No Man's Sky

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το μεγάλο νέο είναι πως υπήρξε κάποια κίνηση από μέρους της Hello Games.
 
http://www.no-mans-sky.com/foundation-update/<br><br>GOTY 2016 :pcmr:<br><br>ez, get rekt
 
"Motion blur has been added to accentuate the feeling of speed, particularly when in-flight. This can be switched on or off via the Options menu"  Wow! Ούτε τα βασικά δεν είχαν έτσι?!
 
Τι παραπάνω από προσιντζουαλι τζενερεητεντ πλανήτες χρειάζεται το παιχνίδι εγκαθετοι ρεπόρτερς και παίκτες;
 
Αυτό το στάκινγκ των αντικειμένων στο ινβέντορι και τα φράιτερς που μπορείς να στέλνεις πραμάτεια για αποθήκευση ή/και τρέηντ, το κάνουν γκότι από μόνα τους.<br><br>Κατά τ&#039;άλλα, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι προτίμησαν να μη μιλήσουν εδώ που φτάσανε τα πράγματα και να πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά. Χαίρομαι που το κάνανε αυτό και δεν βάρεσαν απλά κανόνι όπως πολύ χαριτωμένα έλεγαν και ξανάλεγαν οι σιρκλ-τζέρκερς όλου του γαλαξία.
 
Υπαρχει καποια εξελιξη δηλαδη ρε σοδα? Καποιο update ή ενημερωση για μελλοντικο update ή μονοι μας λεμε οτι θα το φτιαξουν και θα τον κανουν επιτελους ενδιαφερον?
 
Ναι, από την επίσημη σελίδα της hello games για το nms.
 
Ρε τσοκ, το λινκ δεν το πόσταρα για πλάκα, πάτα το.. Σήμερα έγινε το απντέητ που λέει εκεί.
 
Ομιτζι. Τερτιπια του ταπατοκ, σορρυ!
 
Σε συγχωρώ, οκ. :pope: :pcmr:
 
2,5GB είναι, θα το ερευνήσω το βράδυ. Πιστεύω πως δουλευουν σε άλλο ένα από τα μισόλογα και τις δηλώσεις.<br><br>ήδη έχει εμπλουτίσει το sandbox με επιπλέον υλικό, σίγουρα δεν μπορείς να πείς πως είναι για "ένα δεκάωρο" και μετά τίποτα αλλά δεν είναι αρκετά ακόμα κατα τη γνώμη μου. Η προσθήκη μιας μικρής διάδρασης με άλλους παίκτες (στα waypoint κλπ) είναι ψιλόλογα. Βέβαια και το base build μια καλή αρχή όπως και το στοιχείο με τα φορτηγά πλοία.<br><br>Οι αλγόριθμοι και τα γραφικά, χωρις να τα δω, επρεπε να ειναι στη κυκλοφορία έτσι που τα περιγράφουν. Το ίδιο και το UI. Και πάλι και ξανά, δεν επρεπε να κυκλοφορήσει, ας τους το κολοεξάμηνο να το δουλεψουν παραπάνω.<br>
 
Ε ναι, όταν βλέπεις τέτοιο αριθμό διορθώσεων κτλ, κάνει μπαμ ότι το γκέημ βγήκε κατακρεουργημένο για να προλάβει όποια ντεντλάιν είχαν θέσει οι μεγάλοι σοφοί. Πραγματικά μετά το άδειασμα της Χέλο από τη Σόνυ, δεν περίμενα να δούμε τίποτα σε απντέητ. Αφού κάνανε τη λάθος επιλογή και κάτσανε να συμμαζέψουν ότι μπορούν, αντί να πάρουν τα λεφτά και να φύγουν για τις Μπαχάμες, υπάρχει ελπίδα.
 
Εν τέλει, ο πρίγκιπας γλυκούλης των indie developers υπέπεσε στη money-grab τακτική της Sony, που είχε στόχο να τα πάρει από τους PS4. Ήξερε ότι οι PCάδες θα κράξουν γιατί παρακολουθούσαν το παιχνίδι πολύ νωρίτερα, και απέφυγε δηλώσεις/review για PC.<br><br>#conspiracytheories
 
Ο γλυκούλης τουητερούλης πάντως ακόμα άφαντος.  :blush1:
 
<blockquote><br>Ο γλυκούλης τουητερούλης πάντως ακόμα άφαντος.  :blush1:<br></blockquote><br><br>Τι εννοείς; Μια χαρά έγραψε και στο δικό του τουίτερ για το απντέητ, αλλά και στης Χέλοου.
 
Ωχ, τώρα τα είδα! Λαλίστατος και πάλι. Εν τω μεταξύ δεν έχει μπει στον κόπο να σβήσει τα προηγούμενα tweets;  <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" />
 
Το No Man&#039;s Sky κερδισε το Innovation βραβειο στη GDC (Games Developers Conference). Κανεις δεν πηγε να το παραλαβει.
 
Κατάλαβαν ότι ήταν παγίδα για να τους λιντσάρει το κοινό.
 
Άντε πότε θα πέσει η παιχνιδάρα στα 10 λεπτά να το τσιμπήσω!? Άκυρο.. μόλις είδα ότι δεν έχει ΟΥΤΕ κάρτες!
 
Εντάξει, ορισμένα παιχνίδια είναι τόσο αριστουργήματα που δεν χρειάζονται κάρτες. Τωρα τι σχέση μπορεί να εχει το NMS με το αριστούργημα είναι αλλο ζήτημα. Αλλά εμείς δεν πτοουμαστε. Petition τωρα για να μπουν καρτες.
 
Back
Top