Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αυτή τη στιγμή με κάρτα της Πειραιώς (την οποία χτες φόρτισα κανονικά στο ταμείο της τράπεζας) τρώω άκυρο, αλλά είναι σχετικά λογικό γιατί σύμφωνα με τις ίδιες τις τράπεζες, το όριο των 300.000 είναι αρκετά χαμηλό σε σχέση με τα ποσά που διακινούνταν πριν την επιβολή των capital controls. Έτσι, άμα θέλουμε αγορές από εξωτερικό, το best bet είναι τις κάνουμε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Το θέμα είναι ότι με το που άρχισαν τα capital controls το paypal μου πετάει το εξής :
Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase.

Θα δοκιμάσω και μετά τα μεσάνυχτα από περιέργεια και θα αναφέρω.

Thanks kara & G0O! :thumbsup: Κι έλεγα γιατί δε μπορώ να κλείσω εισιτήριο, αφού ο υπάλληλος μου έλεγε ότι οι κάρτες γίνονται δεκτές κανονικά. Θα καραδοκώ τα μεσάνυχτα λοιπόν.

Ρεηκουί, το φόρουμ που σου λύνει το πρόβλημα χωρίς καν να ρωτήσεις!

Το παρακολουθώ από χθες στο insomnia αλλά δεν μπόρεσα ως τώρα ούτε απευθείας να πάρω κάτι, ούτε μέσω πέηπαλ.

Και γω διάβαζα χτες αυτά που έγραψε η Κάρα και Καραχάρηκα, αλλά μετά διάβαζα διάφορα και μου έφυγε η χαρά...
Εμένα το paypal δε μου κάνει ούτε update την κάρτα που έληξε... Γράφει ότι έληξε η κάρτα, αλλά δε μου περνάει την καινούρια...
Any ideas?

Καλά πληροφορημένες πηγές λένε πως τελικά μάλλον δε φταίει μόνο το όριο των 300.000,00 ευρώ, αλλά πως πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα και υπηρεσίες συναλλαγών, ανάμεσα τους PayPal, Amazon Payments, Google και Apple Stores έχουν σε ισχύ αυτόματο μπλοκάρισμα ελληνικών χρεωστικών/πιστωτικών καρτών και δε το έχουν απενεργοποιήσει ακόμα - λογικά δε θα αργήσουν πολύ, άλλωστε τα λεφτά μας θέλουν και ας είναι λίγα.

EDIT: 00:02, πάλι άκυρο και από Amazon Payments και από Battlenet Shop.

Τελικά πάλι άκυρο έφαγα για το εισιτήριο. Όου γουέλ, λογικά θα μπορώ να κλείσω θέση μέσω τηλεφώνου ἠ στη χειρότερη να συρθώ μέχρι τας Αθήνας να πάω στο γκισέ μπροστά με τα τάλιρα στο χέρι.

Μετα τις αποκαλυψεις του βαρουφακη για τους γονεις του περιμενω την ανακοινωση Varoufakis: Origins

https://www.youtube.com/watch?v=8ewlST4JW00

Μια πολύ αξιόλογη και ενδελεχής μίξη όλων σχεδών των Halo σε μια ταινία. Αξίζει να το δει κανείς, διότι είναι πολύ καλοφτιαγμένο και φυσικά για το Halo "mythos" που είναι από τα καλύτερα Sci-Fi της εποχής...

Όχι. Χίπστερς είναι οι Χίπστερς.

Bathory wrote:
Όχι. Χίπστερς είναι οι Χίπστερς.</blockquote>

Δηλαδή, για να γίνω χίπστερ πρέπει να είμαι χίπστερ;
Δεν μπορώ ρε συ Μπαθοριανέ, άμα μου λένε γα VHS τη σήμερον ημέρα και ότι μπορεί η εικόνα με τον ήχο να έχουν διακοπές και μπερδέματα στην μαγνητοταινία αλλά είναι τβου, θέλω να τους πάρω με τις κλωτσές!
Είπαμε Φίσερ Πράις αλλά μέχρι ένα σημείο. Δεν είναι ότι κρατάνε σταθερά μια στάθμη, ψάχνουν να βρουν όσο πιο παλιά τεχνολογία ηχογράφησης υπάρχει. Άντε και με κερί στο τέλος

Κυρίως για να γίνεις δεν πρέπει να παραδέχεσαι πως είσαι. Αλλά να τονίζεις πως ήξερες πράγματα πριν γίνουν mainstream.

grotenfrod wrote:
Κυρίως για να γίνεις δεν πρέπει να παραδέχεσαι πως είσαι. Αλλά να τονίζεις πως ήξερες πράγματα πριν γίνουν mainstream.</blockquote>

Άρα ο Γαλιλαίος ήταν hipster;

Όχι γιατί τον είχαν προλάβει οι Έλληνες.
Ο μεγαλύτερος χίπστερ ήταν ο Αδάμ.

Chronomancy wrote:
Ο μεγαλύτερος χίπστερ ήταν ο Αδάμ.</blockquote>
-δουλος πριν από τους -δουλους;

Chronomancy wrote:

Bathory wrote:
Όχι. Χίπστερς είναι οι Χίπστερς.</blockquote>

Δηλαδή, για να γίνω χίπστερ πρέπει να είμαι χίπστερ;
Δεν μπορώ ρε συ Μπαθοριανέ, άμα μου λένε γα VHS τη σήμερον ημέρα και ότι μπορεί η εικόνα με τον ήχο να έχουν διακοπές και μπερδέματα στην μαγνητοταινία αλλά είναι τβου, θέλω να τους πάρω με τις κλωτσές!
Είπαμε Φίσερ Πράις αλλά μέχρι ένα σημείο. Δεν είναι ότι κρατάνε σταθερά μια στάθμη, ψάχνουν να βρουν όσο πιο παλιά τεχνολογία ηχογράφησης υπάρχει. Άντε και με κερί στο τέλος</blockquote>

Aυτό με το VHS δεν το έχω ξανακούσει να σου πω την αλήθεια. Για κάτι κολλήματα με αλληλογραφίες, κασέτες και βινύλια, ο παράγοντας νοσταλγία είναι πολύ ισχυρός, το καταλαβαίνω απόλυτα και δεν θεωρώ κάτι τέτοιο χιπστεράδικο.

Κασκολ στους 40 βαθμους στην ερμου.
Αναποδα διαβαζοντας το βιβλιο στο μετρο.
Του λες για καγκεμουσα και τρωει την μουτζα.

Kαπως ετσι ειναι ο χιπστερ, με την οικονομια να ειναι εργο ενος ασπρομαυρου twilight zone και τα ζωα να βλεπουν την ακροπολη απο ψηλα

Aυτό που λέει ο Τόνυ.
Και να συμπληρώσω ακουστικά στο iphone ακούγοντας Black Keys και Λάνα Ντελ Ρέι.

Back