lelos kounelos
Tarrasque
1 milio thank you στον Hellion.<br>για να παω ενα βημα πισω, τα τρελα ποσα για ειδη τεχνης, ειναι και επενδυση. το πρωτο πραγμα που φευγει οταν στερεψουν τα γκαφρα, ειναι οι πινακες και τα αγαλματακια.<br>τωρα για το βρακι του hulk, ναι, ειναι για μουσειο. <br><br>για τα κοτρονια, η ελλειψη παιδειας στην ελλαδα αλλα και παντου, ειναι γνωστη απο τα αρχαια χρονια. ειναι και τρανταχτο παραδειγμα αξιοποιησης του πλουτου της καθε χωρας. οι εξυπνοι τα σερβιρουν ωραια. οι βλακες τα αφηνουν να παλιωσουν περισσοτερο.<br>για να μην ξεκινησω για τα παρτι πανω σε ιστορικα θωρηκτα. <br>αντι να δωσεις λεφτα στον μπομπολα να φτιαξει κανενα γεφυρακι, δωστα να φτιαχτει κανενα μαρμαρο που θα προσελκυσει κοσμο. μετα θα μπορεις να φτιαξεις 20 γεφυρια και να φανε με χρυσα κουταλια οι μεγαλοεργολαβοι.<br><br>εδω που ειμαι, εχουν μουσεια αλλα δεν εχουν εκθεματα. <br>ευτηχως στα μαθητικα μου χρονια, μας πηγαν σε 2-3 μουσεια και ειδαμε και εναν αμλετ στον σινεμαδακι. νωριτερα μας αμολαγαν σε κατι χωραφια για να βοσκησουμε. παρθενωνα δεν μας πηγαν, δεν εβγαιναν οι μιζες για τα πουλμαν.<br>θυμαμαι μας ειχαν παει και σε ενα αρχαιοτατο μοναστηρι, αλλα εμενα με αφησαν εξω στον δρομο. φοραγα μπλουζακι slayer. ανηλικο τωρα τον αφησαν εξω χωρις επιτηρηση, γιατι ηταν ενας μικρος αντιχριστος. the crooked cross ρε νιαμου.<br>μου εβαλαν και χερι μετα, γιατι δεν καθησα σκοπος στην εισοδο. αφου δεν με ηθελαν εκει, πηγα στο hotel california.<br><br>