What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Netflix GR

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Του Όπερα που δοκίμασα έφαγα πόρτα. Σε αυτό που λες Βαγγ, πρέπει να καταλάβουν πως ο κόσμος είναι διατεθειμένος να πληρώσει λεφτά για να μην πειρατεύει αν η τιμή είναι σωστή και έχει ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ καλύτερες από του πειρατή.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Σπύρο, ως συνδρομητής τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, έχω να σου πω ότι έχω παρατηρήσει αλματώδη εξέλιξη της υπηρεσίας. Σκέψου πως πριν ενάμιση χρόνο ουσιαστικά ξεκίνησε εκτός ΗΠΑ και ο τότε κατάλογος σειρών ήταν ιδιαίτερα φτωχός. Στο διάστημα που μεσολάβησε, προστέθηκε ΠΟΛΥ πράγμα. Αυτό που αναφέρεις με το OITNB όντως χτυπά λίγο περίεργα, αλλά έχει τόσο υλικό η πλατφόρμα, που προσωπικά δεν με χαλάει, σε σχέση με τα όσα μου προσφέρει (4K/UHD περιεχόμενο και μπορώ να μοιράζομαι τη συνδρομή των 12Ε με άλλα τρία άτομα). Εάν κάποια σειρά με καίει τόσο πολύ (ελάχιστες οι περιπτώσεις) προφανώς θα την δω από το θείο του Σρέδερ, αλλά σε σχέση κόστους/ποιότητας, με καλύπτει πλήρως.<br><br>Πάντοτε δηλαδή έχω κάτι να παρακολουθώ και γίνεται φοβερή δουλειά στον τομέα των ντοκυμαντέρ που ανεβαίνουν, τα οποία πολύ συχνά, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Προτείνω οπωσδήποτε το συγκλονιστικό "Rocco" το οποίο κοιτάει άνετα στα μάτια δραματικές ταινίες μεγάλου μήκους. Ανατριχιαστικό στην αλήθεια του και τα όσα αποσιωπεί το κάνουν ακόμη πιο αιχμηρό. Αν δεν ήταν το Netflix, δεν θα το είχα ανακαλύψει καν.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
το μόνο που με χάλασε στο netflix είναι οτι δεν έχει το voltron ελλάδα :&#039;(
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,655
<blockquote><br>Σκέψου πως πριν ενάμιση χρόνο ουσιαστικά ξεκίνησε εκτός ΗΠΑ και ο τότε κατάλογος σειρών ήταν ιδιαίτερα φτωχός.<br></blockquote><br><br>Τρία+ και ήταν αρκετά μεστός, απλώς δεν είχε γεμίσει με τις παραγωγές τις ίδιας της πλατφόρμας.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Το Βόλτρον ήταν ΕΝΑ και βγήκε τέλη δεκαετίας &#039;80. Αυτές οι αναβιώσεις αποτελούν κατάφωρη απόπειρα βεβήλωσης της παιδικής μας ηλικίας. Μακριά!
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
και αυτό του 80 είναι στο αμερικάνικο νετφλιξ (τουλ ταν μιας και έβλεπα)
 
Top Bottom