” εταιρεία. Και… τί σύμπραξη: σύμφωνα με επίσημο Tweet της Bethesda, το στούντιο της MachineGames θα συνεργαστεί με τη Lucasfilm για τη δημιουργία ενός νέου τίτλου Indiana Jones!
A new Indiana Jones game with an original story is in development from our studio, @MachineGames, and will be executive produced by Todd Howard, in collaboration with @LucasfilmGames. It'll be some time before we have more to reveal, but we’re very excited to share today’s news!— Bethesda (@bethesda) January 12, 2021
Οι πληροφορίες για...

Continue reading...


 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Δεν θεωρώ άσχημα τα νέα αυτά. Η MachineGames έχει αποδείξει με το reboot/revival/second coming των Wolfenstein ότι έχει μεράκι και μαζεμένο development να βγάλει κάτι που έχει στιβαρό gameplay και είναι άκρως διασκεδαστικό.

Από την είδηση καταλαβαίνω ότι η Bethesda θα επιτελέσει ρόλο production. Ο Todd Howard μπορεί να είναι επικεφαλής σε ρόλο επόπτη παραγωγού και να βάζει όποιες προθεσμίες θέλει, αρκεί να μη θέσει βέτο για Gamebryo.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Ο Todd Howard μπορεί να είναι επικεφαλής σε ρόλο επόπτη παραγωγού και να βάζει όποιες προθεσμίες, θέλει αρκεί να μη θέσει βέτο για Gamebryo.

Και πώς θα φτιάξει μετά το μισό παιχνίδι το community :unsure::unsure::unsure:?
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Btw, η Lucasfilm LucasArts, πέρα από εκείνο το θρυλικό pnc (ναι ξέρω ότι είναι 2 αλλά όλοι για το Fate of Atlantis μιλάνε), είχε βγάλει και 2 ωραία action-adventure:
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Όσο χάλια τα πήγε με τους τελευταίους δικούς της τίτλους, άλλο τόσο τα έχει πάει εξαιρετικά όσον αφορά το πόστο του εκδότη. Πιστεύω ότι για ακόμη μία φορά θα τα πάει περίφημα. Και φυσικά η machine games έχει δείξει ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί τους πόρους του Todd προς όφελός της
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506
Το είχα λατρέψει το infernal machine. Το άλλο μου ξέφυγε
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Θα έρχεται με τα "features" των TES;
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Θεωρητικά πάντα, η μασίν γκέημς θα παρέμενε στην χάιντι τεκ μιας και την έχει ματώσει και κάνει παπάδες μαζί της. Διακριτικά αισιόδοξος να βγει κάτι ανάμεικτα παζλοάξιον σαν τον παιχνίδαρο το ντέντφωλ αντβέντσουρς. Αν για οποιοδήποτε λόγο βέβαια απλά αναφέρουν την γκέημ μπρίο, ινστα-πάτος στο χάιπ, αφαίρεση από την γουίσλιστ στο έπικ στορ και πάμε γι' άλλα.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Υψηλές προσδοκίες λόγω των νέων Wolfenstein (όχι την πρόσφατη co-op σάχλα). Από την άλλη μικρό καλάθι γιατί δεν θέλω 1st-person Indy FPS και αν είναι 3rd-person η Machine Games ίσως μπουρδουκλωθεί αφού δεν έχει εμπειρία. Πάντως ένα Tomb Raider reskin δεν θα με χάλαγε, αρκεί να επενδύσουν περισσότερο στο γράψιμο και την πλοκή.
 

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να μην είναι φτιαγμένο στην id tech, μάλλον για αυτό επιλέχτηκε κιόλας η Machinegames και το θεωρώ απίθανο να είναι 1st person από την στιγμή που το μεγαλύτερο χαρτί του τίτλου είναι ο ίδιος ο πρωταγωνιστής του.

Κατά τα άλλα to 2022 περιμένουμε την πέμπτη ταινίια της σειράς οπότε κάπου εκεί γύρω θα σκάσει και το παιχνίδι. Δεδομένου ότι για τις μικρότερες ηλικίες πλέον ο Indy δεν σημαίνει κάτι (ας σβήσουμε το Crystal Skull), υποθέτω ότι το παιχνίδι θα το δούμε λίγο μετά την ταινία, αλλά όχι πολύ για να κρατήσει και το momentum.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567


Τεράστιος κύκλος.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,271
ε για ένα λεπτό... από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;
 
Top Bottom