Newish Σύστημα.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Σας ευχαριστώ <3

Καλόπαικτο!

Βάλε Elden Ring και ας το να χορέψει!

Θα πω την αμαρτία μου. Πέρσι τον Απρίλη κόλλησα κοβιντ και ήμουν έτοιμος να αγοράσω το Elden Ring αλλά είδα ότι δεν υποστηρίζει Widescreen. Έψαξα λίγο και απ'ότι είδα, υπήρξε η περίπτωση να φας μπανάκι αν χρησιμοποιείς mods και πας Online (οχι ότι ήθελα να παίξω multi αλλά σάστισα λίγο).

Τελικά το κατέβασα σπασμένο και το τερμάτισα.

:/

Σας ευχαριστώ <3

Θα πω την αμαρτία μου. Πέρσι τον Απρίλη κόλλησα κοβιντ και ήμουν έτοιμος να αγοράσω το Elden Ring αλλά είδα ότι δεν υποστηρίζει Widescreen. Έψαξα λίγο και απ'ότι είδα, υπήρξε η περίπτωση να φας μπανάκι αν χρησιμοποιείς mods και πας Online (οχι ότι ήθελα να παίξω multi αλλά σάστισα λίγο).

Τελικά το κατέβασα σπασμένο και το τερμάτισα.

:/

Απο περιεργεια, παρατηρησες glitches οπως τα παιδια; Γενικοτερα πως ηταν η εμπειρια σου ως προς την σταθεροτητα του παιξιματος;

Πραγματικά δεν υπήρχε κανένα μα κανένα πρόβλημα. Σε καμία περίπτωση δεν ένιωσα ότι η widescreen ήταν εμπόδιο (wall hacks, glitches etc).

Κρίμα που δεν υποστηρίζει native.

Το παιχνίδι όμως δεν μας είπες, σου άρεσε;

Ναι αμέ. Το βρήκα λίγο χαωτικό αλλά είχα και 5 μέρες να παίζω μερόνυχτα, οπότε, το ευχαριστήθηκα.

Θα του έδινα ένα 5/7.

Xαίρομαι να βρίσκω άτομα που τουλάχιστον δεν θεωρούν ότι έχασαν τον χρόνο τους. Μια χαρά.

Με γεια και το πισάκι με την ευκαιρία :D

Το μόνο που σκέφτομαι είναι ό,τι ίσως η ψύξη είναι λίγο sub-par γιατί ο 5800X3D είναι αρκετά θερμός αλλά μέχρι τώρα κάνει idle στους 35-40 βαθμούς.
Ειναι λιγο περιεργα καραβια οι X. Εχεις ψαξεις για undervolt και γενικοτερο σκαλισμα στις ρυθμισεις του bios;

Θα του έδινα ένα 5/7.

οφτοπικ: τομ, ειναι τυπογραφικο λαθος ή εχεις συστημα βαθμολογιας με αριστα το 7 ?
στηριζω, αν ειναι το δευτερο. μ αρεζουν οι προσωπικες πινελιές σε κατεστημενα πράματα.

Πολύ ωραίο, μεγειά! Το βάπτισμα του πυρός για κάθε νέο PC πρέπει να είναι ένα παιχνίδι 20+ ετών, οπότε βάλε κανένα Duke Nukem 3D να γουστάρεις.

Πολύ ωραίο, μεγειά! Το βάπτισμα του πυρός για κάθε νέο PC πρέπει να είναι ένα παιχνίδι 20+ ετών, οπότε βάλε κανένα Duke Nukem 3D να γουστάρεις.

Η αμήχανη στιγμή που συνειδητοποιείς ότι στην κατηγορία 20+ ετών, πλέον περιλαμβάνεται και το Morrowind.

Ειδικά αν παιχνίδια της εποχής του Morrowind τα θεωρείς σύγχρονα γιατί τότε άρχισες να παρακολουθείς τα τεκταινόμενα στο PC gaming.

Πλάκα πλάκα, κατέβασα το Wolfenstein 3D από το gamepass και είχα 30fps χαχαχα.

Ένα μικρό update για το σύστημα για τους 2-3 που ίσως να ψάχνονται για αναβάθμιση. Το σύστημα δολοφονεί ότι και να του πετάξω. Hogwarts Legacy, COD, RDR2, Cyberpunk, Total War etc σε 1440p και τα πάντα ultra.

Μόνο στο RT ζόριζεται αλλά ούτως η άλλως με αφήνει παγερά αδιάφορο.

@Tom G Θα σου κάνει κόπο να δώσεις λίγο ρυθμίσεις και benchmark report για οποιοδήποτε TW: Warhammer (έτσι και το έχεις εγκατεστημένο)?

@Northlander Καθόλου. Θα το ξανακατεβάσω (έπαιξα λίγο προχθες το 3 αλλα βαρέθηκα) και θα ποστάρω εδώ τα αποτελέσματα.

@Tom G Θα σου κάνει κόπο να δώσεις λίγο ρυθμίσεις και benchmark report για οποιοδήποτε TW: Warhammer (έτσι και το έχεις εγκατεστημένο)?
@Northlander Χίλια συγγνώμη για τη καθυστέρηση. I forgor :(

Λεπόν, θα δώσω 2 screenshots από τα benchmarks που έκανα για τις μάχες και τον χάρτη. Έχω να πω πως ξαφνιάστηκα λίγο καθώς το gameplay είναι smooth as fuck αλλά τα frames πέφτουν σε κάποια μέρη του χάρτη.

Back