Tom G
Mind-flayer
Καλησπέρα σε όλους και καλή βραδιά,
Τελευταία φτιάχνω ένα συστηματάκι και θέλω τα φώτα σας γιατί έχω πρήξει τον Kuivamaa.
Το σύστημα που έχω τώρα αποτελείται από τα εξής:
Cpu: Ryzen 2700
GPU: Vega 56
RAM: G.Skill 16GB Trident Z RGB DDR4 3200MHz
M/B: Asus ROG Strix B350-F Gaming
Μέχρι τώρα έχω πάρει τα εξής:
Cpu: 5800X3D
Υδρόψυξη: Arctic Freezer II 240 RGB
Η μητρική και οι ram θα παραμείνουν ίδιες.
Τώρα, ειδικότερα μετά απ'τα πρόσφατα γεγονότα με την AMD, πραγματικά έχω χαθεί με τις κάρτες. Τείνω προς την 6800 ΧΤ μιας και μου την έχει προτείνει και ο Adhan και ο Kuiv. Παρ'όλα αυτά, θα ήθελα να έχει μια Α (έλα) αντοχή στον χρόνο. Θεώρησα πως μια 6950 XT να είναι σοφότερη επιλογή αλλά είναι πανάκριβη. Επίσης I couldn't care less για το DLSS, RT κλπ. Στόχος μου είναι να παίζω σε καλή ποιότητα σε 1440p 144hz (Warhammer 3, Warzone, Indie, AAA γενικότερα).
Επίσης, θα ήθελα να μου προτείνετε κάνα καλό Case. Για την ώρα σκέφτομαι αυτό: Lian-Li-PC-011-Dynamic-XL-ROG.
Budget: Χμμμμ...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων <3.
Τελευταία φτιάχνω ένα συστηματάκι και θέλω τα φώτα σας γιατί έχω πρήξει τον Kuivamaa.
Το σύστημα που έχω τώρα αποτελείται από τα εξής:
Cpu: Ryzen 2700
GPU: Vega 56
RAM: G.Skill 16GB Trident Z RGB DDR4 3200MHz
M/B: Asus ROG Strix B350-F Gaming
Μέχρι τώρα έχω πάρει τα εξής:
Cpu: 5800X3D
Υδρόψυξη: Arctic Freezer II 240 RGB
Η μητρική και οι ram θα παραμείνουν ίδιες.
Τώρα, ειδικότερα μετά απ'τα πρόσφατα γεγονότα με την AMD, πραγματικά έχω χαθεί με τις κάρτες. Τείνω προς την 6800 ΧΤ μιας και μου την έχει προτείνει και ο Adhan και ο Kuiv. Παρ'όλα αυτά, θα ήθελα να έχει μια Α (έλα) αντοχή στον χρόνο. Θεώρησα πως μια 6950 XT να είναι σοφότερη επιλογή αλλά είναι πανάκριβη. Επίσης I couldn't care less για το DLSS, RT κλπ. Στόχος μου είναι να παίζω σε καλή ποιότητα σε 1440p 144hz (Warhammer 3, Warzone, Indie, AAA γενικότερα).
Επίσης, θα ήθελα να μου προτείνετε κάνα καλό Case. Για την ώρα σκέφτομαι αυτό: Lian-Li-PC-011-Dynamic-XL-ROG.
Budget: Χμμμμ...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων <3.