What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

nVidia GPU - Το επίσημο νήμα συζήτησης.

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,418
<blockquote><br><blockquote><br>Η ειρωνία στο παραπάνω σχόλιο είναι ότι έγινε από άτομο που του κάηκε η 970.  :crazylook:<br></blockquote><br><br>Δεν τα λες οπως πρεπει! Εκανα βαρβατο oc πριν τα τιναξει. Τωρα εχω αλλο καλο, εσπασαν λεπιδες στα ανεμιστηρακια :rofl2:<br></blockquote><br>Της εχω κανει και εγω βαρβατο oc καποιες φορες αλλα δεν εχιε παθει τιποτα. Το μεγιστο που μπορει να αντεξει χωρις να αρχισει να κολλαει ειναι +100 mhz core + 100 mhz memory. Εσυ τι oc εκανες? Εχω Foot Ninja που δουλευουν ως τεχνικοι της Nvidia το πρωι και το βραδυ βαζζουν στη στολη τους και βγαινουν μαζι μου να κυνηγησουμε τους εχθρους μας. Χρηματοδωτω την Nvidia για να βγαζει σουπερ καρτες ! Νvidia για παντα!!!
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
<blockquote> Χρηματοδωτω την Nvidia για να βγαζει σουπερ καρτες ! </blockquote><br><br>Και να τις αγοράζουν άλλοι, ενώ εσύ μένεις με την 970  :hmm: :hmm: :hmm:;
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
<blockquote><br>Ευκαιρία να βάλεις υδρόψυξη. Για μας δουλεύει η Nvidia, τι για μας δηλαδή, πριν από εμάς για εμάς. Τέτοιο service, ούτε στα όνειρά τους η AMDάκηδες.<br></blockquote><br><br>Το μονο που εχω να πω ειναι οτι η MSI εχει κακηστο customer support.  :throw:
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
Έχει όμως καλές υλοποιήσεις, η 290Χ lightning είναι εξωγήινη.  Είναι η ίδια η υλοποίηση που κάνει τη κάρτα, ξέχνα το τσιπ. Είναι κάπως ... ... τη πιάνεις και απλά νοιώθεις σεβασμό που είναι 2-3 κιλά και έχει 3 pci ex power βυσματα και LED στα VRM να ανάβοσβήνουν ανάλογα το load. Και τη λύνεις και αντικρύζεις αυτό:<br><img src="https://s9.postimg.org/kidc82hdr/290xlightning_PCB.png" alt="290xlightning_PCB.png" class="bbcode_img" /><br>και τουλάχιστον ξέρεις τι πληρώνεις τόσα λεφτά (αν και δεν πρέπει να μιλάω γιατί την πήρα πολύ χαμηλά από την αρχική εξωφρενική τιμή της).<br>Το ίδιο έκανα μόλις εντόπισα μια gigabyte 980Τι extreme, άλλο τουμπανάκι, μέχρι 1500 μπουστάρει με λίγο θέληση. Θεριό. Είμαι 100% σίγουρος πως καπακώνει ευκολα τη 1070 reference.<br>Είναι απόλαυση να benchaρεις τέτοιες υλοποιήσεις.<br>
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Ναι αλλα οταν να σου λεει οτι paid repairs δεν κανει πλεον στην 970 και προτεινει after market cooler, το οποιο αυτοματα ακυρωνει το υπολοιπο της εγγυησης σου, ειναι απαραδεκτο... Ευτυχως υπαρχει τροπος να βγει η βιδα με το warranty αυτοκολλητο, χωρις να πειραχτει το ιδιο το αυτοκολλητο.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,418
Ζοmbie περιεμνουμε να μας πει τι overclock εκανες για να σου πω αν εχω δοκιμασει και εγω να κανω τετοιο overclock.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Εγώ προσωπικά δεν περιμένω να μου πει τι overclock έχει κάνει. :rolleyes:
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682
<blockquote><br>Ναι αλλα οταν να σου λεει οτι paid repairs δεν κανει πλεον στην 970 και προτεινει after market cooler, το οποιο αυτοματα ακυρωνει το υπολοιπο της εγγυησης σου, ειναι απαραδεκτο... Ευτυχως υπαρχει τροπος να βγει η βιδα με το warranty αυτοκολλητο, χωρις να πειραχτει το ιδιο το αυτοκολλητο.<br></blockquote><br>Ωπα, είσαι εντός εγγύησης και σε βγάζει φταίχτη και δεν στην αλλάζει? Τι της έκανες? Κατσαβίδι της κάρφωσες? Όντως ακούγεται απαράδεκτο .<br>Οι πρόσφατες εμπειρίες μου με RMA ήταν πολύ ευκολες, κρίμα που asus και msi συνεχίζουν αυτό το βιολί στα επίσημα σαπορτ τους.
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
<blockquote><br><blockquote><br>Ναι αλλα οταν να σου λεει οτι paid repairs δεν κανει πλεον στην 970 και προτεινει after market cooler, το οποιο αυτοματα ακυρωνει το υπολοιπο της εγγυησης σου, ειναι απαραδεκτο... Ευτυχως υπαρχει τροπος να βγει η βιδα με το warranty αυτοκολλητο, χωρις να πειραχτει το ιδιο το αυτοκολλητο.<br></blockquote><br>Ωπα, είσαι εντός εγγύησης και σε βγάζει φταίχτη και δεν στην αλλάζει? Τι της έκανες? Κατσαβίδι της κάρφωσες? Όντως ακούγεται απαράδεκτο .<br>Οι πρόσφατες εμπειρίες μου με RMA ήταν πολύ ευκολες, κρίμα που asus και msi συνεχίζουν αυτό το βιολί στα επίσημα σαπορτ τους.<br></blockquote><br><br><br>Οχι οχι, ειμαι εντος εγγυησης, αλλα η ζημια εγινε απο "εμενα". Εσπασαν τα rubber grommets που κραταγαν τον εναν ανεμιστηρα του case και επεσε πανω στη καρτα ενω λειτουργουσε. Σπασμενες δυο λεπιδες, χριστοπαναγιες παντου. Το θεμα ειναι οτι επικοινωνησα με MSΙ, μιας και υπαρχει η δυνατοτητα επισκευης με πληρωμη εαν η βλαβη δεν καλυπτεται απο την εγγυηση, για να μην χασω το υπολοιπο της εγγυησης. Και η απαντηση που ελαβα ηταν οτι δεν κανουν επισκευες για την 970 και να κοιταξω για after market cooler και να χασω την εγγυηση, η οποια μετραει ακομα 2 χρονια και 11 μηνες. <br><br>Το θεμα ειναι οτι οι ανεμιστηρες που βαζει η MSI ειναι φυσικα ειδικη παραγγελια και δεν βρισκονται ευκολα. Υποτιθεται μονο η ιδια η MSI τους εχει για την παραγωγη της και τις επισκευες που καποτε εκανε... Ευτυχως υπαρχουν παλικαρια στο AliExpress που τα βγαζουν απο χαλασμενες καρτες και τα πουλανε ξεχωριστα. Oποτε αναμενω το πακετο απο βδομαδα για να κανω την αλλαγη μονος μου, μιας και με μια απλη πενσα μπορεις να γυρισεις τη βιδα χωρις να κανεις ζημια στο αυτοκολλητο  :facepalm:.<br><br>edit: Κατα λαθος εγραψα την απαντηση μου στο δικο σου post  :facepalm:
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,418
Βγηκαν οι νεοι drivers της Νvidia τους εγκατεστησα. Λειτουργουν ολα οκ χωρις κανενα προβλημα. Σιγα μην σταματουσε η υποστηριξη για GTX 9 που φοβοσαταν μερικοι.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
<blockquote><br> Σιγα μην σταματουσε η υποστηριξη για GTX 9 που φοβοσαταν μερικοι.<br></blockquote><br><br>ναι έχεις δίκιο...Βγήκαν πριν 2 μήνες οι κάρτες της νέας σειράς και όλοι θεωρούσαμε ότι θα σταματούσε κατευθείαν.<br>Τα ξαναλέμε σε ένα χρόνο με την υπεργαμάτη κάρτα σου που θα ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
Το ότι βγαίνουν νέοι drivers, δεν συνεπάγεται και βελτίωση στην απόδοση για νέους τίτλους. Ρώτα και όσους έχουν ακόμα 780Ti. H Νvidia, στην καλύτερη, θα διορθώνει bugs, στην χειρότερη, θα πακετάρει απλά τους παλιούς drivers και θα κοτσάρει νέο νούμερο. Τέρμα οι βελτιστοποιήσεις για τα νέα παιχνίδια.<br><br>Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Apple.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Αφού λένε ότι είναι νέοι drivers για την 970. Γιατί του γκρεμίζετε, του παιδιού, τα όνειρα? :&#039;(
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
<blockquote><br>Το ότι βγαίνουν νέοι drivers, δεν συνεπάγεται και βελτίωση στην απόδοση για νέους τίτλους. Ρώτα και όσους έχουν ακόμα 780Ti. H Νvidia, στην καλύτερη, θα διορθώνει bugs, στην χειρότερη, θα πακετάρει απλά τους παλιούς drivers και θα κοτσάρει νέο νούμερο. Τέρμα οι βελτιστοποιήσεις για τα νέα παιχνίδια.<br><br></blockquote><br><br>Vtheo, όσο είσαι στη γη των ονείρων, πιάσε μου σε παρακαλώ ένα μονόκερο, τα πόκεμον είναι πολύ μπανάλ για το γούστο μου.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
Να σου πάρω ένα δοχειάκι βαζελίνη Παλαιέ, να έχεις για όταν η Nvidia τιμολογεί; Να ζεις καλύτερα την εμπειρία Geforce ρε παιδάκι μου.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Α, αφού τις μπούρδες περί μη βελτιστοποίησης για Maxwell δεν μπορούμε να τις τεκμηριώσουμε, τώρα θυμηθήκαμε τις τιμές - θαρρείς και της AMD είναι καλύτερες σε αυτή τη φουρνιά. Κράτα τη βαζελίνη για το τσούξιμο της επόμενης "επανάστασης" που θα βλέπει τις επιδόσεις της Nvidia με τηλεσκόπιο.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
Εδώ θα είμαστε και θα δούμε ποιος λέει μπούρδες...<br><br>Σαν και αυτές που έλεγε η Nvidia όταν έταζε υποστήριξη Async Compute μέσω drivers στις Maxwell κάρτες, και ακόμα περιμένουμε.<br><br>Κράτα την βαζελίνη.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Και αφού η "απόδειξη" της μπουρδολογίας πήρε αναβολή για το 2021 που θα έχει τεράστια σημασία η υποστήριξη των Maxwell, και το επιχείρημα με τις τιμές πρέπει να περιμένει <strike>το αποστακτήριο του Jack Daniels</strike> την AMD να βγάλει high-end κάρτες για σύγκριση, τώρα θυμήθηκες και το A-sync, που οριακά κάνει τις "επαναστατικές" νέες Radeon πιο γρήγορες από τις GeForce του 2014 στα 3 games που το χρησιμοποιούν.<br><br>Φέρε τη βαζελίνη, χρειάζεσαι κάτι https://www.amazon.com/Pjur-Analyze-Me-Silicone-Lubricant/dp/B00A3X5M66" class="bbcode_url">πιο εξειδικευμένο... 
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
πηγε κι ηρθε η βαζελινη και τελικα την κανατε στην ακρη. αχρειαστη ναναι.  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br>πης, μπροδερς. ειναι απλα καρτες.
 
Top Bottom