Το λοιπον. Εφτασα Ασπροπυργο στον προαστιακο και περιμενα διπλα σε ενα σταβλο με αλογα, 55 λεπτα το bus γιατι οπως ειπε ο σεκιουριτας "τρωνε δρομολογια τα σκ, σιγα μη κατσει ο οδηγος να τα κανει ολα, μαλακας ειναι;". Αφου πηρα το bus λεω στον οδηγο που δεν ειναι μλκς να μου πει που θα κατεβω για να παω στη σχολη. Καταβαινω εκει που μου λεει και ρωταω ενα περιπτερο για να παρω την απαντηση "μιση ωρα περπατημα προς τα εκει". Βαζω βαλιτσα και λαπτοπ στη πλατη και ξεκιναω. Μολις φτανω βρησκω μια σχολη κλειστη, κλειδμενη με τον ΑΦ αφαντο. Ψαχνω σπιτι να μεινω, βρισκω μια κυρια Ντινα για την οποια ειχα καλες συστασεις, με βαζει να πιω μια πορτοκαλαδα που εκανε με τα χερακια της λιγο πριν παω γιατι βαριεται μονη της απο τοτε που εχασε τον συζηγο και ασχολειται με τετοια. Μου λεει οως δεν υπαρχει δωματιο ουτε για δειγμα και ρωταει και τις φιλεναδες τις απο τις οποιες τρωμε ακυρο επισης γιατι ο φουκαρας δεν εκλεισα απο νωρις. Τελικα βρισκει εναν που εχρι να μεινω και παω εκει.<br><br>Ο κυριος Βασιλης ή Δημητρης, καλος ανθρωπος, με βαζει σε ενα σπιτι στο οποιο υπαρχει ηδη ενα παλικαρι που βλεπει τιβι και ενα αλλο παλικαρι που ειναι Αθηνα και θα ερθει το βραδυ. Εγω θα ημουν ο τριτος στο δωματιο αλλα δεν υπηρχε λογος να ανησυχω αφου ο ενας, ο Κριτικος, θα εφευγε τη Τεταρτη. Η τουαλετα κοινη φυσικα για τους τρεις αλλα δυστυχως εγω δε χωρουσα γτ βρησκανε τα γονατα μου στο νιπτηρα. Αποφασισα πως μου αξιζει κατι καλυτερο και εψαξα για ξενοδοχειο. Βρηκα ενα χοτελ ναταλυ που μου ψηλομοιαζει κωλομπαριστικο αλλα λεω δε μαμιεται τραβα. Περπατω περπατω κανα μισαωρο παλι φορτωμενος και παω εκει που με κατεβασε ο οδηγος που δεν ηταν μλκας. Περπαταω κανα τεταρτο ακομα, περναω κατι ταβερνες, πειναω απιστευτα πολυ, φτανω στο hotel που εχει φωτακια μοβ αποξω νεον και στο σαλονι του καθονται 3 κυριες. Η Ναταλυ (φανταζομαι) δε ξερει καλα Ελληνικα, η δευτερη δε ξερει καθολου και η τριτη ξερει αλλα της ειναι κοπος να ανοιξει το ριμαδι της να μιλησει. Αυτη η Ναταλυ λοιπον ολο κατι ελεγε αλλα δε καταλαβαινα τι προσπαθουσε να μου εξηγσει αλλα καταλαβα το 25 ευρω. Μαλλον για το δωματιο εννοουσε εκτος αν ειχε τπτ αλλο στο μυαλο της. Παντως το δωματιπ φοβερο, τεραστιο κρεβατι για πολλες ξαπλες και wifi που περιμενω να ερθει η κυρια που Ναταλυ για να μου πει τον κωδικο γτ η κυρια που ξερει Ελληνικα ειναι ανικανη. <br><br>GG Well Played!<br>