Όπως λέει ο τίτλος. Αυτό το καλοκαίρι λόγω συγκεκριμένων υποχρεώσεων θα καταφέρω να ξεφύγω 1.5 μέρα αυτό το Σ/Κ. Αυτή την ημέρα θέλω να την επενδύσω σωστά, τουτέστιν μπύρες, μπάνιο στη θάλασσα και τόνοι πρωτεΐνης-χοληστερίνης.
Προσοχή! Δε θέλω συμβατικές συνταγές κοψιδίων κτλ. Προβατίνες, χωριάτικα λουκάνικα, κοκορέτσια, σεφταλιές, χαλούμια ψητά, αρνάκι σούβλα, γουρουνόπουλο, αγριογούρουνα έχουν όλα δοκιμαστεί πολλάκις και επιτυχώς. Αυτή τη φορά η παρέα θέλει να το παίξει εκλεπτισμένη, κοσμοπολίτισα που λαμβάνει ξενόφερτες δε, τίμγοιες δε συνταγές. Προς το παρόν έχουμε κατά νου:
eater.com
www.theguardian.com
Σε παρόμοιο κλίμα θα ήθελα να προτείνετε/καταθέσετε απόψεις/συνταγές. Έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από τον μάστορα της ζωής Brother Bruce. Μετά από αυτό το Σ/Κ το θέμα μπορεί να γίνει de-rail όσο θέλετε: μία ωδή σε αυτήν την υπέροχη πηγή πρωτεΐνης, το ΓΚΡΕΑΣ. :silly: (το νέο αγαπημένο μου emoticon)
Προσοχή! Δε θέλω συμβατικές συνταγές κοψιδίων κτλ. Προβατίνες, χωριάτικα λουκάνικα, κοκορέτσια, σεφταλιές, χαλούμια ψητά, αρνάκι σούβλα, γουρουνόπουλο, αγριογούρουνα έχουν όλα δοκιμαστεί πολλάκις και επιτυχώς. Αυτή τη φορά η παρέα θέλει να το παίξει εκλεπτισμένη, κοσμοπολίτισα που λαμβάνει ξενόφερτες δε, τίμγοιες δε συνταγές. Προς το παρόν έχουμε κατά νου:

Introducing the Ron Swanson Turkey Burger: A Fried Turkey Leg Inside a Grilled Hamburger
[Photos: Jasmin Sun / Eater ] When asked if he had ever eaten a turkey burger on last week's episode of Parks and Recreation, our hero Ron Swanson replied: "Is that a fried turkey leg inside a...

How to make a shooter's sandwich
Of the almost infinite possibilities suggested by the technique of putting something between two chunks of bread, one Edwardian great stands top-hat, head and shoulders above the rest

Σε παρόμοιο κλίμα θα ήθελα να προτείνετε/καταθέσετε απόψεις/συνταγές. Έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από τον μάστορα της ζωής Brother Bruce. Μετά από αυτό το Σ/Κ το θέμα μπορεί να γίνει de-rail όσο θέλετε: μία ωδή σε αυτήν την υπέροχη πηγή πρωτεΐνης, το ΓΚΡΕΑΣ. :silly: (το νέο αγαπημένο μου emoticon)