Now Playing: Alan Wake 2

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Σε βρίζω.

Στα του κέημ και έξω από τα παρατράγουδα των ΤΕΛ/EΠΑΛ/ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ.
Γνωρίζουμε πως το κεημπλεη του AW2 δεν είναι τίποτες το ιδιαίτερο, αλλά κατεμέ, δε κρύβεται εκεί η ουσία του τίτλου. Είναι σαν να μου κρίνει κάποιος το Twin Peaks για τις "απαίσιες" ερμηνείες και μόνο.

Και κάτι πχιο τεχνικαλ από την GDC: Interested in how Alan Wake 2 was made? Come and join us at GDC 2024!

Last edited:
Μπορεις και να μην το παιξεις και καθολου, τοσες σειρες ταινιες και συναυλιες υπάρχουν

Πολύ ευχάριστο που το παιχνίδι έγινε -επιτέλους- επικερδές, αν και μεταξύ μας τα 2 μύρια αντίτυπα δεν είναι και κανένα τρομερά αξιοζήλευτο νούμερο μετά από 16 περίπου μήνες στην αγορά και αρκετά μεγάλες εκπτώσεις στο Epic Store.

Ευτυχώς όλα αυτά αντισταθμίζονται από το σχετικά λογικό budget (για ΑΑΑ) και φυσικά την τρέλα των Φινλανδών, που φαίνεται πως κάνουν κυρίως το κέφι τους αντί να κυνηγούν το χοντρό χρήμα. Το Control παραμένει το αγαπημένο μου παιχνίδι τους, οπότε το hype για το sequel είναι <τεράστιο/αβάσταχτο>.

Πολύ ευχάριστο που το παιχνίδι έγινε -επιτέλους- επικερδές, αν και μεταξύ μας τα 2 μύρια αντίτυπα δεν είναι και κανένα τρομερά αξιοζήλευτο νούμερο μετά από 16 περίπου μήνες στην αγορά και αρκετά μεγάλες εκπτώσεις στο Epic Store.

Ευτυχώς όλα αυτά αντισταθμίζονται από το σχετικά λογικό budget (για ΑΑΑ) και φυσικά την τρέλα των Φινλανδών, που φαίνεται πως κάνουν κυρίως το κέφι τους αντί να κυνηγούν το χοντρό χρήμα. Το Control παραμένει το αγαπημένο μου παιχνίδι τους, οπότε το hype για το sequel είναι <τεράστιο/αβάσταχτο>.

Κοίτα, από την στιγμή που τον λογαριασμό τον πλήρωσε η Epic, εμάς τι μας νοιάζει; Η Remedy την έβγαλε πούδρα ούτως ή άλλως.

Σίγουρα το ρίσκο ήταν μικρό χάρη στις πλάτες (βλ. πορτοφόλι) της Epic αλλά εφόσον δεν θα έχουν(?) μονίμως τον sugar daddy Σουίνι να χώνει παράδες, μια μεγάλη player base κι ένα επιτυχημένο franchise είναι σημαντικά για τα μελλοντικά τους σχέδια (με το interconnected universe κτλ.).
Αν π.χ. σε 5-6 χρόνια βγάλουν το Alan Wake 3 κανονικά στο Steam, θα υπάρχει αρκετό κοινό να το αγκαλιάσει, δεδομένου ότι αρκετοί δεν θα έχουν παίξει καν το 2 λόγω Epic Store; Φαντάζομαι ότι τα έχουν σκεφτεί και τα έχουν ζυγίσει όλα αυτά, απλώς μοιράζομαι τους προβληματισμούς μου.

Last edited:
Back