What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,257
Ντροπή σας. Μπήκα να διαβάσω κάνα καντήλι γιατί μου κόψανε το ρεύμα και εσείς δερνεστε με γάντια γεμάτα κέρματα :throw:  :throw:
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
διακοπή ρεύματος λόγω ανεπάρκειας υποδομών; Πολύ νωρίς δεν είναι; Συνήθως καλοκαίρι αρχίζουν.
 

hypersyntelikos

Hobgoblin Captain
Joined
Apr 8, 2017
Messages
245
Η ανάρτηση με τη διπλή φατσόμουτζα δεν ήταν σε καμία περίπτωση ειρωνική προς το πρόσωπο του αξιότιμου κου Γάιου Γερμανικού και το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να θίξει την ανοησία που, κατά τη γνώμη μου, θερίζει τα εδώ δημόσια πρόσωπα τα οποία έχουν εξελιχθεί σε φάρους βλακείας. Αντί να ασχοληθούν με σοβάρα ζητήματα αναζητούν αφορμές για να καυγαδίσουν μεταξύ τους στέλνοντας τον εγωισμό τους στα κόκκινα.<br>Αν σε ενόχλησε προσωπικά σου ζητώ ταπεινά συγνώμη, δεν ήταν η πρόθεση μου τέτοια και δεν μου έχεις κάνει τίποτα απολύτως εσύ που να δικαιολογεί τέτοια συμπεριφορά από εμένα. Αλλά πιστεύω πως το παρεξήγησες για αυτό ξέφυγες λίγο με τις αναρτήσεις σου, δεν ήταν πρόθεση μου να γίνει.<br>Όσο για τα 4τσαν και τέτοια πράγματα, δεν τα πλησιάζω καν ούτε θέλω να ανήκω σε μιά τέτοια κοινότητα, απλά η συγκεκριμένη φωτό μου άρεσε από τότε που την είδα και σκέφτηκα πως θα ήταν αρμόζουσα η χρήση της εδώ. Μου είναι άβολο να βρίσκομαι σε κατάσταση τέτοια ωστε να απολογούμαι στα σοβαρά για μιά, έστω αποτυχημένη, σατιρική μου ανάρτηση αλλά κατανοώ το γεγονός πως έγραψες όσα έγραψες καθώς είμαστε ξένοι, άγνωστοι, είναι το ίντερνετ και συνεπώς πρέπει να υποψιαζόμαστε πάντα το χειρότερο.<br>Λυπάμαι και πάλι που μιά αθώα, κατά τη γνώμη μου, ανάρτηση πυροδότησε τόσο πολύ δράμα, επαναλαμβάνω πώς δεν αποτελεί προσωπική μομφή και ούτε ήταν πρόθεση μου να εξελιχθούν τα πράγματα έτσι.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,257
Καλά ρε γμτ. Οι ανεγκέφαλοι στους δρόμους δεν μπορούν να σκοτωθούν σε μία ερημιά να ησυχάσουμε; Πρέπει να παίρνουν και κόσμο μαζί τους; Για να ντριφταρει ο άλλος θα φάει εμάς. Αλλά θα πετύχω έναν μία φορά, που θα μου πάει;
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Στο βίντεο που πόσταρε ο Χέλιον υπάρχουν διαμαντάκια.<br>Εκτός από εμφάνιση Nick Cave στο 36:49, έχουμε το Γιο του ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΣΟΒΟΛΟΣ στο 56:00. Ξεδιάντροπη διαφήμιση - Απύθμενη Τρασίλα.  :lol:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,656
Κάπου εδώ ένας παράλογος, μη-τροτσκιστής Αντμίν θα περίμενε και μία μικρή απολογία από το Γάιο για την παρεξήγηση, ώστε να δείξει έμπρακτα ότι πολύ κακό για το τίποτα.<br><br>
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
μετα την εκφραση αληθινης μετανοιας και περισυλλογης απο τους φιλτατους μαικ μπλακ και τζιμιους,εχω και εγω να δηλωσω οτι η φραση "μπατχερτ νεοφιλελεδων" ηταν αστοχη,καθως μετα απο τα επεξηγηματικα ποστς των παραπανω φιλων,ειδικα του αξιοτιμου κυριου μαικ μπλακ,ενα δακρυ κυλησε στο μαγουλο μου και με μιας αντιληφθειν το ακαιρο του ποστ μου.<br>ας μονιασουμε λοιπον αγκαλιασμενοι και να πορευτουμε στο μελλον αισιοδοξοι οτι απο δω και περα θα γραφουμε τι θελουμε να πουμε με ακριβεια και θα αποφευγουμε να επισκεπτομεθα θρεντς οπου υπαρχει κινδυνος να τριγκαριστουμε με ανυπολογιστες συνεπειες.<br><br>https://www.thepressproject.gr/article/111066/Germania-Ereuna-stous-stratones-meta-ton-entopismo-nazistikon-sumbolon <br><br>σε αλλα νεα στην γερμανια εχουν θεμα με την εισχωρηση νεοναζι στον στρατο,πριν λιγο καιρο το γκαραντι νεοναζιστικο κομμα NPD βρισκοταν σε δικη για το αν επρεπε να τεθει εκτος νομου η οχι και το δικαστηριο απεφανθει οτι η επιρροη του ειναι πολυ μικρη και τελικα δεν χρειαζεται η απαγορευση του χοχοχοχο.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
Από την μια, κυνηγάνε μετά μανίας τα ναζιστικά σύμβολα (ισχύει ακόμα ότι στην Γερμανία δεν μπορεί να εμφανίζεται η σβάστικα των Ναζί πουθενά και για κανένα λόγο<img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />, από την άλλη μετά τον πόλεμο ένα κάρο άτομα με συνδέσεις με τους Ναζί έμειναν ατιμώρητα ή έπεσαν στα μαλακά "για να βοηθηθεί η ανοικοδόμηση".  Αναμενόμενο δεν ήταν να έχουμε τέτοια περιστατικά κάποια στιγμή;
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
στο αρθρο αναφερεται οτι ενας νεοναζι αξιωματικος σχεδιαζε να δολοφονησει αριστερους πολιτικους υποδυομενος τον συρο μεταναστη,με την λογικη σου δηλ η απογορευση των ναζιστικων συμβολων τον εφτασε σε αυτο το σημειο?
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
<blockquote><br>στο αρθρο αναφερεται οτι ενας νεοναζι αξιωματικος σχεδιαζε να δολοφονησει αριστερους πολιτικους υποδυομενος τον συρο μεταναστη<br></blockquote><br><br>προβοκάτσια ήταν.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
<blockquote><br>στο αρθρο αναφερεται οτι ενας νεοναζι αξιωματικος σχεδιαζε να δολοφονησει αριστερους πολιτικους υποδυομενος τον συρο μεταναστη,με την λογικη σου δηλ η απογορευση των ναζιστικων συμβολων τον εφτασε σε αυτο το σημειο?<br></blockquote><br><br>Η λογική μου είναι ότι κοιτάνε το δέντρο και χάνουν το δάσος, δεν ισχυρίστηκα ότι ωθήθηκε ο νεοναζί αξιωματικός από την απαγόρευση. Όταν όμως πολλοί ναζί την γλύτωσαν ή έπεσαν στα μαλακά, αναμενόμενο δεν ήταν να αποτελέσουν την μαγιά για τους νεοναζί;
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
https://www.thepressproject.gr/article/111106/Diabazontas-to-neo-mnimonio<br><br>με τις υγειες μας. :drinks:<br><br>θα μεινουν τελικα τα μαγαζια ανοικτα τις κυριακες,προσωπικα δεν εχω προβλημα με τις κυριακες παντα επεδιωκα να τις δουλευω για τις πληρωνεσε διπλο μεροκαματο,το θεμα ειναι οτι θα τις πληρωνομαστε σαν κανονικη μερα απο οταν ψηφιστουν τα νεα μετρα? :hmm:
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,479
ο φασισμος ειναι ενα πολυ χρησιμο εργαλειο στα χερια των κυβερνησεων. εδω οι πουθεναδες μπηκαν και στη βουλη, επειδη επι χουντας "εφτιαχναν δρομους". ο φασισμος ειναι εναντια στην πνευματικη καλλιεργεια, γιαυτο και σε φασιστικες περιοδους, πανε φυλακη οι ανθρωποι των γραμματων πχ Ριτσος.<br>καλυτερα για εμας, τους τρολτσιστες. εχουμε υλικο να ασχολουμαστε και να γελαμε. δεν θυμαμαι αν σας ειχα πει για τον αδερφο του παππου μου. τον εστειλαν εξορια και γνωρισε τον Γιαννη Ριτσο. τον Ριτσο δεν τον τρολαρε αλλα επειδη τρολαρε ολο το χωριο του, τον εστειλαν διακοπες. <br>δεν εσπασε ποτε, τρολ μεχρι το τελος. υποπτευομαι οτι δεν εμαθαν ποτε οτι ηταν θυματα flame και μαεστρικου δουλεματος.<br>απεριοριστο ρισπεκτ στον ανθρωπο που προκαλεσε νευρικη κριση ενα ολοκληρο χωριο.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
http://luben.tv/stream/113494<br><br>σε κατι ρεπορταζ που ειχα δει ο τραμπ εκανε θραυση μεταξυ αλλων και στους ελληνες ομογενεις,γιαυτο η νδ σε καποια φαση ηθελε να δωσει δικαιωμα ψηφου στους ομογενεις.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
http://luben.tv/originals/113981<br><br>με τιμες και εξοδα αρχηγου κρατους ηρθε το σκηνωμα της αγιας ελενης στο αιγαλεω,οταν ερθει η αριστερα στην εξουσια αυτα τα φαινομενα θα σταματησουν.<br><br><img src="http://luben.tv/wp-content/uploads/2017/05/IMG_5755.jpg" alt="IMG_5755.jpg" class="bbcode_img" /><br>απα τσου ?
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Ζόρικο γυαλάκι.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
το γυαλι ειδες εσυ,η το δερματινο που φοραει ενω εχει 30 βαθμους :silly:
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,479
ερωτηξη<br>ρε παιδες, τι setup εχετε/ειχατε στο torchlight II; θυμαστε;<br><br>το δερματινο με τους 30 βαθμους, μου θυμισε τον παππου ενος φιλου. μεσα στο κατακαλοκαιρο φορουσε βαμβακερες φανελες, μπλουζα, καλτσες και ζακετα. ξαπλωμενος στο κρεββατι και σκεπασμενος με παπλωμα. ουφ ζεστη σημερα, ενω εκανε αερα με την γωνια του παπλωματος.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,980
<blockquote><br>το γυαλι ειδες εσυ,η το δερματινο που φοραει ενω εχει 30 βαθμους :silly:<br></blockquote><br><br>Μπορεί να είναι μηχανόβιος...  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Ή το συμπαντικό ανάλογο του ΑΠΑτσου, από έναν low-magic, steampunk κόσμο, που κατέληξε στον δικό μας.
 
Top Bottom