What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

New Retro Arcade

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Μα σε λέω έχω κάνει τόπικ! Το θυμάμαι έντονα, αλλά μπορεί να ήταν και στην παλιά φορουμάρα, ή μπορεί αφού δεν ξέρω. Όπως και να&#039;χει, είδα ότι κυκλοφόρησε στον Ατμό πριν μερικές μόλις χιλιάδες δευτερόλεπτα, είχε και ντέμο, έλεγε ότι παίζει και χωρίς κράνος, οπότε τόπικ.<br><br>Είναι ένα τεράστιο ΕΙΚΟΝΙΚΟ ουφάδικο με άπειρα έξτρας για να περνάτε την ώρα σας με φίλους ή χωρίς. Βασικά δείτε το τρέηλερ και θα πάρετε την ιδέα.<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=hP7KCFRXNVQ<br><br>Από τη μάνα του δεν έχει και πολλά, οι καμπίνες και οι κονσόλες είναι κούφιες λόγω δικαιωμάτων, αλλά έχει εργαλεία για να του προσθέσεις ότι θες από roms, cabinets κτλ. Αρκεί να τα έχετε νόμιμα στην κατοχή σας και δεν θέλω μλκς. Απ&#039;ότι είδα, δουλεύει σίγουρα για gameboy, nes, snes, genesis και mame. Και η διαδικασία είναι σχετικά απλή. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=736005082" class="bbcode_url">Αλήθεια! Υπόσχονται ότι θα υπάρξουν updates από θέμα features, είναι Mόνο στην Aρχή λέμε..<br><br> :pcmr: :pcmr: :pcmr:
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,555
πόπο μας έφτιαξες άσχημα τώρα  :mosh:<br>Εγώ είχα βρει αυτό παλιότερα http://steamcommunity.com/groups/IceRM?l=greek όπου μπορούσες να βάλεις το κάθε rom από emulator στο steam σαν ξεχωριστό παιχνίδι
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Στο https://www.reddit.com/r/NewRetroArcade/" class="bbcode_url">Ανεπίσημο Ρέντιτ του παιχνιδιού σκάνε κάπου κάπου κάτι έτοιμα πακετάκια για όσους βαριούνται διαολεμένα να ψαχτούν μόνοι τους. Αν κι εδώ που τα λέμε, η μισή μαγκιά του ΝΡΑ είναι να το φορτώσεις με ότι εσύ θες. ΕΣΥ!<br><br>https://www.reddit.com/r/NewRetroArcade/comments/4q7cdy/how_to_guide_for_begginers/?st=irep5hz7&sh=aa3f0674" class="bbcode_url">Εδώ ας πούμε, προσπερνώντας το τελείως outdated guide και το πως σε μπερδεύει περισσότερο παρά σε βοηθάει, ΊΣΩΣ πάνω πάνω να έχει κανά πακέτο με επιλεγμένους ογκόλιθους περασμένων εποχών. Δουλεύει και με το ντέμο, ΑΛΛΑ δεν έχει Σνόου Μπράδερς. Μη λέτε ότι δεν σας προειδοποίησα.
 
Top Bottom