shredder
Lich
Χαλασαν σημερα πληκτρολογιο και ποντικι. Εκει που επαιζα Trine 3 το ποντικι αρχισε να σναβοσβηνει ωσπου σε λιγο σταματησε να λειτουργει. Ομως οταν το αποσυνεδεσα επειδη ειχαν μπερδευτει τα καλωδια αποσυδενθηκε κατα λαθος και το πληκτορολογιο το οποιο ειναι παλιο. Και μετσ δεν μπορουσε να συνδεθει σε καμια θυρα. Παω λοιπον αυριο σε πλαισιο και public για νεο πληκτρολογιο και ποντικι. Θελω να ειναι καλα και για gaming αλλα και για γραψιμο. Με μια ερευνα σε public και πλαισιο βρηκα τα εξης φθηνα αλλα καλα μοντελα
ποντικι Microsoft 200
Πληκτρολογιο Microsoft 600
Confort Curce 3000
Με 20 ευρω+ ξεκινανε τα gaming πληκτρολογια και ποντικια αν και ποτε δεν εχω παρει gaming ποντικι ουτε πληκτρολογιο καθως το σημαδι μου στα fps και στα tps ειναι αλανθαστο εστω και με τα απλα πλκηκτρολογια και ποντικια που ειχα μεχρι τωρα. Για sports εννοειτια πως χρησιμοποιω 360 controller.
Να παρω καποια απο τα 2 αυτα πληκτρολογια και ποντικι? Η κατι καλυτερο?
Να δωσω 20 ευρω και να παρω gaming πληκτρολογιο και ποντικι? Στο plaisio ειδα η turbo x εχει gaming ποντικι 12 ευρω. Αξιζει?
ποντικι Microsoft 200
Πληκτρολογιο Microsoft 600
Confort Curce 3000
Με 20 ευρω+ ξεκινανε τα gaming πληκτρολογια και ποντικια αν και ποτε δεν εχω παρει gaming ποντικι ουτε πληκτρολογιο καθως το σημαδι μου στα fps και στα tps ειναι αλανθαστο εστω και με τα απλα πλκηκτρολογια και ποντικια που ειχα μεχρι τωρα. Για sports εννοειτια πως χρησιμοποιω 360 controller.
Να παρω καποια απο τα 2 αυτα πληκτρολογια και ποντικι? Η κατι καλυτερο?
Να δωσω 20 ευρω και να παρω gaming πληκτρολογιο και ποντικι? Στο plaisio ειδα η turbo x εχει gaming ποντικι 12 ευρω. Αξιζει?