What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Naval Action

melkor

Gelatinous Cube
Joined
Dec 19, 2012
Messages
111
Ξεκίνησα πριν από λίγες μέρες να παίζω το http://store.steampowered.com/app/311310/" class="bbcode_url">Naval Action και μπορώ να πω ότι σαν fan αυτών των πλοίων βρήκα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα υπέροχο παιχνίδι με τέτοια πλοία. Ρεαλισμό, φοβερά γραφικά και ωραίο community!<br><br>Έφτιαξα και ένα guide για όποιον θέλει για βοήθεια στην αρχή. Είναι ακόμα υπό ανάπτυξη βέβαια.<br><br>http://docdro.id/2vcZJOB
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Το παιχνίδι φαίνεται απλά έπος!!!!<br><br>Έχω κάνει μερικά χρόνια ιστοπλοϊα σε σκάφη τριγώνου και είδα στο guide πολύ γνώριμα πράματα!!! τρελαίνομαι!!! Αν συνεχίσει έτσι γερά το παιχνίδι θα είναι σίγουρη αγορά!!!
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Ωραίο φαίνεται θα το κοιτάξω αργότερα πιο αναλυτικά! Personilization σε φάση captain-crew για να νιώσει κανείς πιο θαλασσόλυκος, υφίσταται; Ή ελέγχεις μόνο το/α πλοίο/α;;;
 

melkor

Gelatinous Cube
Joined
Dec 19, 2012
Messages
111
<blockquote><br>Ωραίο φαίνεται θα το κοιτάξω αργότερα πιο αναλυτικά! Personilization σε φάση captain-crew για να νιώσει κανείς πιο θαλασσόλυκος, υφίσταται; Ή ελέγχεις μόνο το/α πλοίο/α;;;<br></blockquote><br><br>Δεν έχει τέτοια πράγματα και η αλήθεια είναι ότι και εγώ πολύ θα ήθελα να τα εισάγουν, όπως και σύστημα συντήρησης του προσωπικού (rations, morale, etc.) αλλά μη ξεχνάς ότι ακόμα βρίσκεται σε early-access και οι developers έχουν μιλήσει για officers στο μέλλον.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Melkor εσένα είχα ρωτήσει στο steam για το παιχνίδι? καποιον είχα ρωτήσει και μου είπε πως λείπει πολύ το pve.<br>
 

melkor

Gelatinous Cube
Joined
Dec 19, 2012
Messages
111
<blockquote><br>Melkor εσένα είχα ρωτήσει στο steam για το παιχνίδι? καποιον είχα ρωτήσει και μου είπε πως λείπει πολύ το pve.<br></blockquote><br><br>Ναι Tsok, εμένα είχες ρωτήσει...έχει θέμα με το PVE όντως... πολύ επαναλαμβανόμενο με τις ίδιες αποστολές ξανά και ξανά. Το μόνο που αλλάζει είναι ο εχθρός ανάλογα με την δυσκολία της αποστολής. Μπορείς βέβαια να βγείς παγανιά και να κυνηγάς και NPC πλοία, είτε trading πλοία είτε μάχημα. Αλλά στο συγκεκριμένο τομέα θέλει ανάπτυξη σίγουρα.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Αν μέχρι το release του έχει φτιαχτεί αυτό το θέμα θα είναι σίγουρη αγορά.
 
Top Bottom