Bathory
Lich

Καλημέρα. Το σκεφτόμουν τις προάλλες, ξέρει κανείς τί απέγινε ο Αρτιόμ; Πήγε τίποτα στρατό;
Δεν άντεξε το μπούλινγκ που έτρωγε εδώ μέσα και τα παράτησε.
Ελπίζουμε να είναι καλά.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Καλημέρα. Το σκεφτόμουν τις προάλλες, ξέρει κανείς τί απέγινε ο Αρτιόμ; Πήγε τίποτα στρατό;
γιατί τι του είπατε ρε του παιδιού;Δεν άντεξε το μπούλινγκ που έτρωγε εδώ μέσα και τα παράτησε.
Ελπίζουμε να είναι καλά.
Η απουσία του συνέπεσε με κάποια κρατικά ντου. Ελπίζω να μην έμπλεξε επειδή είναι αντιδημοκρατικό, έχασα την αντιπολίτευση, τον αντίλογο και την εξάσκηση των τρολικων δικαιωμάτων.Καλημέρα. Το σκεφτόμουν τις προάλλες, ξέρει κανείς τί απέγινε ο Αρτιόμ; Πήγε τίποτα στρατό;
έχω μια υποψία ότι όταν δεν συμφωνείς με κάποιον και τον στεναχωρείς πλέον είναι μπούλινγκΚι εγώ αναρωτιόμουν για τον Αρτιόμ τελευταία. Λέτε να έπεσε σε κάνα πηγάδι; :Ρ
Πέρα από την πλάκα όμως, έχω την αίσθηση (χωρίς να έχω παρακολουθήσει όλες τις συζητήσεις στις οποίες εμπλεκόταν) ότι δεν του έγινε ποτέ μπούλινγκ (όπως λέει ο @Bathory) εντός Ρεηκουί φόρουμ, εκτός κι αν η αντιπαράθεση θεωρείται μπούλινγκ πια.
Απο τοτε που ανακαλυψα οτι η γυναικα μου μιλαει ρωσικα. Την βαζω να μιλαει ρωσικα για να γελαω και δεν σηκωνω ευκολα φρυδι.Απλά μ' έκανε εντύπωση ότι είχε το nickname του γραμμένο με ρώσικη γραμματοσειρά. Αναρωτιόμουν αν το έκανε μόνο για το εφέ του πράγματος ή αν πράγματι ήξερε/μάθαινε ρώσικα