By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δηλαδή δεν μπορούσαν να περιμένουν να δουν τι θα γίνει? Ή έστω να ρωτήσουν πριν αρχίσουν τους αποκλεισμούς?
ναι οκ αλλά ξέρω εγώ... όταν έχεις τις καλύτερες κάρτες και έχεις κερδίσει το μερίδιό σου στην αγορά με αυτές, ε ναι οκ... δεν περιμένεις τέτοιες πούστικες τακτικές.Μ'αρέσει που πέφτετε από τα σύννεφα ή εκπλήσσεστε. Κλασσική Envy-Dia. Τα χει πει και ο AdoredTV τόσες φορές. Μέχρι και ο 2kliksPhillip.
Σκουλήκια μια ζωή στην green.
Μ'αρέσει που πέφτετε από τα σύννεφα ή εκπλήσσεστε. Κλασσική Envy-Dia. Τα χει πει και ο AdoredTV τόσες φορές. Μέχρι και ο 2kliksPhillip.
Σκουλήκια μια ζωή στην green.
εγώ αυτό που παρατήρησα με όλα αυτά είναι πως χωρίς να το καταλάβω παρακολουθώ όλους αυτούς τους ανθρώπους, όταν πριν μερικά χρόνια έλεγα ότι βαριέμαι τα βίντεο και προτιμάω να διαβάζω το κείμενο
Τώρα, λέτε ο τάδε είπε αυτό και το άλλος το άλλο και τους ξέρω και τους παρακολουθώμε παρασύρουν τα τρέντς
![]()
αν έχεις ενεργοποιήσει τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές τουλάχιστον σε θέμα αγορών ναι. Δεν ξέρω με τα συγκεκριμένα καταστήματα τι γίνεται ακριβώς σαν διαδικασία αλλά πριν την αγορά πρέπει να επικοινωνήσεις με email και να αναφέρεις ότι θες τιμολόγιο με απαλλαγή ΦΠΑ.Γνωρίζεται εάν EVGA EU και Amazon (Ευρωπαϊκά τμήματα) εκδίδουν τιμολόγιο που να εκπίπτει το ΦΠΑ (ενδοκοινοτική συναλλαγή)?
Έχω (έχει για την ακρίβεια γιατί εξυπηρέτηση σε γνωστό κάνω) ενδοκοινοτικές συναλλαγές αλλά άκουσα ότι η evga πουλάει μόνο λιανική και με αναζήτηση στο Google δεν βρήκα ξεκάθαρη απάντηση.αν έχεις ενεργοποιήσει τις ενδοκοινοτικές συναλλαγές τουλάχιστον σε θέμα αγορών ναι. Δεν ξέρω με τα συγκεκριμένα καταστήματα τι γίνεται ακριβώς σαν διαδικασία αλλά πριν την αγορά πρέπει να επικοινωνήσεις με email και να αναφέρεις ότι θες τιμολόγιο με απαλλαγή ΦΠΑ.
Οι επιχειρήσεις εντός ΕΕ για αγορές από άλλες χώρες εκτός έδρας τους στην ΕΕ απαλλάσσονται από τον ΦΠΑ οπότε δεν πρέπει να στο χρεώσουν καθόλου.
Βέβαια όταν το είχα ζητήσει εγώ στο UK έκαναν τους μαλάκες, αλλά επέμενα και το είδαν με το λογιστήριο ώστε να προχωρήσει η αγορά χωρίς ΦΠΑ. Ο λογιστής μου πάντως μου είπε ότι μόνο με τους Εγγλέζους το έχει αντιμετωπίσει αυτό, κάτι που δεν θα μας απασχολεί πλέον που φεύγουν
Μίλα με τον λογιστή σου για λεπτομέρειες τι να ζητήσεις.