nVidia GPU - Το επίσημο νήμα συζήτησης.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
<blockquote><br>Μπορει να δημιουργησει προβλημα στο pc λογω των 3,5 gb που εχει απο κατασκευαστικο λαθος. Ασε που υποψιαζομαι πως μαλλον αυτη φταιει που χαλασε το προηγουμενο καλωδιο HDMI πριν μηνες. </blockquote><br><br>Μη σου πω ότι φταίει και για τη τρύπα του όζοντος.<br>

<blockquote><br>Σρέντερ, μην την πετάξεις. Να κανονίσουμε να μου την δώσεις να την κάνω παλιοσίδερα<br></blockquote><br>Ενταξει . Ποσο την παιρνεις? 350 ευρω ειναι καλα αφου την αγορασα 400? Αντε 300 το πολυ οχι πιο κατω ομως σε καμια περιπτωση.

Plot twist. Έχει ήδη την 1070 και απλά θέλει να πουλήσει την 970. :cool:

<blockquote><br><blockquote><br>Σρέντερ, μην την πετάξεις. Να κανονίσουμε να μου την δώσεις να την κάνω παλιοσίδερα<br></blockquote><br>Ενταξει . Ποσο την παιρνεις? 350 ευρω ειναι καλα αφου την αγορασα 400? Αντε 300 το πολυ οχι πιο κατω ομως σε καμια περιπτωση.<br></blockquote><br><br>Τι λε ποδονιτζα; Προβληματική κάρτα και θα την αγοράσω; Τσάμπα θα τη δώσεις, τιμής ένεκεν στο νεκρό χαρντγουεαρ

Shredder μη μασάς με τον τζαμπατζή τον χρονομάντη , εγώ δίνω 10 ευρώ για την 970 σου, τιμής ένεκεν για το ξύλο που θα σου ρίξω στο Killer Instinct.

θελουν να σε γελασουν τα παλικαρια, ριχτους πορτα. <br>λοιπον, δινω 20 ευρω, ενα χελώνο λούτρινο που εχω και μια οθονη Χιτάτσι 15αρα που τα δειχνει ολα ultra 1080p 8X MSSAA 60 FPS. δεν μασαει πουθενα, ουτε στο ντούμ.<br>σκεψου το.

SHREDDER πέραν του δικαιολογημένου trollαρίσματος που δέχεσαι λόγω του κεντήματος (θέλεις να βγάλεις σάπια την κάρτα γραφικών - αλλά θέλεις να τη δώσεις και 300€), να γνωρίζεις ότι είδη τεχνολογίας έτσι και τα ανοίξεις (ζελατινούλα κτλ.) πάνε αμέσως 70% της mint κατάστασης. Φιλάκια και με μία AMD του χρόνου.

300 ευρώ για χαλασμένη GPU;;;<br>Γουότ δε φακ; Από Τίμιο Chip είναι φτιαγμένη ρε μαν; <br><br>Εγγύηση πόσο καιρό έχει ακόμα;

βρισκεις zotac καινουργιες με 250 λιρες πλεον..(περιπου 300 ευρω)...<br>γιατι να προτιμησει καποιος μια μεταχειρισμενη κ ελαττωματικη-λεμε τωρα- στα ιδια χρηματα??<br><br><span class="bbcode_spoiler">δινω 30 ευρω κ εναν ide wc...-συγνωμη- wd εννοουσα δισκο γεματο με ολες τις επιτυχιες του ντεμι ρουσσου σε flac κ τα ακυκλοφορητα της αρλεττας για την 970 σου :spiteful:</span>

Στα παζάρια πρέπει να ξέρεις τις ανάγκες του άλλου.<br><br>Λοιπόν, προσφέρω 40€ και μια κοπέλα :spiteful:

Πολύ φθηνά τη δίνεις.

<blockquote><br>Στα παζάρια πρέπει να ξέρεις τις ανάγκες του άλλου.<br><br>Λοιπόν, προσφέρω 40€ και μια κοπέλα :spiteful:<br></blockquote><br>κ δε θα βγαλει κοπελα τραγουδοντας ντεμι κ αρλεττα?????<br>παλιο ασχετε :pP :pP

Εγώ του την δίνω έτοιμη όμως. Δεν χρειάζεται να ψάξει :cool:

<blockquote><br>θελουν να σε γελασουν τα παλικαρια, ριχτους πορτα. <br>λοιπον, δινω 20 ευρω, ενα χελώνο λούτρινο που εχω και μια οθονη Χιτάτσι 15αρα που τα δειχνει ολα ultra 1080p 8X MSSAA 60 FPS. δεν μασαει πουθενα, ουτε στο ντούμ.<br>σκεψου το.<br></blockquote><br>Εχω πολυ καλυτερη οθονη απο αυτη που μου προτεινεις ειναι 21,5&#039;&#039; 1080P IPS τα δειχνει ολα τελεια. Το 1996 ειχα 14" στο πρωτο pc που πηρα

<blockquote><br>Το 1996 ειχα 14" στο πρωτο pc που πηρα, μέχρι το 2014.<br></blockquote><br><br>FTFY

<span class="bbcode_spoiler">ωραιο οφτοπικ ξεκινησαμε, που κλασικα θα καταληξει σε μετα-μεμε ινσαιντ τζοουκ του ρεηκουί...</span><br><br>ντεβιλράι, τι? unreleased ΤΗΣ ΑΡΛΕΤΑΣ???? <br>τα θελω εγωωωωωωωωωωωωω. δινω την r9 390 με τα καμενα κυκλωματα που επαιζε μονο γουιτσερ....

<blockquote><br>Στα παζάρια πρέπει να ξέρεις τις ανάγκες του άλλου.<br><br>Λοιπόν, προσφέρω 40€ και μια κοπέλα :spiteful:<br></blockquote><br>Πσοσο χρονων ειανι η κοπελα με τι ασχολειται και πως ειναι εμφανισιακα? Αν ειναι μεχρι 37 χρονων τοτε οκ να να κανονισουμε συναντηση για να την γνωρισω.  Την καρτα την δινω 300 ευρω οχι πιο κατω. Συμφωνα με τις φημες που κυλοφορουν στο ιντερνετ η 1070 βγαινει τον Ιουνιο και μολις βγει θα την αγορασω αμεσως . Τοτε θα πουλησω την 970. Εχει 3 χρονια εγγυηση αρα αφου την εχω απο τον Νομεβριο του 2014 εχει εναμισι χρονο ακομα. Την αλλαζω οχι επειδη δεν τρεχει καλα τα παιχνδιια αλλα επειδη λογω κατασεκυαστικου λαθους με τα 3,5 GB+ 0,5 GB δημιουργειται προβλημα στο pc και φοβαμαι μην τιναχτει στον αερα  αλλιως θα την κρταγα αλλα 2 χροναι σιγουρα μπορει και παραπανω.

<blockquote><br><blockquote><br>Το 1996 ειχα 14" στο πρωτο pc που πηρα, μέχρι το 2014.<br></blockquote><br><br>FTFY<br></blockquote><br>2006-2014 ειχα 19&#039;&#039; 12801024&#039;&#039; οπως και οι περισσοτεροι pc gamers εκεινη την περιοδο. Μεχρι το 2000 ειχα το πρωτο pc . Το 2000 που εκανα την πρωτη αναβαθμιση στο pc πηρα μια 16"" δεν θυμαμαι τι αναλυση και μετα το 2005 πηρα 17&#039;&#039;1024χ768 ωσπου το 2006 πηρα την 19&#039;&#039; 1280χ1024 την οποια κρατησα μεχρι το 2014 που καηκε. Ετσι πηρα αυτη που εχω τωρα που ειναι 21,5&#039;&#039; 1080 IPS 60 HZ LED που εχει γραφικαρες σε ολα τα παιχνδιια ειδικα με 4κ DSR.

<blockquote><br>Την αλλαζω οχι επειδη δεν τρεχει καλα τα παιχνδιια αλλα επειδη <u>λογω κατασεκυαστικου λαθους με τα 3,5 GB+ 0,5 GB δημιουργειται προβλημα στο pc και φοβαμαι μην τιναχτει στον αερα</u>  αλλιως θα την κρταγα αλλα 2 χροναι σιγουρα μπορει και παραπανω.<br></blockquote><br><br>Δεν ήταν λάθος, ήταν προγραμματισμένος σχεδιασμός από τη μαμά nVidia. Κάτι που γνώριζες όταν την αγόραζες. Κατά τα άλλα, ξέρεις τόσα για τα PC όσα και η κόρη μου για το πώς κρατάνε μία κατάνα.

Ξερω τα παντα για pc τεχνικος τεχνολογιας ιντερνετ ειμαι και εχω pc απο το 1996.

Back