O Elon Musk είναι πλέον ιδιοκτήτης του Χ (τέως Twitter)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
τι σχέση έχει το fediverse με το reddit? είναι και forums πλατφόρμα;

Yeap! Το φεντιβερς, έχει ως πυρήνα το πρωτόκολλο activitypub όπου είναι open sourced social platform και συνδέει τα πάντα μεταξύ τους.

Φαντάσου ότι έχει εναλλακτικές δομές που θυμίζουν σοσιαλ όπως imgur,9gag, Twitter, YouTube, Instagram, Facebook,tiktok,reddit,blogs,fora κλπ

Yeap! Το φεντιβερς, έχει ως πυρήνα το πρωτόκολλο activitypub όπου είναι open sourced social platform και συνδέει τα πάντα μεταξύ τους.

Φαντάσου ότι έχει εναλλακτικές δομές που θυμίζουν σοσιαλ όπως imgur,9gag, Twitter, YouTube, Instagram, Facebook,tiktok,reddit,blogs,fora κλπ
αρκεί να μην είναι σαν το μασταντόν και count me in.

αρκεί να μην είναι σαν το μασταντόν και count me in.
Το μαστοντον είναι μια υλοποίηση του activitypub. Υπάρχουν πάρα πολλά flavours για να τσεκαρεις

Το streaming πηγε οπως ναναι...το παραπανω λινκ εχει ενδιαφεροντα στατιστικα

Κοίτα ενα ωραίο παραδειγματακι πως λειτουργεί στη πράξη η φάση. Έχεις ένα ακαου έτσι;

Μου διέφυγε τελείως αυτό το θέμα και αναρωτιόμουν γιατί ήταν κλειδωμένα τα subreddits του Steam Deck και των Marvel Studios.

Έχουμε καμία ενημέρωση από το mastodon και το fediverse;

Πώς θα μαθαίνουμε τις συγκλονιστικές εξελίξεις τώρα;

Κοίτα για την ώρα το μεγάλο μέρος που έφευγε από το Twitter είναι ακόμα ενεργοί όσο δεν πάει στο Twitter. Περιμένω την μετάβαση σε fediverse του Tumblr.

Δεν έχω τα νούμερα για να κάνω αντικειμενική σύγκριση, αλλά βλέπω ότι όλοι και παντού tweet χρησιμοποιούν για νέα, ειδήσεις, επικαιρότητα. Ακόμα και εδώ μέσα πόσα εξωτερικά link είναι από Twitter και πόσα από όλα τα άλλα social

αφού έφυγε ο μούσχαρος από τσέος, δεν έληξε η επανάσταση; :p

δεν γραφει και ο τιναπιδης να μαθουμε νεα απο το μετωπο.

κάπου πήρε το μάτι μου η νέα τσέα ότι έβγαλε κάτι roadmap or something αλλά ήταν wall of text και δεν το διάβασα, που είναι το παλικάρι να μας κάνει ένα tldr? :p

Ο Μασκ μαλώνει με τον Σουίνι;

colbert-popcorn-popcorn.gif

Άντε πας και δούμε κάνα νέο κομενακι γτ γέρασαν εδώ μέσα...

Back