Στα τάρταρα να καεί το σίχαμα ο Μάσκ.
Το χειρότερο είναι που τώρα που θα το πουλήσει για ένα κομμάτι ψωμί στους Κινέζους, θα πεταχτούν οι ταγμένοι φανμπόηδές του από τα υπόγεια της Καλιφορνέζας μαμάς να πουν 'Είχε όραμα ο Αρχηγός, τα είχε σχεδιάσει όλα εξαρχής!'. Για μερικά άτομα, μόνο αλατωρυχεία στην ταϊγκα και πάλι δύσκολη η σωτηρία.
Πρέπει να το λέτε όσο περισσότερο μπορείτε παιδιά : ΔΕΝ είναι αυτοδημιούργητος ο Μάσκ και ΔΕΝ είναι διάνοια. Με τα ματωμένα λεφτά του μπαμπάκα παρίστανε το σταρταπίτη και οι ματωμένοι φίλοι του μπαμπά επένδυσαν στις 'μπίζνες'. Επίσης, η Τέσλα, είναι μια ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ εταιρεία που μένει στο προσκήνιο μόνο με αέρα. Τα αμάξια της τα αγοράζουν ελάχιστοι, βγάζουν διαρκώς προβλήματα, οι εργασιακές συνθήκες μέσα είναι άστα.
Η Space X γεννοβολά ζημιές μονάχα, σαν κουνέλα, 'για το καλό της ανθρωπότητας'. Εκτός από αέρα, παπατζιλίκι και εκμετάλλευση, αυτή η 'διάνοια' δεν έχει να επιδείξει ούτε ένα επιχειρηματικό επίτευγμα που να οφείλει στην ορθή του κρίση και τη σοφή του διοίκηση.
Ξεφτιλισμένο νεοφιλελεύθερο σίχαμα. Αυτός και οι απανταχού κρυπτο-μπροζ είναι για να γυρίζουν σε σούβλες στα Βλάχικα ενώ παίζει τέρμα η Διεθνής από ξεχαρβαλωμένο Ντάτσουν.