What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Επειδη μου ετυχε σημερα (το δευτερο)
1. Πως διεκδικει ενας αντρας.
Συνηθως κυλιεται στις σκονες των πεζοδρομιων με τον αντιζηλο, ψαχνει ατακες και ευκαιριες (στον φουρνο), στελνει μηνυματα "ειμαι εδω για σενα", ψαχνει διεξοδο απο το τουνελ της φιλιας.
2. Πως διεκδικει μια γυναικα.
Θα με πας σπιτι μου;
Ναι.
Μπαινει στο αυτοκινητο και ψαχνει το κλικ της ζωνης ασφαλειας. Παω να βοηθησω και μου λεει, μου αρεσει να το βαζω μονη μου.
... .... ....
Θα ερθεις μεσα να φαμε;
οχι. θελω να αφησω τα ψωνια και να πιω καφε γιατι μολις συρθηκα απο το κρεβατι μου.
εχω και σπανακοπιτα, σου αρεσει η σπανακοπιτα ε;
*σφιγγω δοντια* αλλη φορα. δεν ξερω πως καταφερα να πω οχι. σπανακοπιτααααα σπααααααανακοπιτα.
Παρε με τηλεφωνο μολις πιεις τον καφε.
Ενταξει με υφος @@
Καλυτερα να σε παρω εγω γιατι μπορει να ξεχαστεις.

Με το νουμερο 2 δεν γλυτωνεις με τιποτα.

Τωρα ξερετε, η πολυ προσπαθεια δεν εχει αποτελεσματα.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,316
στην χώρα μας δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις blackfriday τίποτα, καλύτερες τιμές θα βρεις άλλες μέρες παρά εκείνη την μέρα.
Επίσης πλέον η αγορά από Κωτσόβολους και τέτοια δεν έχει κανένα νόημα, αφού ένα καλό που είχαν το να σε βγάλουν από κόπο για την εγγύηση και να το χειριστούν αυτοί, πλέον πάει περίπατο και σου λένε να επικοινωνήσεις με τον εισαγωγέα...

Γιατί πουλάνε "αέρα κοπανιστό", με την επέκταση εγγύησης. Από την άλλη έχουν γεμίσει τον τόπο πιτσιρικαρία, που χάρη σου κάνει όταν σε εξυπηρετεί!!
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Ουτε για το off topic δεν ειναι αλλα βαριεμαι και πρεπει να μιλησω για την φολα.
Αυτη, που θα μου εφερνε σπανακοπιτα.
Ηρθε στο σπιτι μου με μια μεγαλη τσαντα και η εικονα της σπανακοπιτας, ηταν τοσο δυνατη μεσα στο μυαλο μου που την μυριζα με τους πορους του δερματος μου. Τσακωνω τις τσαντες, ασε με να σε βοηθησω και τρεχω στην κουζινα.
Πανω πανω ηταν μια σακουλιτσα που δεν ειχε σχημα σπανακοπιτας, απλα την εβαλα στην ακρη. Απο κατω βλεπω πυρεξ φαση, καλυμενο με αλουμινοχαρτο αλλα δεν εβλεπα να τραβαει ζορι το αλουμινοχαρτο. Την τσιγκουνα, δυο κομματακια εβαλε μεσα;
Βγαζω το αλουμινοχαρτο, πριν βγαλω το αντικειμενο του ποθου απο την τσαντα και βλεπω μια ομελετα....




βγαζω το πυρεξ εξω απο την τσαντα και νοιωθω τα λογια της να πεφτουν σαν παγωμενα κυματα στον αυχενα μου. Την σπανακοπιτα την εφαγε η μανα μου και σου εφτιαξα ομελετα. Συνηθως την φτιαχνω με μπεηκον, λουκανικα και τυρια αλλα επειδη δεν ξερω τι σου αρεσει, την εφτιαξα μονο με τυρι. Θα σου ελεγα φαε πριν κρυωσει αλλα μεχρι να ερθω σιγουρα κρυωσε.
παγωμενη ομελετα....
Επειδη δεν με πηρες τηλεφωνο (ευτηχως) νομιζα πως δεν θα ερθεις και κανονισα να παω στον αδερφο μου για φαγητο. Με επιασε στο φιλοτιμο να μην φυγω αμεσως και καθησαμε. Εβαλε την κρυα ομελετα μπροστα μου και μου ζητησε να φαω για να της πω την γνωμη μου.
Η μουρη μου πρεπει να ουρλιαζε απο το ξενερωμα γιατι με ρωτησε τι εχω. Τι να εχω; Με εχουν τσακισει τα απονερα της επιδημιας.
Γυναικες. Που ειναι η γυναικα σου; σε πηρε κανενα τηλεφωνο; Εγω αν ειχα καποιον σαν εσενα δεν θα τον ειχα αφησει στιγμη απο κοντα μου, θα επεφτα στα πατωματα. Σου εφερα και σταφυλια, ειναι στην μικρη τσαντουλα. ανοιγει την αδιαφορη απο την αρχη τσαντα και βγαζει ενα μπωλακι με σταφυλια. Αν ειχα καποιον σαν εσενα θα του εβαζα τα σταφυλια στο στομα.

Ξεκινησα διαδικασια "θα τα πουμε καληνυχτα" αλλα εκανε επιτυχημενα dodge ομως ο Θεος αγαπαει τον κλεφτη αλλα αγαπαει και τον νοικοκυρη. Με πηρε τηλεφωνο ο αδερφος μου, τυχαια. της εδειξα την κληση και της ειπα οτι με ψαχνει επειδη περασε η ωρα και δεν φανηκα. Ελα να σε παω σπιτι γιατι θα με κραξει αν μαθει οτι ειμαι ακομα σπιτι. Με περιμενουν να φανε.
πρεπει να βαλω παντου καμερες. Αυτα μονο σε εμενα πρεπει να συμβαινουν.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Είχαμε τον Μονόλιθο στην Γιούτα, τώρα έχουμε ένα κακό αντίγραφό του στην Ρουμανία. Ήθελα να ξερα ποιός δουλεύει ποιόν.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
@Hellion καλά ο τύπος φαίνεται ήθελε να μιμηθεί το άλλο επικό που συνέβη φέτος. Στην Ρόδο ένας πρώην με μπαλτά προσπάθησε το καλοκαίρι ή Φλεβάρη Μάρτη (δεν θυμάμαι καλά) να επιτεθεί στην πρώην γυναίκα του. Τι έκανε η απίστευτη, τον απέκρουσε με σπαθί κατανα.

Φέτος οι επιθέσεις έχουν μια ποικιλία, βασικά είναι ευφάνταστες!
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,261
Τι έκανε η απίστευτη, τον απέκρουσε με σπαθί κατανα.

Πλέον ζούμε σε ένα άνιμε.

24cb6c6762c1d82ded5e740df7c766aad3287c71_hq.gif
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,321
Πάει το Arecibo... :cry:

 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269
αυτά γίνονται όταν έχεις πρόεδρο που έχει τόση επαφή με την επιστήμη όσο εγώ με το ποδόσφαιρο. Εδώ καλά καλά δεν θα ήξερε ότι η Κοσταρίκα είναι μέρος των ΗΠΑ...
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Για να μαθαινετε και οποιος ξερει τι παιζει ας ανοιξει τα χαρτια του. Για την ωρα λεω να δωσω εμφραγματα στην λειτουργια της κοινωνιας.
Χθες πηγα απο το σπιτι της μαμας μου για να δω εαν παιζουν λογαριασμοι κτλ Βρηκα ενα μικρο φακελακι και μεσα χαρτι εκπληξη.
Κλητηριο θεσπισμα. Η μαμα μου ειχε ενα ατυχημα το 2018 με το αυτοκινητο της, χτυπησε εναν τυπο με μηχανη.
Με τερμα νομικο υφος, περιεγραφε το ατυχημα αλλα λογω εμπειριας στα δικυκλα, κατι δεν κολαγε με τις κατηγοριες που εφερε το εγγραφο.
Βασικα περιγραφει μετωπικη αλλα αναφερει ελιγμο προς τα δεξια για το αυτοκινητο της μαμας μου. Σε γενικες γραμμες τα αιτια ειναι πολυ θολα. Τα αρθρα που υποτιθεται οτι παραβιασε η μαμα μου, τα εψαξα και διαβασα για εκχιονιστικα και συνοδεια σκυλου (μα την μπαναγια).

Για μαρτυρα εχει τον μοτοσυκλετιστη και εγγραφα προς αναγνωση (εκθεση αυτοψιας. ιατρικη γνωματευση, βεβαιωση του ΙΚΑ) τα οποια δεν μπορω να τα αναγνωσω επειδη δεν εχω ιδεα που ειναι. Ο τυπος εσπασε τα παντα (πλευρα-ολα, ωμοπλατη,κλειδα) και επειδη εχουμε αφησει σαρκα στην ασφαλτο, μιλαμε για πολυ χοντρη στρουκα, με μεγαλη ταχυτητα.
Πηρα τηλεφωνο τον αδερφο μου και δεν ηξερε τιποτα. Ρωτησα στην γειτονια εαν ειδαν το αυτοκινητο τρακαρισμενο, να λειπει για καιρο κτλ δεν ηξερε κανενας τιποτα.
Δεν με συγκινησε το χαρτι επειδη η μαμα μου πεθανε περσι. Στην αρχη ειπα να αφησω το χαρτι στην ανακυκλωση αλλα μετα απο παροτρυνση φιλου ειπα να ξεκινησω ερωτησεις.
Εγινε ερωτηση σε δικηγορο και μου ειπε οτι απο την στιγμη που πεθανε η μαμα μου, ο τυπος θα παρει το μακρυτερο και σε χρωμα σκουρο.
Η κληση για την δικη δεν εχει καποιο μεσο επικοινωνιας και ετσι πηρα τηλεφωνο την ασφαλιστρια. Μου ειπε οτι πρεπει να βρω το τηλεφωνο του δικηγορου που εβαλε ο τυπος για να ξεκινησει την διαδικασια να αποζημιωθει απο την ασφαλιστικη!! που να τον βρω;
Ετσι πρεπει να παω στο δικαστηριο για να δωσω αρκετη χαρτουρα για να ξεκινησει η αποζημιωση απο την ασφαλιστικη.
δεν μου ειπε εαν εγινε δηλωση και δεν βρισκω τον λογο που πρεπει ΕΓΩ να τραβηχτω στα δικαστηρια. ουτε οδηγουσα, ουτε δικο μου ειναι το αυτοκινητο και ουτε πληρωνω για την ασφαλεια και ευτηχως που δεν τους επελεξα. Να πληρωνω για αυτοεξυπηρετηση;

Λεω να τους αφησω να κανουν το δικαστηριο και ας τα βρουνε μονοι τους γιατι καποιες απο τις λεπτομερειες στην περιγραφη του ατυχηματος, μου βιδωθηκαν στον kernel του εγκεφαλου μου.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269
μην καταδικαστεί ερήμην είναι το θέμα και περάσει κάποιο δεδικασμένο πρόστιμο στους κληρονόμους.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
@lelos kounelos : Κάτι μου βρωμάει... μήπως πρόκειται για καμιά απάτη; Ξέρεις σε ποιο συνεργείο πήγαινε το αυτοκίνητο η μαμά σου;
Επίσης, αν σε κάποιο ατύχημα υπάρχει τραυματισμός, καλείται και η αστυνομία. Υπάρχει κάπου η αναφορά της αστυνομίας; Η "έκθεση αυτοψίας" που αναφέρεται, είναι της ασφαλιστικής;
 
Last edited:

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Λελο, εμπιστευσου αυτο που σου ειπε ο δικηγορος σου ρε, αν αγχωνεσαι παρε και καμια δευτερη επαγγελματικη γνωμη.
Μην το πολυσκεφτεσαι ομως περα απο αυτο, γιατι μονο αγχος θα σου δημιουργησει
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Το κλητηριο θεσπισμα ειναι απο το πρωτοδικειο με σφραγιδα/υπογραφη εισαγγελεα. Αυτο αναφερει οτι υπαρχει εκθεση αυτοψιας, σχεδιαγραμμα, ιατρικη γνωματευση κτλ.
ενας απο τους γειτονες που ρωτησα εαν ηξερε κατι για την φαση, μου ειπε οτι με τετοιο τραυματισμο, θα ειχε γινει μπιλιες και το αυτοκινητο αλλα δεν το ειδε ποτε τρακαρισμενο + μου ειπε το γνωστο, για τις χαμηλες ταχυτητες και την προσοχη που εδινε η μαμα μου στην οδηγηση.
Ο τυπος θα πληρωθει απο την ασφαλεια η οποια μου ειπε να παω εγω να κανω την χαρτουρα, για να πληρωθει ο τυπος. Απο την πλευρα του τυπου δεν υπαρχει κανενα στοιχειο επικοινωνιας και μιλαμε για ενα ατυχημα με πολυ θολο σκηνικο.
Αγχος δεν παιζει αφου η υποθεση ειναι τελειωμενη μιας και η οδηγος ειναι συγχωρεμενη. Το θολο τροχαιο δεν με επηρεαζει. Το ερωτημα ειναι γιατι να τρεξω εγω, αφου η ασφαλιστικη δεν μπαινει στον κοπο να ξεκαθαρισει την υποθεση που τους καιει γιατι δεν θα πληρωσω εγω.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Ε μην τρεξεις, το πολυ πολυ παρε ενα τηλεφωνο σε δευτερο-τριτο δικηγορο και αν σου πει τα ιδια, ξεχασε πως υπηρξε το γραμμα και στελνε την ασφαλιστικη στο δικηγορο σου να τους εξηγησουν τα περαιτερω
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,925
Εμένα, από την άλλη, θα με "έτρωγε" να διαλευκάνω την υπόθεση, γιατί δεν μου αρέσει το όλο σκηνικό. Αλλά όχι και να τρέξω να κάνω τη δουλειά των άλλων και να τρέχω και στα δικαστήρια. Κυκλοφορούν και ιοί... :Ρ

Εκτός κι αν αυτός ο "ελιγμός προς τα δεξιά" σημαίνει κάτι άλλο π.χ. ότι η μαμά σου μπορεί να έκανε ελιγμό για να αποφύγει τη μηχανή και την "πάτησε" ο από πίσω ξερωγώ... Άντε να βγάλεις άκρη...
 
Top Bottom