<blockquote><br><blockquote><br><br></blockquote><br>Παρε του μια http://www.montecristo-shop.gr/pipes_kapnou_tsimpoukia/pipes_kapnou_tsimpoukia/pipes_de_luxe/pipa_de_luxe_apo_xulo_elias_me_spasto_epistomio_9mm/" class="bbcode_url"> πιπα <br></blockquote><br><br>Δεν καπνίζει...<br><br><blockquote><br><blockquote><br>Σοβαρή ερώτηση: Είμαι καλεσμένος στον 1ο μου γάμο ενός φίλου. Είναι μεγαλύτερος από εμένα. 30+, μικρο-μεσαίου εισοδήματος, τώρα φτιάχνουν σπίτι. Επειδή δεν έχω πρότερη εμπειρία, τι αξίας δώρο θα πρέπει να πάω; Μεταξύ ποιων άκρων θα πρέπει να κυμανθεί το ποσό, ώστε να μην είναι ούτε φτωχικό ούτε υπερβολικό; Δεν έχει λίστα γάμου και δεν μου αρέσει να δώσω χρήματα στη ψύχρα σε έναν λογαριασμό, γιατί θέλω να δώσω κάτι που επέλεξα εγώ. Να είναι χρηστικό δώρο ή διακοσμητικό; Επειδή είναι συντηρητικός, όχι πρωτότυπες προτάσεις πλιζ...<br></blockquote><br>Φίλε Cercaphus, καθώς γνωρίζεις είμαι αρκετά γέρος ώστε να έχω κάνει γάμο και να έχω πάει σε αρκετούς γάμους φίλων μου.<br>Συνήθως το ζευγάρι αλλάζει αρκετά δώρα γιατί του έρχονται διπλά. Επίσης, αν είναι δώρο από κάποια μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων, συνήθως βρίσκουν 3-4 δώρα ακόμα από το ίδιο κατάστημα και το αθροίζουν για να πάρουν κάποιο καλύτερο.Οπότε εάν κάνεις ένα δώρο να ξέρεις ότι εμπεριέχει τέτοιους κινδύνους που το δώρο σου στην ουσία θα μεταφράζεται σε μετρητά (είναι ένας τρόπος να δώσεις χρήματα αλλά όχι στην "ψύχρα").<br>Τα χρηστικά δώρα είναι κατ' εμέ τα καλύτερα και τα προτιμούσα στον γάμο μου. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το τι θα αρέσει στους φίλους σου που παντρεύονται.<br>Τα χρήματα που είναι "λογικό" να δώσεις σε έναν γάμο, είναι συναρτήσει πολλών πραγμάτων, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω άμεσα.<br><br><span class="bbcode_spoiler">Αν ήθελες πρωτότυπη ιδέα, θα σου έλεγα μία που έκαναν στον δικό μου γάμο και μου άρεσε. Και έχω κρατήσει το δώρο. Και θυμάμαι ποιός μου το έκανε.</span><br></blockquote><br><br><br>Άμα θέλεις πες το, μπορεί να δώσει καμιά ιδέα...<br><br>Sent from my N5206 using Tapatalk<br>