Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
1 milio thank you στον Hellion.<br>για να παω ενα βημα πισω, τα τρελα ποσα για ειδη τεχνης, ειναι και επενδυση. το πρωτο πραγμα που φευγει οταν στερεψουν τα γκαφρα, ειναι οι πινακες και τα αγαλματακια.<br>τωρα για το βρακι του hulk, ναι, ειναι για μουσειο. <br><br>για τα κοτρονια, η ελλειψη παιδειας στην ελλαδα αλλα και παντου, ειναι γνωστη απο τα αρχαια χρονια. ειναι και τρανταχτο παραδειγμα αξιοποιησης του πλουτου της καθε χωρας. οι εξυπνοι τα σερβιρουν ωραια. οι βλακες τα αφηνουν να παλιωσουν περισσοτερο.<br>για να μην ξεκινησω για τα παρτι πανω σε ιστορικα θωρηκτα. <br>αντι να δωσεις λεφτα στον μπομπολα να φτιαξει κανενα γεφυρακι, δωστα να φτιαχτει κανενα μαρμαρο που θα προσελκυσει κοσμο. μετα θα μπορεις να φτιαξεις 20 γεφυρια και να φανε με χρυσα κουταλια οι μεγαλοεργολαβοι.<br><br>εδω που ειμαι, εχουν μουσεια αλλα δεν εχουν εκθεματα. <br>ευτηχως στα μαθητικα μου χρονια, μας πηγαν σε 2-3 μουσεια και ειδαμε και εναν αμλετ στον σινεμαδακι. νωριτερα μας αμολαγαν σε κατι χωραφια για να βοσκησουμε. παρθενωνα δεν μας πηγαν, δεν εβγαιναν οι μιζες για τα πουλμαν.<br>θυμαμαι μας ειχαν παει και σε ενα αρχαιοτατο μοναστηρι, αλλα εμενα με αφησαν εξω στον δρομο. φοραγα μπλουζακι slayer. ανηλικο τωρα τον αφησαν εξω χωρις επιτηρηση, γιατι ηταν ενας μικρος αντιχριστος. the crooked cross ρε νιαμου.<br>μου εβαλαν και χερι μετα, γιατι δεν καθησα σκοπος στην εισοδο. αφου δεν με ηθελαν εκει, πηγα στο hotel california.<br><br>

<blockquote><br>Για να το Οφτοπικιάσω ακόμη περισσότερο, και οι πενθήμερες υποτίθεται είχαν θεσπιστεί για να πηγαίνουν τα παιδιά στο εξωτερικό και να βλέπουν άλλους πολιτισμούς. Δεν μπορώ αν γνωρίζω τι γίνεται τώρα, αλλά σε εμάς υποστήριζαν ολόκληρες παραοικονομίες σε ακριτικά νησιά και ταξιδιωτικά πρακτορεία.<br></blockquote><br><br>Έτσι ακριβώς ήταν τότενες...  από ότι ακούω πάντως, αυτό έχει αλλάξει εδώ και αρκετά χρόνια και οι πενταήμερες γίνονται όντως στο εξωτερικό και όντως περιλαμβάνουν πρόγραμμα με μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Επίσης, συνήθως γίνονται πολύ πριν το Πάσχα, μερικές φορές πριν καν τα Χριστούγεννα, δεν περιμένουν καλοκαιράκι όπως τα δικά μας χρόνια για να γιολάρουν στις παραλίες της Ρόδου/Κρήτης/Λίμνης των Ιωαννίνων. Και επιπλέον, οι συνοδοί καθηγητές είναι - όσο μπορούν με 17/18χρονα - αυστηροί σε θέματα αλκοόλ γιατί φοβούνται την πιθανή μαλακία - οι δικοί μου τουλάχιστον αδειάζαν σωρηδόν μπουκάλια μαζί μας, και όχι μόνο στην πενταήμερη αλλά και σε μικρότερες και-καλά-εκπαιδευτικές εκδρομές που ήμασταν/δεν ήμασταν 15 χρονών. Τότε γουστάραμε, αλλά αν ποτέ κάνω παιδί και έρθει εκείνη η ώρα, σαφώς θα προτιμούσα να έχει συνοδούς με αίσθηση ευθύνης που θα έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα για πιθανή μαλακία.<br><br>Δεν μπορώ βέβαια να ξέρω αν οι 3-4 δικοί μου γνωστοί καθηγητές δευτεροβάθμιας και τα σχολεία στα οποία δουλεύουν (δημόσια σχολεία Θεσσαλονίκης όλα) είναι αντιπροσωπευτικοί του τι συμβαίνει γενικότερα στον τόπο. Μπορεί και να είναι η εξαίρεση... 

<blockquote>[youtube]PkkV1vLHUvQ[/youtube]</blockquote><br><br>Koenigsegg Agera says hi<br><br>[youtube]R1g07RpTPFE[/youtube]

@G0O<br><br>Για αυτό είπα με μικρή επιφύλαξη, διότι ξέρω ότι είχαν αρχίσει να τους πηγαίνουν αλλού. Όχι ότι περάσαμε άσχημα όταν πήγαμε στη Ρόδο και ξεδώσαμε, αλλά θα προτιμούσα να πήγαινα Φλωρεντία για πέντε μέρες (όπως έμαθα ότι πήγε μεταγενέστερη χρονιά), από το να κάνω την νταντά στον ντράμα-κουίν πρόεδρο του δεκαπενταμελούς που ήπιε τα ξύδια του και πονούσε το στομαχάκι του.

Καλημέρες.<br><br><br>
22366736_1499980886762288_6476235645239932855_n.jpg

Ετσι, γιατι το ψαρι ψηνεται και απο τις δυο πλευρες!

Αυτά βλέπω και απορώ που δεν βρήκαν ακόμα ζουρλομανδύα στα μέτρα μου.<br><br>Ζω στην χώρα που η ανεργία χτυπάει κόκκινα, ο κόσμος πεθαίνει από πείνα και φτώχεια, η εργασία έχει γίνει χειρότερη και από σκλαβιά, ο φασισμός ανεβαίνει ραγδαία και η πολιτική ηγεσία και αντιπολίτευση ασχολούνται με το αν ο Αδάμ αποφάσισε να κόψει τα παπάρια του και να γίνει Εύα. ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ!!!

Τα πλευρά του έκοψε και έγινε Εύα. Μετά η Εύα του έκοψε τα παπάρια.

Ωπ, λαθάκι. Του τα φούσκωσε θες να πεις...

Τόσο που έσκασαν. Σαν να του τα έκοψε.

o αποστολος ειναι ο θεος της γραφικοτητας, αλλα για καποιον λογο, δεν εχω προβλημα μαζι του. δεν με εκνευριζει. <br>για το θεμα των πλευρων. καποιοι κανουν λες και θα μπει στον κωλο τους.

tsipras_trump.jpg
<br><br><br>Χαλαρά η σπουδαιότερη στιγμή στη ζωή του Αλέξη.<br><br>"<i><b>Έχουμε κοινά συμφέροντα και αξίες</b></i>, είπε ο κ Τρίπρας".<br><br><br>ΦΑΚ ΓΙΕΑ :bananallama:

Και στις πορείες στην αμερικανική πρεσβεια θα φωνάζουμε σταθεροποιητές της περιοχής Αμερικάνοι!

Έχει ακόμη μπλοκ στις πορείες ο Τσύριζα?

Ο Σύριζα έχει βρει την καλύτερη λύση βασικά, που ουδέποτε μπορούσαν να υλοποιήσουν νδ-πασόκ. Φέρνει προς ψήφιση το Χ μέτρο, τουλάχιστον 3 βουλευτές του θα πουν "ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ Χ ΜΕΤΡΟ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΜΕ", βγαίνουν στο δρόμο, τελικά οι ίδιοι 3 ψηφίζουν το μέτρο, και ξαναλένε "ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΟ Χ, ΞΑΝΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ" και ξαναβγαίνουν έχοντας και το μέτρο ψηφισμένο και το street cred τους άθικτο.<br><br>Δόγμα του σοκ. Χαζεύουν τον κόσμο τόσο πολύ που δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Είναι πανέξυπνη τακτική, όσο κι αν το παίζουν ντιπ μπετόστοκοι όλοι τους.

<blockquote><br>Έχει ακόμη μπλοκ στις πορείες ο Τσύριζα?<br></blockquote><br><br>Μόνο ένα; Τρία κατεβάζει μόνη της η αγωνιστική συνιστώσα, άλλα δύο η αριστερή πτέρυγα της Ανανεωτικής Συνιστώσας Τίμια Φρεσκοδιορισμένων, και από ένα η σέχτα της εσωκομματικής αντιπολίτευσης και η Φράξια Λαϊκό Γούστο-Ελένη Μενεγάκη. Λαοθάλασσα.

Καλά η Πασοκίλα ζέχνει στο κουφάρι του "συνασπισμού ριζοσπαστικής αριστεράς". Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν θα κατάφερναν αυτά που κάνουν τώρα. Το branding έχει σημασία τελικά.<br><br>Και με όλα αυτά κατέληξε πλειοψηφία του ελληνικού λαού να θεωρεί άτομο με σοβαρές ενδείξης εμπλο-διαπλοκής με συμπαθή γερμανική εταιρεία ως καταλληλότερο ηγέτη. <br><br>Κιμ μας πρόδωσες και δεν το πάτησες...<br><br><blockquote><br>Μόνο ένα; Τρία κατεβάζει μόνη της η αγωνιστική συνιστώσα, άλλα δύο η αριστερή πτέρυγα της Ανανεωτικής Συνιστώσας Τίμια Φρεσκοδιορισμένων, και από ένα η σέχτα της εσωκομματικής αντιπολίτευσης και η Φράξια Λαϊκό Γούστο-Ελένη Μενεγάκη. Λαοθάλασσα. <br></blockquote><br><br>Ντάιουμ, βλέπω τα παλιά ονόματα πήδηξαν από το πλοίο. :&#039;(

<blockquote>Ντάιουμ, βλέπω τα παλιά ονόματα πήδηξαν από το πλοίο. :&#039;(<br></blockquote><br><br>Και δεν ανέφερα καν τον Όμιλο Συντακτών Non-Papers και το Σωματείο Έμμισθων Συριζοτρολ.

Ο βασικός σύμβουλος πολιτικής του πρωθυπουργού σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του.<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=nJIr2WQGlUo

Καλημέρες.<br><br>Χρόνια πολλά στην σταθερή και ήρεμη δύναμη του αγαπημένου μας φόρουμ, Κάρα.<br>Ό,τι επιθυμείς!  :drinks:

Back