Μάχη με το δημόσιο παρτ ν.<br><br>Μετά από πολύ κόπο έχω κλείσει ραντεβού στο νοκομείο για ορθοπαιδκό, χωρίς να ξέρω αν μπορεί να γιάνει το τραύμα πλέον. Πάω εκεί κι αφού βρήκα που είναι το ιατρείο που ήθελα μου είπαν να περιμένω να με φωνάξουν. Οι ώρες περνούν και δεν με φωνάζουν. Ρωτάω εναν νοσηλευτή και μου λέει πρέπει να πας στο γραφείο (δια)κίνησης (πρέζας) και να πάρεις χαρτί ότι ήρθες.<br>Ε να πάω τότες.<br>Πήγα, πήρα το κωλόχαρτο και πάω πίσω. Ρωτάω την κράχτη και μου λέει περίμενε να σε φωνάξω.<br>Πάει 3 η ώρα. Ο διάδρομος ερήμωσε. Μπαίνω μέσα στο ορθοπαιδικό και δεν βλέπω ψυχή. <br>Ρωτάω μια καθαρίστρια, γελάει μαζί μου και μου λέει πήγαινε στην προϊσταμένη. <br>ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ;;;;<br>Το χαρτί αυτό όταν το πήρατε έπρεπε να το αφήσετε μέσα στο ιατρείο κι όχι να το κρατάτε.<br>και πού θες να το ξέρω εγώ μαντάμ;<br>Έπρεπε να το γνωρίζετε, πώς κλείνετε ραντεβού έτσι ερήμι;<br>Άσε τα ερήμι τεμπελχανά του δημοσίου και φέρε μου γιατρό.<br>Οι γιατροί έχουν σχολάσει. Θα έρθετε αύριο πάλι<br>Με τι ραντεβού; Αφού για σήμερα είχα κλείσει.<br>Δεν πειράζει. Ελάχιστοι έρχονται με ραντεβού. Απλά πάρτε χαρτί από το γραφείο πρέζας και ελατε εδώ.<br>Ώπα ώπα. Τι μου λες τώρα; Ότι έφαγα 8 μήνες στο περίμενε και την έβγαζα με χάπια τον πρώτο καιρό επειδή είστε μπουρδέλο εδώ μέσα;<br>Άρχισε να μου λέει για την συμπεριφορά μου, οπότε ανέμισα την κάπα μου κι έφυγα βρίζοντας.<br><br>Ντάξει ήξερα ότι είναι ένα μπουρδέλο και μισό αλλά όχι κι έτσι γαμώ τις κονσόλες. Μετά σου λέει γιατί δεν αντέχεις την Ελλάδα. Από όπου και να το πιάσεις βρωμάει.