What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Official Off-Topic Thread

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,260
Στην Ελλάδα τώρα τελευταία άρχισε να ανοίγει λίγο όλο αυτό και να υπάρχει ας το πούμε κατανόηση. Παρόλα αυτά, αν ξέρεις πως να το παρουσιάσεις και κρατάς μία ισορροπία, τότε η νερντοκουλτούρα μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος σύμμαχος. Ειδικα δε όταν υπάρχει ανταγωνιστής ο οποίος είναι μόνο μπάλα και μπουζούκια.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,453
εγώ πάντως επειδή η γυναίκα μου κάνει γάμους/βαπτίσεις, έψηνα πολύ άγρια φιλικό ζευγαράκι μας πολύ τρελαμένους με Τόλκιν να κάνουν θεματικό γάμο και να ντύσουμε τα παρανυφάκια και παραγαμπράκια χόμπιτ :p
Δυστυχώς θα φρίκαραν πολύ οι γέροι και δεν προχώρησε
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,483
Δηλαδή δεν έχεις γνωρίσει ποτέ κανένα geekοζευγαρι? Ειδικά ζευγάρια που έχουν γνωριστεί, παντρευτεί κτλ λόγω της αγάπης τους για κάποιο lore? Και αποκαλούν ο ένας τον άλλον με παράξενα ονόματα? Με φαίνεται παράξενο μιας και αν δεν έχω στον κοντινό μου κύκλο άτομα που ασχολούνται με την geekokoultoura γνωρίζω συχνά ζευγάρια που έχουν γνωριστεί έτσι ειδικά με lord of the rings ή WOW και νεότερους με lol.

Οχι και συμφωνω οτι υπαρχουν.
Εννοουσα τον τροπο σκεψης στην καθημερινοτητα. Πως αντιμετωπιζει καποιος διαφορα προβληματα και τον τροπο που παραγει λυσεις, το χιουμορ, γνωσεις κ.α
Απο την ροζ ατζεντα μου. Καποια μου ειχε πει οτι εχω καταπληκτικο μυαλο (το ξερω καλη μου) αλλα δεν βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα. Θελει υπομονη και αποκρυπτογραφηση, μελετη και διασταυρωση. Καποια στιγμη μου ειχε πει για καποιον που τραβιοταν στο παρελθον. Παλιανθρωπος ολκης, απατεωνας που μαλλον τις εριχνε και random χαστουκες. Ειχε φαει πολλα φραγκα, απο πολυ κοσμο και απο το γκομενακι. Μερικοι αποφασισαν να πανε να πληρωθουν με βια. Ενα βραδυ βγηκαν απο το σπιτι και τους τσιμπησαν οι οργισμενοι απατημενοι και εκει που φαινοταν οτι το ξυλο ειναι προπληρωμενο, ο τυπος τους επιασε στο μπλα μπλα και το εληξε το θεμα.
Ο ενθουσιασμος της για τον τροπο που χειριστηκε ο τυπος τα μυαλα των εξοργισμενων ηταν αρκετα μεγαλος. Την αναψε ειναι η σωστη λεξη.
Αυτο ανηκει στην σφαιρα της φυσικης επιλογης και μπορει να δωσει πολλες απαντησεις.
Οταν σου λενε οτι εχεις καταπληκτικο μυαλο ειναι θεμα προς εσωτερικη αναζητηση.
Για να συμβει αυτο χρειαζεται χρονος γιατι ο τροπος σκεψης χρειαζεται χρονο ενω τα σμιλευμενα κωλομερια χρειαζονται μονο μια ματια.
Πρεπει να βρεθει και ο ανθρωπος που την βρισκει με αυτα τα πραγματα.
Ο τρις φιλτατος chrono, μπορει να ειναι η φιλοσοφικη λιθος εν ζωη αλλα χρειαζεται και η σωστη περισταση. Τα γουστα μου θελουν γυναικες που κανουν κωπηλασια, οχι τυχαια, αλλα μου τυχαινουν τρελες. Γυναικες που την βρισκουν με την δολοπλοκια, που θελουν καποιον να τις σπρωχνει στα ακρα και καταληγω να κανω ο ιδιος κουπι. Εδω επαιξε γκομενακιο που εκανα το λαθος να την ανεβασω στην μηχανη. Εκανε αποτομες κινησεις που θα οδηγουσαν στην πτωση και την εβρισκε που το εσωζα και δεν χυσαμε τα μυαλα μας στον δρομο. Μετα αναψε επειδη σταματησα αποτομα και την αρχισα στο λεξιλογιο που οδηγει στην κολαση.

tl;dr
Τελικα ειναι τι ειναι ο καθενας ή τι του προσφερει η μοιρα;
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,655

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,260
Πήγα να παραγγείλω ένα βιβλίο+cd από Σουηδία, όχι ότι παίζει ρόλο το είδος αλλά τέλος πάντων, από το ίδιο κατάστημα. Πάω να υπολογίσω μεταφορικά. Τσααακ, 40ευρω!!! Κουφαθηκα...
Η αγορά μάλλον θα φάει άκυρο, αλλά έχει κανείς καμιά υποψία γιατί συμβαίνει αυτό και ακόμη περισσότερο, αν υπάρχει κάνα παραθυράκι για να το φέρω με λιγότερα έξοδα;

Πριν κάνα χρόνο είχαμε πάρει κάτι ρούχα από ένα σουηδομαγαζο και θυμάμαι ότι αν και αρκετά ογκώδες και βαρύ το δέμα, δεν πήγε πάνω από ένα εικοσαρικο
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,453
νομίζω κάπου διάβασα ότι ανέβηκαν τα μεταφορικά εντός ΕΕ αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει, λόγο όγκου δουλειάς... ότι να'ναι, πείτε το στα ίσα ότι δεν έχει επιλογή ο κοσμάκης και είπατε να του πιάσετε τον γκόλο.

Τώρα βέβαια παίζει απλά να είναι και θέμα της μεταφορικής του συγκεκριμένου μαγαζιού.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,483
Ειχαμε τα χριστουγεννιατικα απο 31 οκτωβρη, τωρα εχουμε και την κινεζικη πρωτοχρονια. Ας παιξω, καμια σχεση με Κινα, παιχνιδακι στο κινητο τσουπ! κοκκινος δρακος και κλασσικα κοκινα κινεζικα καγκελα.
σερφαρω, κινεζικη πρωτοχρονια, ας γιορτασουμε μαζι.
Αηδια εχει καταντησει.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,453
εδώ οι Γιαπωνέζοι γιορτάζουν χριστούγεννα χωρίς να είναι χριστιανοί, εσένα τι σε μπλοκάρει να γιορτάσεις το κινέζικο έτος; :p
εγώ αν είναι αφορμή για ψητούρα, το δέχομαι το σελεμπρέισιο
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,483
Το κακο με την κινεζικη πρωτοχρονια ειναι multilevel.
1. Σε περιοδο επιδημιας χιλιαδες εκατομμυρια κινεζοι θα ταξιδεψουν προς Κινα. Δεν ξερω τι παιζει με τα αεροπλανικα, αλλα αν μπορουν θα πανε Κινα και αργοτερα θα επιστρεψουν στις χωρες διαμονης.
2. Οπου εχουν χωσει τα νυχια τους σε ξενες οικονομιες. Η απουσια τους δημιουργει οικονομικο μαρασμο, σοβαρα, μιλαμε για προβλημα μεγαλο.
3. Οταν βλεπεις κοκκινους δρακους και κινεζικα ειδη κιγκαλεριας σε παιχνιδι στο κινητο, που δεν εχει σχεση με την Κινα, καταλαβαινεις τον βαθμο επιρροης που εχουν. Πριν μερικα χρονια δεν ξεραμε οτι οι κινεζοι εχουν πρωτοχρονια και τωρα ξερουμε οτι ειναι η χρονια του βοδιου.
Ο φλεβαρης ειναι ο χειροτερος οικονομικος μηνας για πολλες και μη αφρικανικες χωρες.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,655

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,483
Αντεγραψαν το προιον του φουκαρα, το πουλουσαν πολυ φτηνοτερα και μετα του εχωσαν και ενα ban απο το Amazon.


και οχι μονο

Αυτα ειναι γνωστα αλλα δεν ενοχλουν κανεναν επειδη παραγγελνουν πραγματα. Σε αλλο σεναριο θα ειχαν κανει κινηση εναντια στην αμαζον.
το ιδιο ισχυει και με τον γουγλη που λιγα δεν εχει κανει. Το ιδιο ισχυει με μεγαλες εταιριες που παρεχουν μοδα, γκατζετ και υπηρεσιες.
δεν τρεχει και τιποτα. Αν παω εναντια στον γουγλη, μετα πως θα γκουκλαρω; ουτε την εκφραση γκουγκλαρε το δεν θα μπορω να χρησιμοποιησω και επειδη το ειχα πει προσφατα.
ο πλουσιος δεν υπαρχει περιπτωση να σε αφησει να εχεις κερδος.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,483
Εξακολουθει να ειναι ενα μικρο κοριτσακι, με το οποιο ασχολειται ολο το ιντερνετ και που ολοι περιμενουν να κινηθει ως ατομο με πολυετη εμπειρια στην πολιτικη/δεν-ξερω-με-τι-αλλο.
Για το συγκεκριμενο δηλωσε οτι χρειαζοταν update. Το βρισκω λογικο να την θελουν στην Ινδια, αφου εδωσε στους αγροτες συμβουλες ανταρτοπολεμου. Τα γιατι δεν ειμαι σε θεση να τα γνωριζω αλλα ο χρονος θα δειξει.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,453
όχι ρε, πάνε οι αμυγδαλιές στο χωριό... γμτ και πέταξαν λουλούδια προχθές με την κωλοζέστη
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,483
Να τις ντυσεις με ζακετες.

Με επιασε μια γειτονισσα και μου ειπε να τσεκαρω το αυτοκινητο μου. Ανοιξε το καπο του αυτοκινητου της και βρηκε τριχες απο γατα και διαφορα φαγωσιμα. Μια γατα τρυπωνει στην μηχανη του αυτοκινητου της και εκτος απο την ξαπλα, τρωει κιολας. Πρωτη φορα ειδα μηχανη αυτοκινητου γεματη με λειωμενες καραμελες και ψιχουλα.
Την ιδια στιγμη, αλλος γειτονας, που παρκαρει διπλα στην γειτονισσα, εχει το ιδιο προβλημα αλλα με ποντικια. Εγω δεν εχω κανενα προβλημα γιατι ακουω heavy metal.

Συνεχιζω με αλλο θεμα και χωρις να πιασω τις λεπτομερειες αλλα τα απονερα. Το θεμα με τις καταγγελιες για κακοποιησεις/παρενοχλησεις στον κοσμο του θεαματος (σε παγκοσμιο επιπεδο).
Περιπτωση α.
Γινεται μια καταγγελια, ακολουθει δικαστηριο και βγαινει καταδικαστικη αποφαση με την αναλογη ποινη. ωραια και σωστα.
Η ποινη που επιβαλει το δικαστηριο χρηματικη/ποινη φυλακισης/αποζημιωσεις κτλ ειναι το καθαρτηριο. σωστα;
Οταν το δικαστηριο κρινει οτι δεν χρειαζεται να σταματησεις το επαγγελμα σου πχ να παιζεις σε ταινιες και οι εταιριες σου ακυρωνουν τα συμβολαια, δεν προσθετουν στην ποινη πραγματα που δεν αποφασισε το δικαστηριο;
Η ερωτηση ειναι απο την πλευρα της ψυχρης λογικης.
Περιπτωση β,
Γινεται μια καταγγελια και πριν γινει οποιοδηποτε δικαστηριο, ακυρωνονται συμβολαια.
Στο παρελθον ειχαμε αρκετες περιπτωσεις οπου καποιος ετυχε τηλεοπτικου διασυρμου και την φυσικη συνεχεια του ιντερνετικου διασυρμου και αποδειχτηκε οτι ηταν αθωος,αλλα κινησεις για συγνωμη και αποζημιωσεις δεν υπηρξαν.
Οι ερωτησεις ειναι ρητορικες και με ψυχρη λογικη αφου γνωριζουμε οτι η υποκρισια ειναι κοινωνικο προιον. πχ εαν εισαι διασημος/εχεις την τυχη να σε "παιξει" η τηλεοραση θα ακουστεις και θα λαβεις την αναλογη ψυχολογικη υποστηριξη.
Εαν δεν εισαι διασημος, τι νουμερα να βαρεσει το καναλι; δηλαδη εχουμε εξαργυρωση του πονου με τηλεθεαση.
Δικαιο δεν θα βρεθει επειδη λειπουν τα αποδεικτικα στοιχεια. Σε περιπτωσεις με διασημοτητες, τα αποδεικτικα στοιχεια ειναι η οργη του οχλου.
δικεοσινι.
 
Top Bottom