Μεγάλη αλήθεια Χρόνο αυτό που έγραψες....φυσικά και δεν είναι σωστό να αλλάξεις τη φύση σου<br><br>Θα θυμάσαι μια εποχή σχετικά πρόσφατα, που το ντύσιμο μου (γραβάτα - σακάκι) είχε γίνει αντικείμενο συζήτησης από Βόρειο κτλ....Δεν ξέρω εάν αυτό θεωρείται έκπληξη, αλλά επειδή με κουράζει το θεαθήναι - ενιότε - σε καθωσπρέπει μέρη σκάω στο πιο ατημέλητο με μπλουζάκια με έξαλλες στάμπες και δερμάτινα σακάκια για να ανατρέψω τις προσδοκίες και να δω αντιδράσεις, οπότε κατανοώ απόλυτα τα μπλουζάκια Hammerfall. Έχω παραδείγματα να αναφέρω για να ευθυμήσουμε, από μοναστήρια στην Εύβοια μέχρι γκαλά στο Λόντον, αλλά είναι για άλλη φορά. <br><br>Αυτό που εσύ ξέρεις και όσοι άλλοι θα έπρεπε να ξέρουν γενικότερα, είναι ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Εάν αυτή δεν το γνωρίζει αυτό και κρίνει το βιβλίο από το εξώφυλλο δικιά της χασούρα και μην χολοσκάς. Είτε θα συνεχίσεις το ψάξιμο μέχρι να βρεις το ένα και μοναδικό άτομο που σε γεμίζει ολοκληρωτικά και μονογαμικά, είτε θα συμβιβαστείς με την ιδέα πως όλα είναι εφήμερα και θα αλλάζεις με τις σεζόν του mood σου ζώντας στο παρόν.<br><br>Όπως και να έχει, εσύ να είσαι ο εαυτός σου. Δεδομένου όμως ότι η πλειοψηφία είναι κρυφό-πουριτανική, στρουθοκαμηλική, φαρισαική και άκρως υποκριτική, εάν ο εσωτερικός/εξωτερικός εαυτός σου προσομοιάζει υπερβολικά με τις πεπαλαιωμένες αντιλήψεις της mainstream κοινωνίας για το πως είναι οι πρεζό-ravers και οι γκοθίκουλες που βρυκολακιάζουν και θυσιάζουν αγνές παρθένες σε τραγώδεις θεούς, ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ πρέπει και να αλλάξεις ελαφρώς το στυλ σου...εάν δεν θέλεις να βρει ο Ντονατέλο γκόμενα πριν από εσένα διότι το πράσινο φέτος είναι IN, @J.Lynx!!! :silly:<br>