O Elon Musk είναι πλέον ιδιοκτήτης του Χ (τέως Twitter)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αφου δεν τα εβγαλε απο τα 8$ θα τα βγαλει απο τα μισθα. Αυτοι που δεν πληρωσαν φταινε. Αυτοι που τον κατηγορουν και εκαναν τις εταιριες να φυγουν. Πως θα τα βγαλει περα ο ανθρωπος;
Και να μην τους εδιωχνε, θα εμεναν χωρις δουλεια, αφου με τα καμωματα τους θα εκλεινε ετσι και αλλιως το μαγαζι.
Αλλα ετσι ειναι, ποιος θα το πονεσει το μαγαζι; ο ξενος; ο υπαλληλος που περιμενει τελος του μηνα για να πληρωθει και περα βρεχει;

EDIT

Last edited:
Ο μπαμπάς Musk έβγαλε πολλά λεφτάκια από τα ματωμένα ορυχεία εκεί κάτω. Δεν είναι ότι ο Musk ήταν η διάνοια που δούλευε για το ebay και έχτισε την περουσία από το μηδέν.

Ο Musk κρατά "καλά" το όλο επικοινωνιακό τρικ. Ίσως είναι και ο Κοτζίμας.

Ο Musk μπορει να πηρε το τουιτερ για να ξεπλυνει κανενα φραγκο αλλα ποιος να βανει στο μυαλο του τετοια πραγματα;

Την καταγωγή του την ήξερα, αυτό που δεν ήξερα ήταν η ανάμιξη του στην παραγωγή χρυσού (krugerrands υποθέτω) την περίοδο του apartheid. Now i know and knowing is half the battle.

Η Ν. Αφρικη, παρα τις ταχα μου κυρωσεις και την διεθνη απομονωση, ηταν μια πολυ πλουσια χωρα. Δεν γνωριζω αν ο πατερας του ειχε ορυχεια χρυσου αλλα ο χρυσος και οι πολυτιμοι λιθοι, ειναι μια πολυ κερδοφορα μπιζνα.
Αυτο που ξερω ειναι οτι τα φραγκα δεν ηταν προβλημα.
Το εχω ξαναπει αλλα δεν θελετε να με πιστεψετε. Δεν υπαρχει αυτοδημιουργητος λεφτας, με την εννοια δεν εχω βρακι να φορεσω αλλα καταφερα να γινω πλουσιος μονο με τις δυναμεις μου. Αυτο ειναι ενα παραμυθακι που πουλανε οι ιδιοι για να ενισχυσουν το εγω τους.
Υπαρχει καποιος/καποιοι που τους εδωσαν τα μεσα για να φτασουν στον σκοπο τους. Δεν λεω οτι ειναι αχρηστοι αλλα οτι καποιος πιστεψε σε αυτο που κανουν.
Ο Musk δεν ειχε καν κατι να πουλησει. Δεν δημιουργησε τιποτα. ετυχε να ειναι στο σωστο μερος, την σωστη στιγμη.

Βλεπω να το πουλαει στον Τραμπ, που χαροπαλευει με το μπλιμπλικι που εφτιαξε για social media φαση, με εμβελεια μονο στην αμερικη.

πήγα mastadon και δεν έχει κανέναν που ακολουθώ για news στο twitter, καλά πήγε και αυτή η επανάσταση μου από τον καναπέ.
Γενικά τα έχει βγάλει τα λεφτά του αυτός ο καναπές.

Μας πριξαν τα παπάρια migrate to mastodon έβλεπες παντού mastodon για να μεταφερθούν εν τέλη....στο hive.

Στα τάρταρα να καεί το σίχαμα ο Μάσκ.

Το χειρότερο είναι που τώρα που θα το πουλήσει για ένα κομμάτι ψωμί στους Κινέζους, θα πεταχτούν οι ταγμένοι φανμπόηδές του από τα υπόγεια της Καλιφορνέζας μαμάς να πουν 'Είχε όραμα ο Αρχηγός, τα είχε σχεδιάσει όλα εξαρχής!'. Για μερικά άτομα, μόνο αλατωρυχεία στην ταϊγκα και πάλι δύσκολη η σωτηρία.

Πρέπει να το λέτε όσο περισσότερο μπορείτε παιδιά : ΔΕΝ είναι αυτοδημιούργητος ο Μάσκ και ΔΕΝ είναι διάνοια. Με τα ματωμένα λεφτά του μπαμπάκα παρίστανε το σταρταπίτη και οι ματωμένοι φίλοι του μπαμπά επένδυσαν στις 'μπίζνες'. Επίσης, η Τέσλα, είναι μια ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ εταιρεία που μένει στο προσκήνιο μόνο με αέρα. Τα αμάξια της τα αγοράζουν ελάχιστοι, βγάζουν διαρκώς προβλήματα, οι εργασιακές συνθήκες μέσα είναι άστα.

Η Space X γεννοβολά ζημιές μονάχα, σαν κουνέλα, 'για το καλό της ανθρωπότητας'. Εκτός από αέρα, παπατζιλίκι και εκμετάλλευση, αυτή η 'διάνοια' δεν έχει να επιδείξει ούτε ένα επιχειρηματικό επίτευγμα που να οφείλει στην ορθή του κρίση και τη σοφή του διοίκηση.

Ξεφτιλισμένο νεοφιλελεύθερο σίχαμα. Αυτός και οι απανταχού κρυπτο-μπροζ είναι για να γυρίζουν σε σούβλες στα Βλάχικα ενώ παίζει τέρμα η Διεθνής από ξεχαρβαλωμένο Ντάτσουν.

Ξεφτιλισμένο νεοφιλελεύθερο σίχαμα. Αυτός και οι απανταχού κρυπτο-μπροζ είναι για να γυρίζουν σε σούβλες στα Βλάχικα ενώ παίζει τέρμα η Διεθνής από ξεχαρβαλωμένο Ντάτσουν.

1669121985561.png

Back