Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ωραία, τώρα ξέρουμε και την ομάδα αίματός σου!

:trollface:
είμαι στο εθνικό μητρώο αιμοδοτών και μα το θεό, θα έπρεπε να είναι public αυτό για όλους.
Ακόμα δεν το χωράει το μυαλό μου ότι δεν το ήξερα καν εγώ μέχρι φέτος.

είμαι στο εθνικό μητρώο αιμοδοτών και μα το θεό, θα έπρεπε να είναι public αυτό για όλους.
Ακόμα δεν το χωράει το μυαλό μου ότι δεν το ήξερα καν εγώ μέχρι φέτος.

Οι παλιές-παλιές αστυνομικές ταυτότητες έγραφαν την ομάδα αίματος κανόνικλι.

Αλλά δεν χρειάζεται να το μάθει και όλος ο ντουνιάς. Μη γίνουμε και Κασσ... :Ρ

ι4 άοπλο έπαιρνε κανονικά, τουλάχιστον μέχρι το 2010 που πήγα εγώ. Δεν θα μου έκανε εντύπωση άμα σε εποχές μνημονίων βρήκαν να κόψουν κι από εκεί.

σιγά μην έλιωνα θαλαμοφυλίκι... Ι5 και μπούλο.

Εγώ ξέρω πως όλοι αυτοί που κάνουν τις φασαρίες τις παλιές ταυτότητες τις έχουν κάνει πατσαβουρι γιατί είναι τεράστιες και δεν χωράνε στο πορτοφόλι. Άσε που τις χάνουν κάθε τρεις και λίγο. Με τις νέες ταυτότητες αυτό θα σταματήσει. Θα μπαίνουν στο πορτοφόλι όμορφα και ωραία όπως μπήκε και το δίπλωμα οδήγησης σαν άλλη κάρτα τράπεζας

ας απαντησω σοβαρα. η ταυτοτητα μας ειναι απλα ενα κωλοχαρτο. ακομα και στην Ε.Ε σε καποιες χωρες κανεις αρκετη ωρα στον ελεγχο επειδη αυτο ακριβως ειναι ενα κωλοχαρτο. με διαβατηριο την εβγαζα και εντως Ε.Ε (ασχετα που το ειχα βγαλει για αμερικη).

Σορυ για το Χ αλλα
Η ταυτοτητα δεν κανει για κωλοχαρτο επειδη ειναι πλαστικοποιημενη.
Μαλλον δεν εχεις βρεθει ποτε στην υπερ-ευχαριστη εκπληξη να δοκιμασεις να ανοιξεις πορτα με ταυτοτητα και να δεις την πορτα να ανοιγει. Το 50αρικο εμεινε στην τσεπη.
Το διαβατηριο ειναι σαν βιβλιαρακι μαρτυρα του Ιεχωβα. Ειναι και ευαλωτο, ριξε λιγο καφε επανω του κτλ. Αυτα τα λεει καποιος που εχει να χρησιμοποιησει ταυτοτητα 10+ χρονια.

Σορυ για το Χ αλλα
Η ταυτοτητα δεν κανει για κωλοχαρτο επειδη ειναι πλαστικοποιημενη.
Μαλλον δεν εχεις βρεθει ποτε στην υπερ-ευχαριστη εκπληξη να δοκιμασεις να ανοιξεις πορτα με ταυτοτητα και να δεις την πορτα να ανοιγει. Το 50αρικο εμεινε στην τσεπη.
Το διαβατηριο ειναι σαν βιβλιαρακι μαρτυρα του Ιεχωβα. Ειναι και ευαλωτο, ριξε λιγο καφε επανω του κτλ. Αυτα τα λεει καποιος που εχει να χρησιμοποιησει ταυτοτητα 10+ χρονια.
Νταξ δεν μιλάω για την πλαστικοποιηση που κάνουν μπας και αντέξει τον χρόνο. Αλλά ότι είναι απλα ένα χαρτί. Στις πόρτες πάντα τηλεκαρτα. Αν δοκιμάσω να το κάνω με ταυτότητα τώρα θα μου μείνει η μισή έτσι όπως έχει γίνει.
(παράδοξος τα τελευταία χρόνια την χρησιμοποίησα καμία 3-4 φορές επειδή Σέρρες μερα ακόμα με σκυλιά βολτα δίπλα από το σπίτι σχεδόν αποφάσισαν κάτι Δίας να κάνουν έλεγχο. Εύγε παιδιά)

Στις πόρτες πάντα τηλεκαρτα. Αν δοκιμάσω να το κάνω με ταυτότητα τώρα θα μου μείνει η μισή έτσι όπως έχει γίνει.
Στις πορτες ταυτοτητα ή ανοιξε ΓΤΠ σου να μιλησουμε σαν ανθρωποι.

ι4 άοπλο έπαιρνε κανονικά, τουλάχιστον μέχρι το 2010 που πήγα εγώ. Δεν θα μου έκανε εντύπωση άμα σε εποχές μνημονίων βρήκαν να κόψουν κι από εκεί.

Σε εμάς, το 2007, δεν δώσανε σε κανέναν. Νόμιζα ότι δεν υπήρχανε.

Σε εμάς, το 2007, δεν δώσανε σε κανέναν. Νόμιζα ότι δεν υπήρχανε.
ηταν λιγο και που πηγαινες. αλλα κεντρα εδιναν αλλα οχι. βγαλε ακρη τωρα

Back