lucinos
Death Knight
χρονια πολλα
![]()
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!χρονια πολλα
![]()
τι στο διάβολο είναι αυτό το έκτρωμα; σαν να έβαλαν το παλιό λογότυπο με χαμηλής ανάλυσης αρχείο σε εφαρμογή τύπου "vectorize" ένα πράμα...![]()
Δέλτα: Τι σηματοδοτεί η αλλαγή στο λογότυπο - selfservice.gr | Σελφ σέρβις
Χωρίς την γνωστή φιγούρα της αγρότισσας που κρατά μια καρδάρα γάλα, θα είναι πλέον το νέο λογότυπο της Δέλτα, καθώς η σχετική αλλαγή σηματοδοτεί μια στροφή της εταιρείας, η οποία συστήνεται πλέον ως «εταιρεία τροφίμων» αντί ως «γαλακτοβιομηχανία». Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Χρήστου Τσόλκα, διευθύselfservice.gr
Για μια εταιρία που θα συνεχίσει να έχει (για κάμποσο καιρό ακόμη) σαν μεγάλο μέρος του τζίρους της τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το πιο λογικό είναι να αφαιρέσει απο το σήμα της την κοπελιά με την καρδάρα.....![]()
Επιταχύνεται ο μετασχηματισμός της ΔΕΛΤΑ σε εταιρεία τροφίμων
Πιέσεις στο γάλα φέρνουν στροφή σε προϊόντα με υψηλότερο περιθώριο κέρδους.www.kathimerini.gr
Τα παγωτά της πάντως απο το 2006 τα έχει αγοράσει η nestle.
Θα το περιορίσω και άλλο. Δεν έχει βγει ούτε το StarCraft.Οριακά παίζει να μην είχε βγει αν είναι η περίοδος μεταξύ 97 (Tomb Raider II) και 98 (όταν βγήκε το πρώτο BG).
Όντως οριακό, το Ocarina είχε βγει περίπου ένα μήνα πριν το BGΟριακά παίζει να μην είχε βγει αν είναι η περίοδος μεταξύ 97 (Tomb Raider II) και 98 (όταν βγήκε το πρώτο BG).
Σωστά, δεν κοίταξα για το Zelda ούτε ήξερα πότε βγήκε. Αλλά γιατί δεν βλέπω Starcraft;Όντως οριακό, το Ocarina είχε βγει περίπου ένα μήνα πριν το BG
Turok καλό, αλλά το 2 πιο δυνατό.
νταξ παιδιά μην σκοτώνεστε κιόλας, μπορεί να το έκανε κάποιος που δεν το έζησε καν ξέρω εγώ
άλλωστε τα ηχειάκια νομίζω είναι αισθητά νεότερα και σίγουρα το headset επάνω στην καρέκλα είναι εκτός εποχής.