Ένδοξη RageQuitική Multiplayerιριστική Επέλασις

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση για χαλαρό απογευματινο κεημιν. Διαφορετικά πάρτε το Bannerlord και σωθείτε!!!

Τίποτα καλό σε racing (όχι, το Rocket League ΔΕΝ είναι racing :Ρ) υπάρχει;
Έχω καιρό να ασχοληθώ με αυτό το είδος, αλλά θυμάμαι ότι το NFS Hot Pursuit το είχα λιώσει και είχε και καλό multi.

Εξαρτάται τι Racing ψάχνεις. Πιστεύω σε τέτοια φασούλα τα γέλια τα χαρίζουν τα arcade racers τύπου Re-Volt (μεγάλη αγάπη το έχω πει), σε κανένα χρόνο θα βγει και το Crash Racing κτλ.

Εκτός αν σκάσουμε όλοι με τις τιμονιέρες μας όπως ο @soad667 και ρίξουμε Asseto Corsa.

Δυστυχώς δεν έχω τιμονιέρα... Πάντα "κόλλαγα" στο ότι μπορεί για κάποιο λόγο να μη με βολέψει και μετά να κλαίω τα λεφτά...

Το Re-Volt μού θύμισε το Trackmania. Έχει ασχοληθεί κανένας σας; Για ένα διάστημα είχα πάθει μεγάλη πλάκα με δαύτο (προτού το πάρει η Ubi)!

Τίποτα καλό σε racing (όχι, το Rocket League ΔΕΝ είναι racing :Ρ) υπάρχει;

Assetto Corsa που λέει και ο βόρειος ή Project cars προσωπικά ευχαρίστως αν υπάρχει λαός

@Admiral
Το Sea of Thieves παιρνει μεχρι 4 παικτες στο μεγαλυτερο του πλοιο στον ιδιο server. Δυστυχως δεν μπορεις να κανονισεις να μπουν περισσοτερα πλοια στον ιδιο server/session αφου η επιλογη ειναι τυχαια.

Αν ειναι να υπάρχει racing στον κατάλογο, με διαφορά το καλύτερο ειναι το forza horizon 4. Φτιαχνεις convoy και ρίχνεσαι στον κοσμο του.

Ομολογώ πως δεν ασχολήθηκα ποτέ με Forza Horizon (ίσως λόγω Microsoft Store). Αλλά του έριξα μια ματιά και μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε!

Το παρακάτω site έχει database με multiplayer παιχνίδια.
Μπορείτε να βάλετε παραμέτρους και να ψάξετε.

Δε νομίζω πως ψάχνουμε για game για έως 4 άτομα (έχω μπόλικα να προτείνω σε αυτή την κατηγορία), θέλουμε παραπάνω.

Παντως έχουμε ξεκινήσει πειραματικά το στήσιμο ενός Conan Exiles πριβέ σέρβερ. Θα δουμε πως πάει και θα σφυρίξουμε. Συνεχίστε να ποστάρετε ιδέες.

Αν ειναι να υπάρχει racing στον κατάλογο, με διαφορά το καλύτερο ειναι το forza horizon 4. Φτιαχνεις convoy και ρίχνεσαι στον κοσμο του.

Είναι καλό sim Άρη;;;

@ccwr Α όχι, για arcade εννοούσα. Για sim είναι αυτά που είπες εσύ λογικά. Δεν το' χω πολύ με αυτά και δεν ξέρω.

Αν πάντως πάει για Lotro τελικά το Kinhouse το έχουμε ακόμα και έχει εξαφανιστεί ο @Hellion , Layrelin πως τον λεν τον σέρβερ δεν είμαστε;
Θα μπαίνω να πω κανένα γεια.

Καλό το Guild wars 2 τελειώνω το story τώρα αλλα έχω να παίξω μερικές ημέρες , η αλήθεια ειναι οτι οταν καταπιάνομαι με κάτι για σερί ημέρες μετα το βαριέμαι οποτε θα μείνει στην άκρη για λίγο καιρό , εκτος των άλλων ολα αυτα τα παιχνίδια θέλουν παρέα αλλιως δεν έχουν και πολύ νόημα.

Το Conan exiles το κοίταζα μιας και το παίζουν και παιδιά απο εδώ που ειδα στο disc αλλα δεν ξέρω αν θα με κρατήσει , θα το κατεβάζω απο τον θείο και το κοιτάξω εκει

πες στον θειο οτι μολις βρήκαμε μέρος και στησαμε βάση δίπλα σε κοιτάσματα σιδηρου: θα φάει ο γιόγκος σίδερο και ο darhiri ατσάλι. Πανικός. Οποιος μπει, θα τα βρει ετοιμα.

Back