Πιστεύω ότι το Half-Life 3 δεν θα ανακοινωθεί σήμερα.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Την πρώτη φορά που στο τυλιχτό γύρο χοιρινό απ'όλα μου πρόσθεσαν μουστάρδα ανακάλυψα εναν νέο κόσμο απόλαυσης. Πως το έτρωγα χωρίς μουστάρδα τόσες δεκαετίες; Ένα άλλο μυστικό που ανακάλυψα σε πιτσαρία στον Κορυδαλλό, πίτσα σπέσιαλ με μία λεπτή στρώση φέτας κάτω από τα υπόλοιπα υλικά, μιλάμε την απογειώνει.σε χοιρινό: τζατζίκι, πατάτες, κρεμμύδι, τομάτα, μουστάρδα
να σου προσθέσουμε και λάχανο καρότο τότε, να ανακαλύψεις έναν ακόμα νέο κόσμο απόλαυσηςΤην πρώτη φορά που στο τυλιχτό γύρο χοιρινό απ'όλα μου πρόσθεσαν μουστάρδα ανακάλυψα εναν νέο κόσμο απόλαυσης. Πως το έτρωγα χωρίς μουστάρδα τόσες δεκαετίες; Ένα άλλο μυστικό που ανακάλυψα σε πιτσαρία στον Κορυδαλλό, πίτσα σπέσιαλ με μία λεπτή στρώση φέτας κάτω από τα υπόλοιπα υλικά, μιλάμε την απογειώνει.
Mαρούλι παντού. Και στα μακαρόνια το βάζω, μαζί με τόνο και τριμένο τυρί από γάλα θιβετιανής ακρίδας. Κάποτε μισούσα με όλο μου το είναι το κλασσικό "πίτα γύρο με απ' όλα" που σήμαινε κρεμμύδι, τζατζίκι κτλ. ΤΙΠΟΤΑ από αυτά τα "απ' όλα" δεν έβαλα ποτέ σε πιτόγυρο κι όποιες φορές έγινε κατά λάθος δεν θέλω να το θυμάμαι. Τα τυλιχτά γενικών καθηκόντων και σεξουαλικών προτιμήσεων, τορτίγια κτλ, οκ εκεί βάζω κυριολεκτικά ότι βρω στο ψυγείο του γείτονα. Έχω βάλει και μελιτζανοσαλάτα, λαχανοκαροτοσαλάτα όταν δεν είχε τίποτε άλλο.. Φακές δεν έχω βάλει ακόμα, που θα πάει όμως.