σφυριζω κλεφτικα, απλα γιατι δεν ειδα το χτεσινο και φοβαμαι μη με σποιλεριάσετε. περιμενω να μαζευτουν παντα 2-3 επεισοδια κι ετσι βλεπω ολο το πακετο μαγειρεμα - σπιουνιες - αποχωρηση μαζι.<br>ΩΣΤΟΣΟ, στηριζω πορφυρη και σηκωνω δικράνι και πυρσο σε καθε τρολερή προσπαθεια μειωσης του παιγνιδιου και των θεατων του.<br>ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦΣ, ΡΕ!!!<br><br>(γκου, εχω επηρεαστει μιλαμε. ωραια αληθινη ιστορια: <br><br><span class="bbcode_spoiler">μπροστα στα εκπληκτα ματια του ΠΕ, μπαινω χτες στην κουζινα και αναγελλω: <i>σημερα γεννιεται ενας μυθος, σημερα φκιανω την πρωτη μου σως.. </i><br>πεδιο δοξης λαμπρο το ταλαιπωρο σνιτσελ που μου φαινοταν οτι κατι του λειπει. ο ΠΕ με το υφος: <i>αχ, παναγια μου, τι αμαρτιες πληρωνω η καψερη</i>, αποχωρει και μενω μονος, εγω, το σνιτσελ, και η Εμπνευση. δε θα μπω σε λεπτομερειες, (σας αγαπω, αλλά σ αυτα δε χωρανε φιλίες), ανακατεψα κετσαπ, μουσταρδες, μαγιονεζες, μια περιεργη ταιλανδεζικη πρασινη σαλτσα-δυναμιτη, τα χτυπησα και γαρνιρισα με ενα καυτερο ινδικο μειγμα απο μπαχάρια... <br>διαολε! μα τις 750 λυσασμενες μιλφ! εγινε οπως ακριβως το ονειρευτηκα.. γλυκο και δροσερο στην αρχη, ξυνο αμεσως μετα με τελικη επιγευση πιπερατη και εκρηκτικη, να καιει το λαρυγγι. ενας γαστρονομικος θριαμβος. ονομασα την σως pink panther. εχω ηδη στα σκαρια την white dragon (με βαση τη μαγιονεζα) και την blue dream (ροκφορ κλπ, καταλαβαινεις...)...<br>ο ΠΕ μαλλιοτραβιεται, εγω αγαλλιαζω και η Αθρωπότης περιμενει με κομμενη την ανασα..<br>ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ, Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....<br><br>(καναγιες, εχω καμει κοπυραιτ τα ονοματα των σως. μην ξηγηθειτε κοπυ πειστ. σεβαστειτε τον κοπο μου. αλλιως θα μιλησετε με το νομικο μου τημ..)</span>