Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
δε νομιζω οτι ειναι το συναισθημα, νιτρε.
εδω η κυριούλα το επικαλειται για αλλους λογους. ενταξει, δεν κοιταξα καν τον συνδυασμο και τον δημαρχο προς τα που γερνει, αλλα ειμαι σιγουρος οτι ξεκιναει απο κεντροδεξια και παει προς το μαυρη. και σ αυτες τις περιοχες, ειναι προαπαιτουμενο να εχεις συζυγουλη και παιδακια, οσο περισοτερα τοσο το καλυτερο. τι? να ναι καμια ανυπαντρη να γυρναει με τον ενανε και τον αλλονε?? δεν τα θελει αυτα ο μεσος παντελίσιος ψηφοφορος..

πατρις, θρησκεια, οικογενεια, το τριπτυχο της Επιτυχιας.

αυτό με τους αγίους μην το γελάτε, τέτοια θέλει ο λαουτζούκος...

Συμπαθα με πατριωτη αλλα δεν αστειευομουν. Ημουν πολυ συγκεκριμενος για το περιεχομενο του background, τι υπαρχει πανω στο τραπεζι, την σταση του σωματος κτλ.
Αυτο που λεει ο @Χειρομαλάχτης ειναι επισης σωστο, Ολα φτιαχτα και στημενα, γιαυτο και κυβερνανε οι παπατζηδες.

Και μας ειρθαν τα μαντατα, μαχαιριες παναθεματα, πρωι πρωι απο Καμπουρακη μερια, και λεπτομερες ρεπορταζζζζε, Γιωργη Τσιλικα. 3,20-3,60 Ε το Greek Souvlakos. Στα ηψη ο γυρος, ποιος ξερει ποτε θα ξαναγευτει ο ουρανισκος μας δικαβαλο Θεσ/κης. Κεραμηδα μουρθε Μυκονιατικο souvlaki story, Ελληνικο μαγαζυ, Ντοχα, Καταρ 12 Ε, Που παμε ρε, σε τι κοσμο θα μεγαλωσουμε τα παιδια μας? Μπηκαν στη πολη οι οχτροι και χαμπαρι δεν εχουμε παρει, πταιει ο αντιπερισπασμος με την Ουκραινα.

Ελπίζω να είναι ορθογραφικό και να εννοείς δίκαννο 😂😂😂αλλιώς θα με βάλεις να ψαχτώ για αυτές τις νέες τάσεις

Όχι, το είδα και εγώ το ρεπορτάζ, όντως δικαβαλο ονομάζεται!

Οκ, πρώτη φορά το ακούω, οι πρωτευουσιάνοι το λέμε δίκαννο, βέβαια, δεν έχει σημασία πλέον, εκεί που έχει πάει η τιμή του θεωρείται ντελικατέσεν πια

Δικαβαλα, δικαννα, τι ειναι αυτα που λετε ρε; Στερητικα πιτογυρου;
Δικαβαλο λενε το τυλιχτο με διπλο καλαμακι στην Θεσ/κη. Σημερα τομαθα κι εγω απο Καμπουρακη. Που λενε οτι ο ΣΚΑΗΣ δεν εχει μορφωτικες εκπομπες

Όχι, το είδα και εγώ το ρεπορτάζ, όντως δικαβαλο ονομάζεται!
Αστους ολιγοπιστους να λενε, αγορι μου, εμεις σταθερα επιλλεγουμε ΣΚΑΗ για την επιμορφωση μας

Το ίδιο είναι, μην ψαχτείς.
Βλεπετε? καταρτησμενος ανθρωπος που εχει μελετησει πιτογυρο! Οχι σαν εμας που εχουμε εναπιθωση την μορφωση μας στον Τσιλικα

Όλα καλά, όλα ανθηρά.

Τουλαχιστον τωρα δεν θα ντρεπονται να πουν που δουλευουν.
Εκτος απο παρανομο ειναι και η εικονα της ελευθεριας στην Ελλαδα. Γαλερα ηταν καποτε, τωρα δεν κρατανε ουτε τα προσχηματα.
Αυτα κανουν και μετα ο κοσμος προσπερναει τα επιδοματα που υποσχεται ο Κυργιακος για να επιστρεψουν οι ανθρωποι στην Ελλαδα.
Οι ανθρωποι δεν φευγουν μονο επειδη βρηκαν καλυτερο μισθο αλλα και για το εργασιακο περιβαλλον.

Τι έγινε ξέμεινε από τσιμέντο ο βαρώνος της καρδιάς μας;
Άκου απολύσεις, τι φλωρικα πράματα είναι αυτά.

Ο πολεμος στην Ουκρανια εφτασε μεχρι την Αγγλια. Κλαιτε για τα πιτογυρα αλλα στην Αγγλια το chips and fish, εγινε εδεσμα για την οικονομικη ελιτ αφου η τιμη του πηγε στις 12 £
Ποιος ειπαμε οτι χανει τον πολεμο;

Back