O lelos kounelos δεν είναι πια μαζί μας...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Όχι ρε παιδιά. Με έχει πάρει η ζωή παραμάσχαλα και μπαίνω κατά καιρούς στο φόρουμ πλέον, αλλά κάθε φορά αναρωτιόμουν "μα που είναι ο Λέλος";

Δεν τον ήξερα irl, αλλά sui generis γραφή, ύφος και χαρακτήρας. Ανοικτός σε κουβέντα με τρόπο που τείνει να εκλείψει πλέον, καθώς όλοι μας μιλάμε αλλά ολοένα λιγότερο ακούμε. Είχε οπτική που στην σημερινή εποχή των bubbles, ήταν ξεκάθαρα θετική η επαφή μαζί της, και δώρο. Και ας μην συμφωνούσες σε όλα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Μπήκα σήμερα μετά από καιρό (νιώθω), προσπαθώντας να έχω μια πιο ενεργή παρουσία στο αρκιου, και παθαίνω αυτήν την ψυχρολουσία. Είμαι από αυτούς που γνώρισαν τον Λέλο από κοντά στα meeting, ίσως όχι τόσο όσο μερικοί εδώ. Ήταν πολύ ενδιαφέρον τύπος όντως και το σαιτ ειναι πιο φτωχο.

Καληνύχτα Κούνελε

κατι μερες μετα τα νεα και ακομα δεν εχω λογια. προλαβα τον γνωρισα απο κοντα και μου ηταν πολυ συμπαθης. ας ειναι καλα εκει που ειναι :(

Δεν ξέρω τι να πω από την μία θέλω να γράψω ολόκληρο κείμενο από την άλλη δεν έχω λόγια. Πολύ συμπαθής χαρακτήρας, φαινόταν κάποιος με μυστήριο παρελθόν και μυστικά αλλά δεν θα το περίμενα να φτάσει σε τέτοιο σημείο. Χαίρομαι που τον γνώρισα και από κοντά αλλά δεν ξέρω αν ήταν και καλό τώρα. Ας αναπαυθεί ειρηνικά η ψυχή του.

Ακόμα το σκέφτομαι, ακόμα σκέφτομαι τον λέλο. δεν ξέρω κάτι με χαλάει παραπάνω από το φευγιό του λέλου, πάντα είχα την εικόνα ότι τέτοιοι ασυμβίβαστοι τύποι είναι σε καλύτερη μοίρα από εμάς που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουμε κάνει συμβιβασμούς στις ζωές μας.

Την στύβουν την ζωή, ζούνε 10 πράγματα παραπάνω από εμάς, μας εμπνέουν, οκ σίγουρα έχουν τα ζόρια τους, τις μοναξιές τους, μια δυσκολία να νιώσουν ότι ανήκουν κάπου, αλλά η επόμενη περιπέτεια η επόμενη δημιουργία, τα αφήνει όλα αυτά πίσω, μπορεί να ξυπνάνε ένα πρωί και να ήθελαν να είναι αλλιώς τα πράγματα, αλλά σάμπως όλοι μας δεν ξυπνάμε ένα πρωί και λέμε μακάρι να *insert random desire here*?

Πάντα έβλεπα τους ασυμβίβαστους τύπους ως αποκούμπι, αλλά ένας ένας, μεγάλοι και μικροί, από τον Τσέστερ των LP, τον Κέιθ των Prodigy, τον Ρόμπι Γουίλιαμς, τον Σιδηρόπουλο, τον Άσιμο, τον Λέλο, και άλλους, επέλεξαν την πόρτα της εξόδου.

Δεν ξέρω με κάνει να νιώθω λίγο ξεκρέμαστος σιγά σιγά, ότι το να με εμπνέουν ασυμβίβαστοι τύποι, είναι για μένα μια μικρή επανάσταση, ο δικός μου μη-συμβιβασμός με την ζωή που συμβιβάστηκα.

μαλάκες μην στείλετε αστυνομία, σκόρπιες σκέψεις είναι.

αυτο με τον λελο, δεν θα το χωνεψω ποτέ, ακομα μου φαινεται απιστευτο. και παντα θα μου φαινεται, δεν θ αλλαξει αυτο.
απλα για να συμβιβαστω καπως με την πραγματικοτητα, λεω στον εαυτο μου οτι εχει ξεκοψει απ το φορου, βρισκεται σε μια φοινικοπαραλια με κοκτειλς και μωρα και απλα μας εχει γραψει στα κουνελογκογκοβια του και δεν θα ξαναγραψει ποτέ στο φορουμ.

επισης, και ξερω οτι θ ακουστει καπως, με "βοηθαει" η σκεψη οτι ηταν επιλογη του. μην πεσετε να με φατε, δεν λεω οτι αυτος ο δρομος αποτελει εναλλακτικη για οποια προβληματα κι αν εχεις, απλα λεω οτι εστω και διαδικτυακα που τον "γνωρισα", δεν φαινοταν ΚΑΘΟΛΟΥ ανθρωπος που δεν ειναι σιγουρος γι αυτο που κανει και που δεν σκεφτεται καθε του κινηση εξαντλητικα (ειδατε, ακομα γραφω στον ενεστωτα...). μακαρι να ειχε μπορεσει καποιος ή κατι να τον κανει ν αλλαξει γνωμη, αλλά δεν συνεβη.

αυτο με τον λελο, δεν θα το χωνεψω ποτέ, ακομα μου φαινεται απιστευτο. και παντα θα μου φαινεται, δεν θ αλλαξει αυτο.
απλα για να συμβιβαστω καπως με την πραγματικοτητα, λεω στον εαυτο μου οτι εχει ξεκοψει απ το φορου, βρισκεται σε μια φοινικοπαραλια με κοκτειλς και μωρα και απλα μας εχει γραψει στα κουνελογκογκοβια του και δεν θα ξαναγραψει ποτέ στο φορουμ.

επισης, και ξερω οτι θ ακουστει καπως, με "βοηθαει" η σκεψη οτι ηταν επιλογη του. μην πεσετε να με φατε, δεν λεω οτι αυτος ο δρομος αποτελει εναλλακτικη για οποια προβληματα κι αν εχεις, απλα λεω οτι εστω και διαδικτυακα που τον "γνωρισα", δεν φαινοταν ΚΑΘΟΛΟΥ ανθρωπος που δεν ειναι σιγουρος γι αυτο που κανει και που δεν σκεφτεται καθε του κινηση εξαντλητικα (ειδατε, ακομα γραφω στον ενεστωτα...). μακαρι να ειχε μπορεσει καποιος ή κατι να τον κανει ν αλλαξει γνωμη, αλλά δεν συνεβη.
Κατά βάθος και εγώ ελπίζω ότι μια μέρα θα σκάσει πάλι, εδώ σε αυτό το thread "μαλάκες με συγκινήσατε, στημένο ήταν" και όλα θα είναι πάλι καλά...

δεν φαινοταν ΚΑΘΟΛΟΥ ανθρωπος που δεν ειναι σιγουρος γι αυτο που κανει και που δεν σκεφτεται καθε του κινηση εξαντλητικα (ειδατε, ακομα γραφω στον ενεστωτα...). μακαρι να ειχε μπορεσει καποιος ή κατι να τον κανει ν αλλαξει γνωμη, αλλά δεν συνεβη.

Ο Βασίλης άφησε διαθήκη πίσω του με ημερομηνία 07/09/2024 -να πώς κολλάει λοιπόν και το τελευταίο post του εδώ, που ήταν τον Ιούλιο εκείνου του έτους-, με ημερομηνία αυτοκτονίας ωστόσο την 18η Αυγούστου 2025.

Οπότε ναι, έναν και πλέον χρόνο το είχε αποφασίσει και το σχεδίαζε.

Νομίζω ότι αυτό το αίσθημα του "φταίω κι εγώ λιγάκι, που δεν επέμεινα στα τηλεφωνήματα που έκανα" θα κάνει πολύ καιρό να φύγει, ΑΝ φύγει τελικά. Και φυσικά μιλάω σε αυστηρά προσωπικό επίπεδο, καθώς είχαμε και μια γνωριμία παραπάνω. Από την άλλη -και χωρίς να αποτελεί δικαιολογία αυτό-, γνωρίζω ότι επέλεξε αυτοβούλως να απομονωθεί, ακριβώς για να μην επιτρέψει σε κανέναν να του αλλάξει γνώμη.

Όπως και να έχει, θα τον θυμάμαι για πάντα ως μία από τις καλές γνωριμίες της ζωής μου κι έναν άνθρωπο με τον οποίο, τώρα που το σκέφτομαι, δε τσακωθήκαμε (στα σοβαρά) ποτέ....

Μάνο μακάρι να είχαμε εικόνα στο μυαλό, τις σκέψεις και στα συναισθήματα ο ένας του άλλου. Μεταξύ άλλων, θα μπορούσαμε να καταλάβουμε τον πόνο και να τον μοιραστούμε καλύτερα. Κατανοώ αυτό που λες και δεν θέλω να σου πω να μην στεναχωριέσαι, αλλά αισθάνομαι πως πραγματικά δεν είχες ούτε εσύ αλλά ούτε και κανένας μας εδώ καμία ουσιαστική δυνατότητα να μεταβάλλει το τελικό γεγονός.

Το ξέρω ρε συ και αυτό με παρηγορεί, σε προσωπικό-ενοχικό επίπεδο, αλλά σίγουρα μέσα σου λες "ΑΝ είχα συζητήσει μαζί του, ΜΗΠΩΣ θα μπορούσα να έχω αλλάξει την απόφασή του;"

ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ η απάντηση είναι "όχι", απλά μένει αυτό το γ@μημέν0 "ποτέ δε ξέρεις"....

Last edited:
Back