What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,543
Πάντως οι φορές που έχει χρειαστεί να δείξω "ταυτότητα" (πλην δημοσίων υπηρεσιών) είναι ελάχιστες. Η τελευταία φορά ήταν το 2009, η αμέσως προηγούμενη ήταν επί δραχμών τέλη 1990 και στις δυο φορές ζητήθηκε από ασφαλίτες για εξακρίβωση στοιχείων. Στη φάση του 1990 δεν είχα καν ταυτότητα μαζί μου και έδειξα διαβατήριο.

Τα τελευταία 14 χρόνια, δεν έχω κάνει χρήση ταυτότητας στην πραγματική ζωή οπότε και δεν την εχω μαζί μου ως φυσικό έγγραφο καθώς η απώλειά της είναι απίστευτος μπελάς και χάσιμο χρόνου για επανέκδοση και ενημέρωση όλων των υπηρεσιών. Κουβαλάω μια φωτοτυπία ετσι για το χαβαλέ στην περιπτωση που χρειαστεί Charisma check σε συνάντηση με ενστολο ασπόνδυλο.

Αυτό προφανώς και δεν είναι τρίπλα τύπου "βάλτε και κάμερα επάνω, εγώ την αφήνω σπίτι" απλά το αναφέρω διότι μιλάμε για κάτι το οποίο δεν έχει πρακτική χρήση στην καθημερινή ζωή μας οπότε δεν υπάρχει και λόγος να το κουβαλάς μαζί σου. Βέβαια, το εχθρικό αυτό κράτος μπορεί να σκαρφιστεί 1002 ώστε να σε αναγκάσει να την έχεις πάντα μαζί αλλά στο Ελληνικό verse δεν έχει νόημα να συζητάμε υποθετικά για 10 χρόνια μετά.

Το κομμάτι της αποθήκευσης των δεδομένων, της διαχείρισης και της διαφάνειας είναι το πιο σημαντικό κατ' εμέ σε αυτή τη φάση και αυτό ισχύει ανεξαρτήτως ταυτότητας. Ήδη το κράτος διαχειρίζεται πάρα πολλά προσωπικά δεδομένα. Τα ίδια δεδομένα τα διαχειρίζονται και τρίτοι οργανισμοί αγνώστων συμφερόντων πχ τράπεζες ή τύποις ανεξάρτητες αρχές όπως η ΑΑΔΕ και φαντάζομαι ότι/θα αποθηκεύονται σε server κάποιων Α.Ε. αμερικανικών συμφερόντων (Google, MS, Amazon).

Το κομμάτι του point system ειναι ένα ρεαλιστικό σενάριο αλλά χρειάζεται 1-2 4ετίες ΝΔ ακόμα για να εφαρμοστεί. Σε αυτή την περίπτωση όμως το ερώτημα θα ειναι το που θα μεταναστεύσω.
 

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,917
Το κομμάτι της αποθήκευσης των δεδομένων, της διαχείρισης και της διαφάνειας είναι το πιο σημαντικό κατ' εμέ σε αυτή τη φάση και αυτό ισχύει ανεξαρτήτως ταυτότητας.

Δυστυχως ομως εχουμε φτασει σε ενα σημειο στη παγκοσμια δυτικη κοινοτητα που καθε προσπαθεια γονιμης, ψυχραιμης και ταυτοχρονα δυναμικης συζητησης πανω σε αυτο το θεμα ωστε να μπει ενα φρενο χτυπαει πανω σε δυο τοιχους.

Απο τη μια εχουμε τους καθε λογης συνομοσιολογους που κανουν dance with the devil με σημαιες της παναγιας και σιγονταρονται απο φασιστες και απο την αλλη τους καθε λογης νικους_δημου της τεχνολογιας λαλακηδες εισαγωμενους, με αποτελεσμα η εκαστοτε κουβεντα να καταληγει ετσι

1694592392154.png
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,818
πάω στοίχημα ότι συμφωνούμε σε περισσότερα απ όσα νομίζεις παρά διαφωνούμε για τα εμβόλια
Το ότι εσύ κι άλλοι 100-200-2000 είστε η εξαίρεση δε λέει κάτι. Η πλειοψηφία των αρνητών πίστευε πως "μπόρα γριπούλα είναι θα περάσει", "δεν υπάρχει covid", "το εμβόλιο είναι εργαλείο ελέγχου των μασόνων", "αν το κάνεις θα γίνεις τιφλινγκ" κλπ. Άσε δε, που είναι σύνολο αλληλοεπικαλυπτόμενο (καθόλου τυχαία) σε αρκετά μεγάλο ποσοστό με φλατέρθερς, χριστιανοταλιμπάν, εθνίκια κα με κοινό τους χόμπι το σκοταδισμό (τσέκαρε το βιντεάκι από λούμπεν που έβαλα για να πάρεις μια ιδέα).
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,818
Don't blame me, κερατάκια, ουρίτσες κλπ είναι το rendering της ΚΟΛΑCΙΣ, σύμφωνα με το Χριστιανισμό.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,536
TLDR ρε μλκς
OK boss. λες γουορντς μορ μινινγκ.


Λοιπόν το πρώτο λογικό σφάλμα που κάνεις, είναι ότι για να βγάλεις το επιχείρημα, συνδέεις πολλές φορές δύο διαφορετικές κατηγορίες ανθρώπων.
Οχι, δεν συνδεω κατηγοριες ανθρωπων. Το παραδειγμα μου μενει 4-5 σπιτια πιο περα.


Γιατί λοιπόν εγώ είμαι υποχρεωμένος να βγάλω μια ταυτότητα που μελλοντικά μπορεί να δίνει όλα αυτά τα στοιχεία είτε στη κυβέρνηση μου είτε σε άτομα της Ε.Ε

Καποια στοιχεια, η κυβερνηση τα εχει ετσι και αλλιως. Ποια στοιχεια νομιζεις οτι θα εχουν; Με τις εταιριες δεν σε υποχρεωνει κανενας να δωσεις πληροφοριες.


οι φορτηγατζήδες (μοναχικό εν γένει επάγγελμα),
Μου δινεις την εντυπωση οτι δεν γνωριζεις TIR φορτηγατζη.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Με κάθε νέα έκδοση ταυτότητας δώρο ένας λογαριασμός τιντερ.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,682
Εν τω μεταξύ ο επιτάφιος έχει ήδη μπει στο στόχαστρο της Νέας Τάξης Πραγμάτων από τότε που άνοιξε το αποκαλυπτικό thread για το εμβαδό της πίτσας και τον παρακολουθεί η Μοσάντ τόσο στενά που οι μασώνοι ξέρουν μέχρι και τι ώρα πάει τουαλέτα, αλλά η νέα ταυτότητα μας ενοχλεί. Ας μην έμπλεκε με τόσο καυτά ζητήματα, ας καθόταν στα αυγά του, ας μην έκανε ερωτήσεις, τώρα που μπήκε στο χορό πρέπει να χορέψει.

Μπαίνω και στο site για τις νέες ταυτότητες και όλες οι ημερομηνίες σε όλα τα τμήματα του κόσμου εμφανίζονται κλεισμένες ως τα τέλη Νοέμβρη, τι διάολο.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,516
Γιατί πρέπει να πάμε εκεί; δεν μπορούν να τις στείλουν σπίτια μας; αφού ξέρουν που μένουμε...
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,000
πετυχες bug. πανε κανε αλλη μια δοση θα στρωσει.

Μήπως είναι θέμα συμβατότητας; Νίτρε τι ομάδα αίματος έχεις; :Ρ
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,536
Γιατί πρέπει να πάμε εκεί; δεν μπορούν να τις στείλουν σπίτια μας; αφού ξέρουν που μένουμε...
Γιατι θελουν και να σε δουν. Αν βγεις εξω θα σε εχουν και σε ολες τις καμερες που εχουν στηθει στους δρομους, απο ιδιωτες και μη. Δεν γλυτωνεις με τιποτα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,536
Οταν ο nitro τρωει στριμωγμα, ξεκιναει τα "καλα". Που να ηξερε και τι κανουν με τα κλικ μπεητ αρθρα με τιτλους οπως, διψατε συνεχεια; σας κουραζουν οι σκαλες; εχετε συχνα πονκεφαλο; δεν κανετε καθε μερα σεκς; σημαδια που δεν πρεπει να αγνοησετε.
 
Top Bottom