What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nintendo Discussion Thread

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,799
Τα Prime έχουν πολύ περισσότερο αίσθηση action-adventure (όπως θα έπρεπε δηλαδή) πρώτου προσώπου και λιγότερο FPS.
Ακριβώς επειδή έχουν το lock-on που επιτρέπει γρήγορες αποφυγές στο πλάι και την ελεύθερη στόχευση ενώ στέκεσαι σε ένα σημείο, όπως στο Goldeneye 007, παίζονται άνετα με gamepad.
Μαζί με τα Super Mario 64 και TLoZ: Ocarina of Time, είναι η καλύτερη μετάβαση σειράς από 2d σε 3d, μηδενός εξαιρουμένου.
 

vlad

Half-Ogre
Approval of the Admiral
Joined
Oct 31, 2013
Messages
610
Είδα αρκετά βιντεάκια και έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Λέω να το πάρω physical μιας και τα περισσότερα switch games τα έχω. Η μόνη εξαίρεση το Xenoblade Chronicles 2 που μου βγήκε πακέτο με το expansion φτηνότερα στο eShop.

Μεγάλη ζημιά μου έκαναν αυτό και το Dread και, εν όψει Tears of the Kingdom, μου μπαίνουν βρώμικες σκέψεις. Το Link's Awakening remake το χάρηκα σε δανεικό Switch, για το BotW υπάρχει Wii U. Και υπάρχει κι ένα Skyward Sword HD κάπου εκεί έξω, που δεν με καίει, αλλά δεν με χαλάει κιόλας. Ελπίζω να μπορέσω να καβατζώσω κανένα μαραφέτι επ' αόριστον και να γίνει η δουλειά. Αλλά τα παίγνια θα τσιμπηθούν σε physical copies.

Ακριβώς το ίδιο και εγώ, ο μόνος λόγος που δεν το πήρα ακόμη είναι επειδή θέλω το κασετάκι. Θα είναι η τρίτη φορά που το αγοράζω μετά την έκδοση του GQ και της τριλογίας στο wii αλλά χαλάλι, το remaster που είναι σχεδόν remake, δείχνει απίθανο.


Το παίρνουμε δηλαδή ε; Δεν το σκεφτόμαστε, δεν έχω ιδέα για τη σειρά, μου αρέσει αυτό το sci-fi setting (θυμίζει Halo) και τα όσα δείχνουν. FPS με gamepad είναι κακή ιδέα όμως έχουμε εμπιστοσύνη στο Lock on.

Τόσο καιρό όταν άκουγα Metroid σκεφτόμουν 2D side platformer, μου εξήγησαν όμως τι είναι το Prime και τώρα μπλέξαμε.

Ναι το παίρνουμε δίχως σκέψεις, ερωτήματα και απορίες ευχαριστώντας τη "μαμά" για το απρόσμενο δώρο που μας έκανε. Το παιχνίδι είναι ο ορισμός της μοναχικής εξερεύνησης και θα το απολαύσεις σίγουρα. Τα 10άρια που έχει λάβει και το γεγονός πως βρίσκεται μέσα σε κάθε λίστα για τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών δεν είναι τυχαία. Σχετικά με το χειρισμό έχει πολλές επιλογές αλλά προσωπικά θα προτιμήσω αυτόν που εισήγαγε το Metroid Prime 3 στο wii με το wiimote.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,799
Nintendo: Μας χρωστάς 14,5 εκ. δολάρια.
Bowser: Δεν έχω τόσα χρήματα!
Nintendo: Χμμ τότε θα πρέπει να μας πληρώσεις σε είδος.
Bowser: Δηλαδή;
Nintendo: χρειαζόμαστε κάποιον στο ρόλο του κακού για το επόμενο μας παιχνίδι (ο εξέκιουτιβ βγάζει μια στολή χελώνας από το ντουλάπι)...

Και κάπως έτσι γεννήθηκε το πρώτο μπουτστραπ παράδοξο.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
Το Bowser είναι το αληθινό του επίθετο;
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,799
Ντροπή νιώθουν όσοι δε φοράνε Μπαλενσιάγκα.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,381
Γεράσαμε πια και χάνουμε τα καινούρια memes. Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό το balenciaga.
 
Top Bottom