Bathory
Lich

Ποιο φαβορί βρε. Τον τελευταιο μηνα+ ηταν εμφανεστατη η πτώση με τραγικες εμφανισεις και ηττες.Πάει και το άλλο φαβορί οι Eagles έπεσαν και αυτοί με γδουπο. Για να δούμε την συνέχεια
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ποιο φαβορί βρε. Τον τελευταιο μηνα+ ηταν εμφανεστατη η πτώση με τραγικες εμφανισεις και ηττες.Πάει και το άλλο φαβορί οι Eagles έπεσαν και αυτοί με γδουπο. Για να δούμε την συνέχεια
Το είδα όπως κάθε χρόνο μόνο και μόνο για την αμερικανιά του πράγματος. Δεν μπορώ να πω πολλά για τακτικές αφού όταν έρχονται 5 ντουλάπες κατά πάνω σου απλά πετάς το πεπόνι μακριά και προσευχεσαι ταυτόχρονα στον Θεό, στον αλλάχ, τον Γιαχβέ και στο μακαρονοτερας να βγεις ζωντανός. Μπράβο σε όλους τους, του χρόνου πάλι. Η μόνη μου πραγματικη συνεισφορά στην κουβέντα θα είναι τα σκετσακια του snl με τα totinos. Kristen Stewart lfe
Τα βασικά τα έχω πιάσει, αλλά υπάρχουν τόσοι κανονισμοί... Γελάω όταν ακόμα και ο σπικερ εξηγεί στο κοινό κάποια διαιτητική απόφαση. Από την φύση του, το παιχνίδι προσφέρεται για πολύ management γιατί έχουμε συνέχεια νέα plays. Πχ το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ με την συνεχή ροή τους έχουν άλλο ρυθμό. Αλλά βλέπω μόνο τα superbowl που είναι 30%αθλημα και 70% σόου. Πρέπει κάποια στιγμή να δω κάποιον αγώνα από regular season.Ετσι ειναι, ειναι τοσο βαθυ και τακτικό ομαδικο παιχνιδι, που πραγματικα αν δεν κατσεις να ασχοληθεις ετσι φαινεται, πετας πεπονι και ο,τι γινει.
Εγω βλεπω 10 χρονια πλεον, και ακομα ανακαλυπτω plays και ονομασιες, ενω ασχολουμαι αρκετα ενεργα εις βαθος.
Κάλμαρε λίγο και ξαλάφρωσε λίγο τον αμανέ σου. Αν θίχτηκες ονλαην, τότες μπορείς απλά να κλειστείς στην υπόγα με τον εργοδότη σου και να παίξετε τυφλόμυγα.Μπορειτε επισης να πάτε στο αλλα σπορς η στο οφτοπικ να πειτε τις μαλακιες σας.![]()
Κάλμαρε λίγο και ξαλάφρωσε λίγο τον αμανέ σου. Αν θίχτηκες ονλαην, τότες μπορείς απλά να κλειστείς στην υπόγα με τον εργοδότη σου και να παίξετε τυφλόμυγα.
Μλκ πηγαινε παιξε κανα γιακουζα να ρθεις στα ισα σου.![]()
Δε ξερω για το τονη, προσωπικα ολα θα τα ανεχομουν, αλλα το να μου προτειναν να παιξω το αντιστοιχο της μαρβελιαδας σε jrpg θα τραβουσε κοκκινη γραμμη σε μενα!!!
(Ευκαιρια να κανω ποστ και δω ωστε παιρνω νοτιφικεσια απο το καμπανακι)
Με το αμερικαν ραγκμπη εχουμε τυπικες σχεσεις. Η μονη επαφη πανω απο 15 λεπτα με το σπορ ηταν στο last boy scout και θα προτιμουσα να παραμεινει ετσι.Σαν το αμερικαν φουτμπωλ, αν δεν εχεις ιδεα ειναι 22 μαντραχαλοι να κηνυγανε μια κολοκυθα.![]()