No Man's Sky

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο παίγνιο, αλλά με "τρομάζει" αυτή η απεραντοσύνη (σε περιεχόμενο). Για κάποιον που δεν έχει "απέραντο" χρόνο (όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι από εμάς), αξίζει να ασχοληθεί με το No Man's Sky;

Δηλαδή, για παράδειγμα, αν έχεις 1-2 ώρες διαθέσιμες κάθε φορά, βγάζεις άκρη ή πρέπει να ασχοληθείς "σοβαρά" για να πεις ότι φτάνεις κάπου στο παιχνίδι;

Θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο παίγνιο, αλλά με "τρομάζει" αυτή η απεραντοσύνη (σε περιεχόμενο). Για κάποιον που δεν έχει "απέραντο" χρόνο (όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι από εμάς), αξίζει να ασχοληθεί με το No Man's Sky;

Δηλαδή, για παράδειγμα, αν έχεις 1-2 ώρες διαθέσιμες κάθε φορά, βγάζεις άκρη ή πρέπει να ασχοληθείς "σοβαρά" για να πεις ότι φτάνεις κάπου στο παιχνίδι;
Γνώμη μου είναι ότι με 1-2 ώρες τη μέρα και αν σε νοιάζει το story καλύτερα να παίξεις σε mode που έχει το crafting free ή έστω πιο εύκολο, γιατί αλλιώς θέλει αρκετό grinding. Αλλά γενικά η απάντηση στην ερώτηση σου εξαρτάται από το τι σε ενδιαφέρει να κάνεις.
Εμένα ας πούμε που με νοιάζει να πηγαίνω από πλανήτη σε πλανήτη και να καταγράφω τη πανίδα μια χαρά μου φτάνουν 1-2 ώρες κάθε μέρα.

Last edited:

Για το κανονικό παιχνίδι, μη φανταστείς ότι έχεις και κανένα από πίσω να σε κυνηγάει!! Πιο χαλαρό είναι από κάτι άλλα!! Και σίγουρα με 1-2 ώρες διαθέσιμες μπορείς να το προχωρήσεις.

Μπορείς να ασχοληθείς και με τα expeditions (εκτός από το τελευταίο "Corvetes" που πρέπει να ξέρεις λίγο τους μηχανισμούς του παιχνιδιού), που είναι πιο focused campaigns, οι οποίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διαστημα (περίπου έξι εβδομάδες). Πολλά expeditions έχουν σαν σκοπό να μάθεις τους μηχνισμούς.

Είμαι και εγώ σε φάση να έχω 1 ώρα την μέρα, δεν θα έλεγα ότι προλαβαίνω να κάνω πολλά πράγματα, πότε να σηκωθώ από πλανήτη πότε να φτιάξω την κορβέτα, πέρασε η ώρα.

και ένα παράδειγμα μιας και μετά το thread εδώ είπα να το βάλω και εγώ να παίξω λίγο, πότε κατέβηκα σε έναν πλανήτη να μαζεύω 4-5 παρτς, πότε πήγα στον σταθμό να τα φορέσω, έφυγαν 2 ώρες και είχε πάει 12 και δεν είχα πλύνει πιατά ακόμα 🩴🩴🩴🩴

και ένα παράδειγμα μιας και μετά το thread εδώ είπα να το βάλω και εγώ να παίξω λίγο, πότε κατέβηκα σε έναν πλανήτη να μαζεύω 4-5 παρτς, πότε πήγα στον σταθμό να τα φορέσω, έφυγαν 2 ώρες και είχε πάει 12 και δεν είχα πλύνει πιατά ακόμα 🩴🩴🩴🩴

Μη σου πω, ότι έπαθα ακριβώς το ίδιο!!!

Στο διπλανό χωριό μια οικογένεια κάνανε μια μαγκιά. Σκάψανε ένα αυλάκι στο ποτάμι και φτιάξανε κάτι σα τσουλήθρα από ξύλα, και τώρα το νερό έρχεται μέχρι την αυλή τους! Θα το δοκιμάσω και στο δικό μας! Φαντάσου να έχεις νερό δίπλα από το σπίτι σου!

Στο διπλανό χωριό μια οικογένεια κάνανε μια μαγκιά. Σκάψανε ένα αυλάκι στο ποτάμι και φτιάξανε κάτι σα τσουλήθρα από ξύλα, και τώρα το νερό έρχεται μέχρι την αυλή τους! Θα το δοκιμάσω και στο δικό μας! Φαντάσου να έχεις νερό δίπλα από το σπίτι σου!
υδραγωγείο έκαναν ρε οι σατανάδες;

όχι δεν έχω πλυντήριο πιάτων και φταίω εγώ και μόνο εγώ, γιατί με έψηνε η σύζυγος να πάρουμε ένα, αλλά ήταν έγκυος και μετράγαμε και το ευρώ μια ότι θα χρειαστούμε μετά τη γέννα και την τούμπαρα να μην πάρουμε.
:p

Δεν έχεις πλυντήριο πιάτων;
Επρεπε να διαλεξει, ειτε θα εβαζε τα παρτς στην κορβετα, ειτε στο πλυντηριο. Στο τελος επικρατησε η λογικη :p

1-2 ωρες για τετοια παιχνιδια το θεωρω μαρτυριο και σιγουρα δεν ειναι συμβατα με παιδια κλπ. Θελει να στειλεις την οικογενεια διακοπες και να χτυπας 8-10 ωρες καθημερινα να το ευχαριστηθεις.

αντί να παίζω, χαζεύω τα διάφορα builds που κάνουν άλλοι στο reddit :p

Λίνκαρε κάνα καλό και προς τα εδω!

Επίσης έχω απορία. Για πιο λόγο να φτιάξεις αυτοκινητάκι, αφού μπορείς να πας πιο γρήγορα παντού με το σκάφος;

Λίνκαρε κάνα καλό και προς τα εδω!

Επίσης έχω απορία. Για πιο λόγο να φτιάξεις αυτοκινητάκι, αφού μπορείς να πας πιο γρήγορα παντού με το σκάφος;
Α δεν τα κρατάω γιατί μεν πιάνει μια στεναχώρια που δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ πολύ
ρίξε μια ματιά εδώ:

Ότι κατάφερα να κάτσω να κάνω εγώ, στο κανονικό save βεβαίως, όχι τίποτα creative ή με save editors.
1762416450711.jpeg

btw αυτό είναι full τα πάντα όλα γραφικά που έτρεξα στο macmini, για κάποιο λόγο στο PS5 δείχνει ακόμα καλύτερα από ότι βλέπω σε screenshots και αυτό με ενοχλεί πάρα πολύ...

Α δεν τα κρατάω γιατί μεν πιάνει μια στεναχώρια που δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ πολύ
ρίξε μια ματιά εδώ:

Ότι κατάφερα να κάτσω να κάνω εγώ, στο κανονικό save βεβαίως, όχι τίποτα creative ή με save editors.
View attachment 9661

btw αυτό είναι full τα πάντα όλα γραφικά που έτρεξα στο macmini, για κάποιο λόγο στο PS5 δείχνει ακόμα καλύτερα από ότι βλέπω σε screenshots και αυτό με ενοχλεί πάρα πολύ...

Και που να δείς στο μηχάνημα του Σρε!! :p:p:p

Νίτρε μια χαρά φαίνεται το δικό σου. Κοίτα εγώ ένα monstrosity που κατάφερα να φτιάξω.....

1768863152848.jpeg

Πάντως καλά πήγε το τέλος του χρόνου. Ολοκλήρωσα τα expedition που έβαλαν.

Νίτρε μια χαρά φαίνεται το δικό σου. Κοίτα εγώ ένα monstrosity που κατάφερα να φτιάξω.....

View attachment 9974

Πάντως καλά πήγε το τέλος του χρόνου. Ολοκλήρωσα τα expedition που έβαλαν.
Είμαι πάρα πολύ υπέρ του junkward build να πω την αλήθεια. Βγάζει περισσότερο space pirate.

Back