<blockquote><br><blockquote>Διαφωνω. Συναδελφος που καθεται ακριβώς δίπλα μου,αγόρασε Τitan X (Maxwell) περυσι,λιγες βδομαδες αφου βγήκε. Ηταν η ταχυτερη της αγορας οταν εφτιαξε συστημα,μακραν, δεν υπηρχε η 980Τι τοτε. Για παιχνίδια αποκλειστικά την εχει. Η nvidia θα ξεπουλήσει όσες και αν βγάλει. Και μετά θα τις βαφτίσει 1080Τι με λιγότερη μνημη ή καποιον αλλο περιορισμό και θα πουλάει το φουλ τσιπ ως Titan X black ή κάτι τετοιο, πάλι τα 1100 και βάλε. Και πάλι θα ξεπουλήσει.<br></blockquote><br><br><blockquote> more money than sense</blockquote><br><br>Έχω καλύψει ήδη την περίπτωσή του :spiteful: :spiteful: :spiteful:.<br><br>Βέβαια δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει όταν λες "συνάδελφος", αλλά αν εργάζεται στον τομέα του gaming, έστω τον ευρύτερο, μπορείς να πεις πως δεν είναι και ακριβώς χομπίστας, οπότε υπάρχουν άλλα κριτήρια στις gaming αγορές του.<br></blockquote><br><br>Επαγγελματίες του gaming είμαστε ναι, παρόλα αυτά και την καβλα μας κάνουμε. Η Titan X ,όπως και όλες η Titan πουλάνε σαν ψωμάκια οταν βγαίνουν αρχικά. Υπάρχει μια υπολογίσιμη μάζα αγοραστών που περνάει στην ταχύτερη κάρτα της αγοράς αμεσα. Και λεφτά έχουν και λογική και απαιτήσεις.<br><br>Κατά τα άλλα η nvidia μόλις πέρασε τις κάρτες maxwell σε legacy mode.<br><br>http://www.nvidia.com/page/legacy.html<br><br>Μιλάμε πως ακόμα και πανάκριβες καρτες 12 μηνών μόλις οπως η 980Τι θα πάψουν να λαμβάνουν βελτιστοποιήσεις για νέα παιχνίδια. Ελπίζω απλά να είναι λανθασμένη ανάρτηση, αν και δεν το πολυπιστεύω.<br>