ρε παίδες δεν ξέρω τι μου έλεγε το μυαλό και έγραψα αυτή την λίστα, έχω 2 παιχνίδια που τα έχω ξεκινήσει και δεν τα έβαλα.
Οπότε θα κάνω την αλλαγή τώρα, η επικαιροποιημένη λίστα λοιπόν είναι:
Pillars of Eternity
Serious Sam 3
Grip (WIP) Rebel Galaxy (WIP)
Deadcore (WIP)
Submerged (WIP)
Amnesia The Dark Descent (WIP αν έχει κρατήσει saves σε cloud)
NVN (WIP)
Aquaria (από τότε που βγήκε περίμενα πως και πως να μπει σε sale και δεν έμπαινε ποτέ, μπήκε, το πήρα, το ξέχασα στο backlog)
Deus X Human Revolution (μην βαράτε ρε μλκς)
Dreamfall Chapters
Lara Croft and the Temple of Osiris
Obduction
Still WIP...
Παίζω λίγο wow classic, το είχα ματώσει μερικές μέρες μέχρι να πάρω το πρώτο mount και τώρα το ενδιαφέρον μου έσβησε λίγο... έχω 15 μέρες ακόμα χρόνο θα δω αν μπορέσω να φτάσω lvl 60 αλλά έχω κάποιες δουλειές που τρέχουν και δεν έχω τον χρόνο και το κέφι όπως παλιά.
Ξανά έπιασα το Rebel Galaxy που είχα πιάσει σε κάποια φάση που με είχε επηρεάσει το picard και ήθελα κάτι space να παίξω, δεν ξέρω αν θα αργήσει να τελειώσει γιατί δεν κυνηγάω το main quest και περισσότερο κάνω βόλτες και αναβαθμίζω το σκάφος, κάνω εμπόριο, σώζω κακομοίρηδες. Σκέφτομαι να του κάνω και δεύτερο playthrough ως πειρατής πάντως.
Το Grip το βγάζω από την λίστα, δεν θεωρώ ότι μπορεί να τελειώσει ποτέ, μπαίνω παίζω κάποια races όταν μου έρχεται αλλά η πρόοδός μου είναι μικρή και δεν με νοιάζει κιόλας. Περνάω καλά όποτε μου έρθει να τρέξω 2-3 αγώνες. Οπότε θα βάλω το Rebel στην θέση του.
NWN πήγε στην άκρη... για άλλη μια φορά. Όταν παίζω κολλάω, αλλά δεν με τραβάει να επιστρέψω όταν το κλείσω και το αφήσω. Ίσως φταίει που το έχω φτάσει μέχρι εδώ πάρα πολλές φορές στο παρελθόν και ξέρω τι γίνεται λίγο πολύ. Ίσως του δώσω μια ευκαιρία μέσα στην εβδομάδα πάλι.
Από εκεί και πέρα είναι περίεργη φάση, Deadcore, Submerged τα έχω παρατήσει σε WIP status από το 2019 και παρατηρώ πως δεν υπάρχει περίπτωση να τα βάλω σε πρόγραμμα. Απλά κάποια παιχνίδια θέλω συγκεκριμένη ψυχολογία και όρεξη για να τα πιάσω και δεν είναι όπως το TF2 που το ανοίγω ότι ώρα και στιγμή να παίξω κάποιο ματσάκι να γουστάρω.
Meanwhile... κατέβασα και Witcher 2, να τσεκάρω αν έχουν μείνει τα saves μου από το πρώτο play που είχα κάνει γιατί τότε έπαιζα στο καινούργιο σπίτι χωρίς internet και δεν ξέρω αν τα είχε ανεβάσει ποτέ στο cloud. Αν δεν έχουν μείνει δεν ξέρω τι να κάνω, ίσως παίξω από την αρχή για να κάνω ένα refresh πριν πιάσω το 3 που είναι φρεσκαδούρα στο backlog μου...
Δεν είμαι καλός με τις λίστες και τα to do
