What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

NOT ANOTHER WEEKEND

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Η θέση μας απέναντι στα adventure games είναι γνωστή και μας χαροποιεί ιδιαίτερα όταν εμφανίζονται (τελευταία, αρκετά τακτικά θα λέγαμε) παραγωγές υψηλού επιπέδου. Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες ημέρες από την κυκλοφορία του πολύ καλού Strangeland της Wajdet Eye Games και ιδού ένα ακόμα adventure σε pixel-art ύφος. Και μάλιστα φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου από ελληνικά χέρια, καθώς όλες οι ομάδες που ενεπλάκησαν στη δημιουργία του (Dionous Games, Animatic Vision, Deep Blue Friends) διαθέτουν ελληνικό χρώμα.
Ομολογουμένως, πριν ξεκινήσουμε την ενασχόλησή μας με το Not Another Weekend, δεν είχαμε ιδιαίτερα μεγάλες προσδοκίες. Φυσικά, δεν τίθεται κάποιο θέμα προκατάληψης ενάντια στις εγχώριες προσπάθειες, όμως οι πρώτες εντυπώσεις έδειχναν ότι επρόκειτο για ένα απλοϊκό AGS adventure, διάρκειας μια-δυο ωρών που θα τελείωνε κανείς σε ένα απόγευμα. Ευτυχώς, πέσαμε έξω σε όλα. Από τη μηχανή γραφικών που...

Continue reading...
 
Last edited:

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Πωπώ, αυτό μου είχε διαφύγει εντελώς! Αγοράσθηκε πάραυτα για την 'Συμφωνίξ & Αντιρρίξ' εξωφυλλάρα του και μόνο. Εκεί στη διεύθυνση, ρίχνετε ένα νιούζ άιτεμ για τέτοια διαμαντάκια αν δεν παίζει άμεσο ρηβιού, να προλαβαίνουμε να στέλνουμε σαμπάνιες και χαβιάρι με το Σύντροφο @maladroid !

ΥΓ Με τον πρωταγωνιστή πηγαίναμε μαζί σχολείο και ΟΝΤΩΣ δούλεψε ένα φεγγάρι καμαρώτος.
 
Last edited:

manofsorrows

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 21, 2013
Messages
304
Και με την τιμή μόλις στα 9€ νομίζω κάθε φαν των adventures που θέλει να συνεχίσει να βλέπει αξιόλογα παιχνίδια, καλό είναι να στηρίξει. Ενα burger λιγότερο. Τα adventures κάνουν καλό στην υγεία ;)
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Ρε, τώρα το τελείωσα, ΤΙ ADVENTUR-ΑΡΑ ήταν αυτή;!

Ωραίοι γρίφοι, όσο δύσκολοι έπρεπε και απίστευτα καλογραμμένη ερωτική επιστολή στην ποπ κουλτούρα της νιότης μας.

Έξτρα πόντοι για το γεγονός ότι το εξώφυλλο το επιμελήθηκε ο θρυλικός Γιώργος Κομιώτης -έκανε τα καλύτερα κόμικ στο PC Master- και η παραγωγή ήταν αμιγώς 'ντόπια'. Το καταευχαριστήθηκα, ελπίζω να πάει αρκετά καλά προκειμένου να δούμε και νέα δουλειά από Κούτρα-Μελισσαρόπουλο!
 
Top Bottom