O Elon Musk είναι πλέον ιδιοκτήτης του Χ (τέως Twitter)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ο άνθρωπος είναι ηλίθιος τελικά.
Αγοράζεις ένα brand που είναι αναγνωρισμένο και πουλάει γιατί είναι το συγκεκριμένο brand και πας και το αλλάζεις.

Τυπικό αφεντικό "ξέρω εγώ". Γίδι

Ο τύπος ξυπνάει με αναλαμπές. Εύρηκα σήμερα θα κάνουμε αυτό. Μαγεία είναι λατρεύω αυτή τη φάση του Τουίτερ...ε x εννοώ. Κάθε μέρα κάτι γίνεται και μας κρατάει απασχολημένους

Εγώ λέω να το κάνει "X X X", να έχει και κάποιο νόημα. :Ρ

Εκτός κι αν θεωρεί τον εαυτό το Χ-ΜΑΝ, οπότε έχει μια λογική. 🙃

Εγώ λέω να το κάνει "X X X", να έχει και κάποιο νόημα. :Ρ
Καλά δεν είναι και πολύ μακρυά. Η εταιρεία του για το διάστημα λέγεται SpaceX (περιέχει sex όταν το λες)
Και με τα αυτοκίνητα βγάζει ένα μοντέλο το λέει S βγάζει επόμενο το λέει 3, βγάζει επόμενο το λέει Χ, και αν και ήδη βγήκε η λέξη, ούτε με το επόμενο το χάλασε, το λέει Y.

Δεν τελειώνει lol

Παρακαλώ να διορθωθεί ο τίτλος του θέματος άμεσα, μη μας πουν οτι είμαστε εκτός των εξελίξεων.

O Elon Musk είναι πλέον ιδιοκτήτης του Χ​

μλκ πως έχει καταφέρει αυτός ο άνθρωπος να γίνει τόσο ζώο;

ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΒΛΕΠΩ

ΗΛΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΕΝΤΕΡΟ

Ρε τον Ίλον, προσπαθεί να ρίξει το καράβι στο παγόβουνο και αυτό δεν βυθίζεται με τίποτα. Φαντάσου στο τέλος να δικαιωθεί κιόλας για τις σαχλαμάρες του.

άμα ήταν διαθέσιμο παγκοσμίως το threads κάτι θα κάναμε.

άμα ήταν διαθέσιμο παγκοσμίως το threads κάτι θα κάναμε.
100 μυρια χρηστες μεσα σε 5 μερες. και πανω απο το 50% σταματησε να μπαινει. σιγουρα αν ηταν διαθεσιμο και στα μερη μας θα ειχε περισσοτερο λαο αλλα παλι δεν το λες και θετικο οτι απο τα 100μυρια πανω απο 50μ δεν ξαναμπηκαν.

@Admiral φαινομενο. να προσπαθεις να καταστρεψεις και να διωξεις τον κοσμο μιας πλατφορμας και αυτοι να μενει εκει λες και εχουν βγαλει ριζες. η μεγαλυτερη "εξοδος" ηταν αυτη προς το threads αλλα φαινεται οτι ακομα δεν ξεκινησε απετυχε στο εγχειρημα να αποτελειωσουμε το twitter....εεε το x εννοω.

Last edited:
Back