What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,294
Αυτό που λέει ο Παύλος θα φανεί μόλις ιδιωτικοποιηθεί πλήρως η παραγωγή και πώληση ενέργειας. Επειδή λειτουργούσε όπως λειτουργούσε η ΔΕΗ λέγαν όλοι να την δώσουν να σοβαρευτεί η εταιρεία. Τώρα θα ψένουν όλο το χρόνο στη φωτιά για να μην καινε την κουζίνα να τους δω τι θα λένε
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
να προσθέσω επίσης οτι στο κατάστημα ελτα κορυδαλλου ολο το χρόνο στα ταμεία βλεπω 2 κυρίες ολο και ολο. σε περίοδο εορτών (Χριστούγεννα πασχα) η μια από της δυο πρέπει να λείψει όπως προβλέπετε να κανει και αυτή γιορτές. αλλα γίνετε χαμός εκείνες της μέρες.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
αγαπημενοι φιλοι, η συζητηση που ανοιξατε ειναι πολυ ενδιαφερουσα, αλλα εχει γινει με παραπλησιο τροπο, κι εχω δει που καταληγει, οπότε επιτρεψτε μου να απεχω.<br>ωστοσο επανερχομαι στην αρχικη απορια του σμπανκ. απο προσωπικη περιεργεια εκαμα ενα προχειρο σερτς στον γούγλη και βρηκα οτι τουλαχιστον σε ιταλια, γαλλια, γερμανια και μεγ βρετανια - ουαλια- σκωτια η δευτερα του πασχα ειναι αργια και τα παντα κλειστα. <br><br>https://personal.help.royalmail.com/app/answers/detail/a_id/5346/~/service-update---public-holidays<br>https://www.timeanddate.com/holidays/italy/easter-monday<br>http://about-france.com/holidays-sundays.htm<br>https://www.timeanddate.com/holidays/germany/easter-monday<br><br><br>θενκς νορθ για το τιπ. :thumbsup: :salute:
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,294
Μπράδερ δεν ξέρω τι γίνεται έξω, αλλά γιατί να πρέπει να παραλύουν όλα όποτε παίζει θρησκευτική γιορτή; Και καλά να ήταν ο κόσμος βαθιά θρησκευόμενος. Τώρα απλά εκμεταλλεύονται τις αργίες σε υπερθετικό βαθμό.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Εμάς πάντως τα Ελτα της περιοχής μας έχουν "χάσει " δύο πακέτα από Amazon, και όταν πήγαμε στο κατάστημα να ρωτήσουμε τι γίνεται μας το παίζαν τρελοί. Από τη στιγμή λέει που δεν είναι συστημένο δεν ξέρουν τίποτα. Οπότε όποιος έχει καμιά λύση το πως μπορώ να φέρω κάτι απέξω χωρίς να το "χάσει" το ταχυδρομείο είναι καλοδεχούμενο.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
φιλε χρονο, εγω εδωκα 4-5 λινκς για να δειξω οτι δεν ειναι ελληνικο φαινομενο, οπως ειμαι σιγουρος οτι θα γραφοταν σε λιγακι.<br><br>το ερωτημα σου ωστοσο, ειναι ασχετο με τα παραπανω, και ειναι βαθια φιλοσοφικο/κονωνιολογικο. η απαντηση μου ειναι οτι συμβαινει επειδη ο χριστιανισμος ειναι η επικρατούσα ή ή επισημη αν θες, θρησκεια στη χωρα/ηπειρο.<br>ωστοσο και αν επικρατουσε ο βουδισμος ή ο ινδουισμος η το δωδεκαθεο ξερω γω, παλι θα υπηρχαν αντιστοιχες αργιες. τωρα που το σκεφτομαι το 12θεο θα μας συνεφερε ολους περισοτερο....  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br>εκτος αν εννοεις οτι το που πιστευει ο καθείς και τι αγγιζει ψυχικα κι εσωτερικα τον καθενα απο μας, δε θα επρεπε να ειχε καμμια συνδεση με το αν θα επρεπε να παει στη δουλεια η οχι εκεινη τη μερα. μαζι σου. απλα ο ανθρωπος βρισκει αφορμες για να ξεκουραζει λιγο το κοκαλακι του απ την κουραση της βδομαδας. γιατι, τις κυριακες ξερω γω που παντου στην γη ειναι αργιες τρεχωμε ολοι στους ναους? οχι βεβαια.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
<blockquote><br>Εμάς πάντως τα Ελτα της περιοχής μας έχουν "χάσει " δύο πακέτα από Amazon, και όταν πήγαμε στο κατάστημα να ρωτήσουμε τι γίνεται μας το παίζαν τρελοί. Από τη στιγμή λέει που δεν είναι συστημένο δεν ξέρουν τίποτα. Οπότε όποιος έχει καμιά λύση το πως μπορώ να φέρω κάτι απέξω χωρίς να το "χάσει" το ταχυδρομείο είναι καλοδεχούμενο.<br></blockquote><br><br>κάνα τηλ σε τελωνείο πήρες? αν και η αλήθεια είναι οτι θα σε έστελναν στα ελτα.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,294
<blockquote><br>φιλε χρονο, εγω εδωκα 4-5 λινκς για να δειξω οτι δεν ειναι ελληνικο φαινομενο, οπως ειμαι σιγουρος οτι θα γραφοταν σε λιγακι.<br><br>το ερωτημα σου ωστοσο, ειναι ασχετο με τα παραπανω, και ειναι βαθια φιλοσοφικο/κονωνιολογικο. η απαντηση μου ειναι οτι συμβαινει επειδη ο χριστιανισμος ειναι η επικρατούσα ή ή επισημη αν θες, θρησκεια στη χωρα/ηπειρο.<br>ωστοσο και αν επικρατουσε ο βουδισμος ή ο ινδουισμος η το δωδεκαθεο ξερω γω, παλι θα υπηρχαν αντιστοιχες αργιες. τωρα που το σκεφτομαι το 12θεο θα μας συνεφερε ολους περισοτερο....  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br>εκτος αν εννοεις οτι το που πιστευει ο καθείς και τι αγγιζει ψυχικα κι εσωτερικα τον καθενα απο μας, δε θα επρεπε να ειχε καμμια συνδεση με το αν θα επρεπε να παει στη δουλεια η οχι εκεινη τη μερα. μαζι σου. απλα ο ανθρωπος βρισκει αφορμες για να ξεκουραζει λιγο το κοκαλακι του απ την κουραση της βδομαδας. γιατι, τις κυριακες ξερω γω που παντου στην γη ειναι αργιες τρεχωμε ολοι στους ναους? οχι βεβαια.<br></blockquote><br><br>Νταξει, το τι πιστεύει ο καθένας δεν είναι τόσο το θέμα. Αλίμονο αν καθόταν ο καθένας όποτε του έλεγε η κούτρα του και η πίστη του. Το θέμα μου είναι γιατί να παραλύουν όλα την ημέρα της αργίας και λιγο από τις προηγούμενες, απλά και μόνο επειδή έρχεται αργία. Προφανώς κι έξω μπορεί να συμβαίνει, αλλά δεν μπορώ να το ξέρω. Και στην τελική εμένα με θίγει περισσότερο το ελληνικό. Φαντάσου να γινόταν το ίδιο και με σουβλατζίδικα. Θα είχε συμβεί επανάσταση από χρόνια και πρωθυπουργός θα ήταν κάνας σουβλατζής χωρίς γραβάτα, αλλά με ποδιά!
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
χα. φαν φακτ τωρα που το λες, εψαχνα ο καψερος το μεγαλο σαββατο ντελιβεραδικο - σουβλακερί το μεσημερι να τσιμπησω κατιτις να με βαστηξει μεχρι ν αναστηθει ο χριστουλης...<br>τζιφος φιλε. ολα κλειστα. την εβγαλα με τοστακι.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
<blockquote><br>Εμάς πάντως τα Ελτα της περιοχής μας έχουν "χάσει " δύο πακέτα από Amazon, και όταν πήγαμε στο κατάστημα να ρωτήσουμε τι γίνεται μας το παίζαν τρελοί. Από τη στιγμή λέει που δεν είναι συστημένο δεν ξέρουν τίποτα. Οπότε όποιος έχει καμιά λύση το πως μπορώ να φέρω κάτι απέξω χωρίς να το "χάσει" το ταχυδρομείο είναι καλοδεχούμενο.<br></blockquote><br>Μα σε αυτό που είπαν δίκιο έχουν. Εφόσον δεν είναι συστημένο (δεν υπάρχει tracking number) δεν ξέρουν που βρίσκεται (στο περίπου ξέρει ο αποστολέας όμως). Αν φτάσει κάτι στα χέρια τους, το στέλνουν στη διεύθυνση που αναγράφει πετώντας το με ποικίλους τρόπους κάπου στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού. Υπάρχουν και ελαφροχέρηδες που ψάχνουν τα μη συστημένα...<br><br>Σε σημαντικά ή/και ακριβά πράγματα που παίρνουμε απ&#039; έξω, ζητάμε πάντα tracking number (aka συστημένο). Οπότε και θα βλέπουμε την πορεία του και δεν θα έχουν δικαιολογίες στα ΕΛΤΑ.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br>να προσθέσω επίσης οτι στο κατάστημα ελτα κορυδαλλου ολο το χρόνο στα ταμεία βλεπω 2 κυρίες ολο και ολο. σε περίοδο εορτών (Χριστούγεννα πασχα) η μια από της δυο πρέπει να λείψει όπως προβλέπετε να κανει και αυτή γιορτές. αλλα γίνετε χαμός εκείνες της μέρες.<br></blockquote><br>Σε εμάς στην Δραπετσώνα το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε , απλώς η διαφόρα βρίσκεται στο ότι εμείς το αντιμετωπίζουμε συχνότερα όχι μόνο στις αργίες-γιορτές.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
<blockquote><br><blockquote><br>να προσθέσω επίσης οτι στο κατάστημα ελτα κορυδαλλου ολο το χρόνο στα ταμεία βλεπω 2 κυρίες ολο και ολο. σε περίοδο εορτών (Χριστούγεννα πασχα) η μια από της δυο πρέπει να λείψει όπως προβλέπετε να κανει και αυτή γιορτές. αλλα γίνετε χαμός εκείνες της μέρες.<br></blockquote><br>Σε εμάς στην Δραπετσώνα το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε , απλώς η διαφόρα βρίσκεται στο ότι εμείς το αντιμετωπίζουμε συχνότερα όχι μόνο στις αργίες-γιορτές.<br></blockquote><br>Καλά κάτι μέρες που πάνε οι παππούδες να πληρώσουν ΔΕΗ κλπ γίνεται ο ίδιος χαμός και με τις δύο παρούσες.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br>να προσθέσω επίσης οτι στο κατάστημα ελτα κορυδαλλου ολο το χρόνο στα ταμεία βλεπω 2 κυρίες ολο και ολο. σε περίοδο εορτών (Χριστούγεννα πασχα) η μια από της δυο πρέπει να λείψει όπως προβλέπετε να κανει και αυτή γιορτές. αλλα γίνετε χαμός εκείνες της μέρες.<br></blockquote><br>Σε εμάς στην Δραπετσώνα το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε , απλώς η διαφόρα βρίσκεται στο ότι εμείς το αντιμετωπίζουμε συχνότερα όχι μόνο στις αργίες-γιορτές.<br></blockquote><br>Καλά κάτι μέρες που πάνε οι παππούδες να πληρώσουν ΔΕΗ κλπ γίνεται ο ίδιος χαμός και με τις δύο παρούσες.<br></blockquote><br>Χεχεχεχε.... Απλώς σε εμάς, μονίμως θα λείπει κάποιος από τους 2 (ή ο άντρας ή η γυναίκα).
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,535
Παρτε μια αποφαση. Διαβαζετε τον οικονομικο τυπο και βγαινει γκρινια. Τι τους θελουμε τοσους <strike>σωληνες</strike> δημοσιους. Πηγαινετε σε δημοσια υπηρεσια και βγαινει γκρινια γιατι ειναι λιγοι οι υπαλληλοι. <br><br>Οι δημοσιοι υπαλληλοι δεν ειναι πολλοι. Το δημοσιο εχει θεμα με την οργανωση. <br>Ναι, η δευτερα του πασχα ειναι αργια και ειναι επισημη. Νομιζω πως ο καθενας που εχει ακομα δουλεια, απολαμβανει την αργια και δεν βγαζει γκρινια γιατι δεν δουλευουν οι υπολοιποι.<br><br>Το ταυλανδεζικο ταχυδρομειο ειναι απιστευτο. αυτο το πραγμα που εχουν στησει ειναι αξιεπαινο. Σοβαρα. Μονο μια φορα με ξενερωσαν. Ειναι κλειστα του αγιου βαλεντινου και μιλαμε για βουδιστικο κρατος.<br>δεν περιμενα ποτε πανω απο 10 λεπτα για να στειλω καποιο δεμα. <br>Δεμα απο ταυλανδη για ελλαδα. Λενε 15 μερες. Ελλαδα φτανει σε 5 μερες και αλλες τοσες μερες περιμενει στο ελληνικο ταχυδρομειο. <br><br>Για εδω δεν ξερω. Ειμαι στα μαυρα ξενα απο το 2015 και δεν ειμαι σιγουρος αν υπαρχει official ταχυδρομειο. Δυο φορες μου εστειλε ο αδερφος μου καποια πραγματα και δεν τα πηρα ποτε. Το tracking number δηλωνει οτι το δεμα εφτασε στο ταχυδρομειο. Στο ταχυδρομειο δεν ξερουν τιποτα.<br><br>Κλεβουν τα παντα. Μονο με dhl παιζει μια αφαλεια.<br><br>Ελλαδα δεν ειχα ποτε προβλημα με χαμενο πακετο.<br><br>Και ναι, ειμαι εναντια στις ιδιωτικοποιησεις. Μονο φρενοβλαβεις και λαμογια μπορουν να συμφωνησουν.
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,140
<blockquote><br>Οι δημοσιοι υπαλληλοι δεν ειναι πολλοι. Το δημοσιο εχει θεμα με την οργανωση.<br></blockquote><br><br>Ε, ας οργανωθεί επιτέλους!!!!!  <br>Και, ναι! οι δημόσιοι σίγουρα δεν είναι πολλοί! <br>Αλλά δεν είναι και λίγοι... Και μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα αποτελεσματικότερα απ&#039; οτι κάνουν τώρα.<br>Εκτος αν νομίζει κανείς οτι το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν στους υπόλοιπους πολίτες είναι αντάξιο του αριθμού τους και του κόστους τους.<br><br>Για μένα πάντως το ελληνικό δημόσιο μοιάζει σαν ενας 8πύρηνος επεξεργαστής που ρουφάει 600w και καθυστερεί να ανοίξει ακόμα και το wordpad.<br>Κάτι πρέπει να αλλάξει. Και αυτό βέβαια δεν είναι να πετάξουμε τον επεξεργαστή στα σκουπίδια!<br><br><br>
 

hypersyntelikos

Hobgoblin Captain
Joined
Apr 8, 2017
Messages
245
Το πρόβλημα είναι περισσότερο στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει το Δημόσιο παρά στον αριθμό του προσωπικού, πιστεύω αν και χρειάζεται αυτός ο αριθμός να μειωθεί.<br>Υπάρχουν άνθρωποι σε, υποτίθεται, καίριες θέσεις που δεν ξέρουν να ανοίξουν υπολογιστή και που δεν θέλουν και να μάθουν. Το σύστημα μηχανοργάνωσης είναι σχεδόν ανύπαρκτο, έπρεπε να ναυαγήσει η χώρα για να γίνει μιά σωστή αρχή όπως στο TAXIS.<br>Το ελληνικό δημόσιο, για να αρχίσει να λειτουργεί αποτελεσματικά, χρειάζεται γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή. Αλλά άντε να ξεριζώσεις όλα αυτά τα κομματόσκυλα με τα κρίσιμα κρατικά πόστα που τα τοποθέτησαν εκεί οι γνωστοί-άγνωστοι και που είναι η βασική πληγή του συστήματος.<br>Και να μην αρχίσω να μιλάω για το σύστημα δικαιοσύνης της χώρας. Ακόμα τρέχουν δίκες από την εποχή του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου.
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,039
έχουμε πολλούς δυ σε διοικητικές θέσεις αυτό είναι το πρόβλημα, στις οργανικές πάντα υπήρχε έλλειψη.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,673
Στις ανόργανες όμως? :silly:<br><span class="bbcode_spoiler"><br>Χαλαρά με τις ντομάτες, plz. :blush2:</span>
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,535
πολυ σωστα τα ειπατε συναδερφοι. <br>το προβλημα ξεκιναει απο εδω:<br><blockquote><br>Και να μην αρχίσω να μιλάω για το σύστημα δικαιοσύνης της χώρας. Ακόμα τρέχουν δίκες από την εποχή του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου.<br></blockquote><br>ακομα δεν εχουν βρει δικαστη να ασχοληθει με την αποπειρα δολοφονιας του Καραμανλη Jr και τις υποκλοπες στο κινητο του.<br>κομματοσκυλο σημαινει ανισοτητα. αφου την δημιουργει το κρατος, σημαινει οτι δεν υπαρχει το βασικο συστατικο της δημοκρατιας.ας λενε μετα οι βουλευτες, αυτα τα κλασσικα περι δυνατης δημοκρατιας κ.α. γιαυτο οι ικανοτητες και το δημοσιο δεν πανε μαζι<br><br>αυτο που χρειαζεται και συμφωνα με τα λεγομενα του μπουκοσφκι που διαβασα σε αλλο θεμα. ειναι η αποηλιθιοποιηση του λαου.<br>4% ειναι πολυ μεγαλο ποσοστο νοητικης στερησης, για μια τοσο μικρη χωρα. (χα). χωρις να προσθεσουμε καποιους αλλους και φυσικα τους εκ γεννετης, οι οποιοι δεν ευθηνονται για αυτα που γινονται σημερα. αν προσθεσω και ενα 35% που συγκεντρωνει ο μητσοτακης.<br>δεν ξερω, σε ποιο βαθμο θα βοηθησει το γκρεμισμα και το ξαναχτισιμο του δημοσιου.<br>αλλα ναι, μια αναδιοργανωση του δημοσιου με σοβαρα κριτηρια που θα ειναι σεβαστα. ειναι μια ρεαλιστικη εκδοχη.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,435
Έχω συχνά πάρε-δώσε με δημόσιες υπηρεσίες. Τα κατεβατά γκρίνιας που θα μπορούσα να γράψω θα με έκαναν γραφικό, αλλά πάντως οι περισσότερες είναι υποστελεχωμένες. Και μιλάμε για Θεσσαλονίκη όπου θεωρητικά θα έπρεπε να λυσσάνε να έρθουν όσοι δε χωράνε στην Αθήνα. Οπότε πού είναι όλοι αυτοί οι δήθεν υπεράριθμοι δεν ξέρω, πάντως αν υπάρχουν, δεν είναι εκεί που πρέπει.<br><br>Εξαίρεση στην εμφανή υποστελέχωση είναι το Δημαρχείο. Βοηθός γραμματέα του γενικού γραμματέα του αναπληρωτή υποδιευθυντή της διεύθυνσης καταπολέμησης γραφειοκρατίας και άγιος ο θεός. Ο χρόνος εξυπηρέτησης είναι μεγαλύτερος από ότι στις υποστελεχωμένες υπηρεσίες, μιας και ο αριθμός των υπογραφών και σφραγίδων που σου ζητάνε αυξάνει αναλογικά με τον αριθμό των εν ενεργεία υπαλλήλων - αλλά αν τυχόν ένας λείπει σε άδεια, κανείς από τους υπόλοιπους δεν μπορεί να βάλει μια τζίφρα "ίσης αξίας" να προχωρήσει η υπόθεσή σου.<br><br>Σε ότι αφορά τα ΕΛΤΑ: Το μεγαλύτερο μέρος - βασικά πρακτικά όλο με εξαίρεση το στρατό - της ενήλικης ζωής μου το έχω ζήσει Ξάνθη και Θεσσαλονίκη. Ειδικά την εποχή της Ξάνθης είχα δέματα από Amazon κάθε μήνα - πλέον πολύ πιο σπάνια, μιας και έχω γίνει ως επί το πλείστον digital καταναλωτής, ενώ για αγορές έντυπων αγγλικών βιβλίων δίνω τα λεφτά μου στο Wordery που δε χρεώνει μεταφορικά. Είχα πρόβλημα μια και μόνο φορά - το πρώτο Left 4 Dead. Το παρήγγειλα όταν ήταν καινούργιο, ακόμα το ψάχνουν στο ταχυδρομείο.<br><br>Το παράξενο όμως είναι πώς δεν είχα πρόβλημα συχνότερα. Και εξηγούμε. Αν το δέμα είναι μικρό (πχ ένα DVD Case με το Left 4 Dead μέσα, ή ένα μικρό paperback βιβλίο), ο συμπαθής ταχυδρόμος συχνά αντί να αφήσει ένα χαρτάκι που να λέει "έχετε δέμα, ελάτε να το πάρετε", αφήνει το ίδιο το δέμα. Το οποίο στην περίπτωση του Wordery τουλάχιστον (νομίζω όμως και του Amazon παλιότερα), έχει πάνω τα στοιχεία αποστολής <u>μαζί με την αξία του περιεχομένου.</u> Καλοί-χρυσοί οι γείτονες, αλλά ένα πιτσιρίκι δε θέλει πολύ να τσιμπήσει ένα μπεζ φάκελο που λέει πάνω Left 4 Dead video game - 32 Euros. Ή ένα από το γυφτάκια που έμπαιναν όποτε ήθελαν στην πολυκατοικία της Ξάνθης. Έχω διαμαρτυρηθεί για αυτή την πρακτική στο τοπικό ΕΛΤΑ, αλλά από το ένα αυτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν - αν το δέμα είναι μικρό, το αφήνουν στην είσοδο και αν χαθεί (που όμως δεν έχει συμβεί ποτέ εδώ στη Θεσσαλονίκη, προσωπικά όμως όσο συνεχίζεται αυτό το βιολί το θεωρώ απλά θέμα χρόνου) δε θα ξέρουν τίποτα...<br>
 
Top Bottom