nVidia GPU - Το επίσημο νήμα συζήτησης.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πέρα από την πλάκα, η 3060ti φαίνεται εξαιρετική. Παρόλα αυτά στην συγκεκριμένη τιμή, δεν ξέρω αν αξίζει κάποιος να αγοράσει αυτήν ή την 3070. Ή ακόμη ακόμη και να κοιτάξει προς το κόκκινο στρατόπεδο, αν και λόγω RT νομίζω πως στις μικρές κατηγορίες η πράσινη θα αποδίδει καλύτερα. Βέβαια στο τέλος έχουμε το θέμα της κοροιδιίας από το εγχώριο καπέλο. Ξεκινάει λέει από τα 400$ και εμείς εδώ για μία asus θέλουμε 750

Αν δεν καίγεσαι άμεσα, θα πρότεινα μετά από κανά εξάμηνο ίσως και χρόνο και από κατάστημα του εξωτερικού!!

τέτοια ξεφτίλα να σου πουλάνε 800+ μια κάρτα την μια χρονιά και την επόμενη να βγάζει κάρτα μισή τιμή...
Ναι οι κάρτες γραφικών χάνουν γρήγορα την αξία τους, αλλά όταν είναι υπερτιμημένες την χάνουν γρηγορότερα.
Δεν βαριέσαι... έχουν τα προβατάκια τους και αυτοί.

Ποια μισή τιμή? Πού ζεις? Αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη παίζει στα 500-600 ευρώ αναλόγως το μοντέλο. Και δεν είναι ότι δεν υπάρχει για να πεις ότι της αυξάνουν την τιμή.

αστό ρε, τι έχεις τώρα; δεν την παλεύει καθόλου;

χμ, δεν κοιτάς τίποτα last gen καλύτερα μέχρι να στρώσει η φάση; αν και οι τιμές είναι ακόμα περίεργες.

Με αυτές τις τιμές που έχουν δεν αξίζουν ούτε για αστείο.

θα σου έλεγα για μεταχειρισμένη αλλά κάποιοι νομίζουν ότι αφού πήραν 500€ 580 στην mining κρίση, τώρα αξίζει 300...

Θυμάμαι κάποτε είχα πάρει την 460 στα 200 ευρώ και από το eshop κιόλας.

Καλά αυτό άστο...
Κάποτε στήναμε μονάδες με 750 ευρώ και ήταν και τουμπανάκια.

440κάτι η 3060Ti από την EVGA.

Αν ποτέ την στοκάρουν.

Αν θυμάμαι καλά, τα μεταφορικά με UPS βγαίνουν κάνα εικοσάρικο.

Εξαιρετική τιμή!
Όποια σκάσει πρώτη, 3060ti - 3070 θα αγορασθεί με κλειστά μάτια

Last edited:
440κάτι η 3060Ti από την EVGA.

Αν ποτέ την στοκάρουν.

Αν θυμάμαι καλά, τα μεταφορικά με UPS βγαίνουν κάνα εικοσάρικο.

Απευθείας από την εταιρία; Έχει online κατάστημα; Με την εγγύηση γενικά τι παίζει; Δεν έχει τύχει να αγοράσω hardware από το εξωτερικό.

Ωραία, θα το έχω κατά νου όταν βγει κάποια κάρτα γύρω στα 200€, δηλαδή καμιά 3040 Ti :poop:

Back