Και εγώ μέσα είμαι!!! θα ταιριάζει και ωραία στην βιβλιοθήκη... Όταν με το καλό την φτιάξω επιτέλους....
Όσο για τα στιφάδα.. Αυτό θέλουν να νομίζετε. Στην πραγματικότητα είναι δαίμονες μεταμφιεσμένοι. Λίγο να γυρίσεις το κεφάλι και ΧΡΑΤΣ.
Έχουμε και λέμε:
2 φορτιστές για macbook. Ο ένας δουλεύει ακόμα αλλά δεν κάνει και πολύ καλή επαφή πάντα.
2 χειριστήρια 360. Το 1 πιστεύω υποδουλεύει όσο δεν του κουνάς το καλώδιο γιατί το έχω δώσει σε έναν φίλο μου και δεν μου έχει πει κάτι. Το δεύτερο.... έλιωσε το καλώδιο στα καλά του καθουμένου ενώ ήταν συνδεδεμένο σε usb 1. Μάλλον βραχυκύκλωμα....
1 Home cinema της reginas. Αυτό ευτυχώς είχε απλό καλώδιο και δεν ήταν κάτι δύσκολο η αντικατάστασή του.
1 συντριβάνι φενγκ σούι... ( no comments... μου αρέσει να ακούω πλίτσι πλίτσι όταν κοιμάμαι εντάξει; Ένας φίλος μου που φιλοξένησα ακόμα φυσάει και δεν κρυώνει την συχνοουρία που του έφερνε το βράδυ. ) Πάλι καλώδιο την πλήρωσε αλλά μου έκανε χουνέρι. καθόμουν και ένωνα το κομμένο καλώδιο και όταν πήγα να το βάλω στο ρεύμα να δω αν δουλεύει είδα , ότι έλλειπε η πρίζα. Τόσος κόπος τσάμπα....
Εκτός από σαγόνι έχει και ισχυρή κύστη . Έχει κατουρήσει μία φορά τον καναπέ , μία φορά το κρεβάτι και μία φορά το σκύλο...
χμμμ δεν ακούγεται τελικά άσχημα η ιδέα του στιφάδου, αλλά είναι τόσο μικρό σε μέγεθος που μόνο κόκαλα θα τρώω.