Λεω να μοιραστω τον πονο μου μαζι σας και να ζητησω συμβουλες απο αγνωστους στο ιντερνετ (it just works). βασικα βαριεμαι να διαβασω και λογιστικη για την εξεταστικη μου κιολας. το παρακατω κειμενο θα εχει κανα δυο σεξιστικα σχολια, οποτε αν διαβασει καμια κοπελα, σορρυ εκ των προτερων, εγω προειδοποιησα. <br>Η γειτονισσα μου, 3 διαμερισματα ανα οροφο, τερμα αριστερα εγω, τερμα δεξια αυτη αλλα επειδη κανει καπως γωνια η πολυκατοικια τα μπαλκονια μας "βλεπουν" το ενα το αλλο, βρηκε γκομενο τον τελευταιο μηνα, και μπραβο της, για να μην αρχισετε να φαντασιωνεστε καταστασεις να σας προλαβω, περιπου 35αρα ασχημουλα και τελειως ξυνη, πρωτη φορα που μετακομισα εδω, την βρηκα στο ασανσερ, της ειπα καλημερα, ουτε που απαντησε, της ειπα καλημερα και αλλη φορα μπας και δε με ακουσε, παλι με εγραψε, αστο διαλο μωρη σαλουφα, παμε παρακατω. Βρηκε γκομενο το τρελο μωρο που λετε και ξεκινησανε να βγαζουνε τα ματια τους, και μπραβο τα παιδια, και εγω κουμπαρος.Το προβλημα ειναι οτι ειναι θορυβωδεις τα πουλακια μου. Και οχι απλα θορυβωδεις , αλλα ψευτικα θορυβωδεις, αυτο το ψευτικο της τσοντας "ναι ναι μωρο μου ααααα, αααααα, ΑΑΑΑΑΑ" και μονο που δεν κοιταει το ρολοι της η ηθοποιος. και εμεις εχουμε κανει γυναικα να τελειωσει, να αλληθωρισει, να τρεμει, να σκουζει (ααααααχχχ παλιες δοξες), οχι ομως τοσο πολυ, τοσο εντονα και για τοση ωρα και σιγουρα οχι καθε μα καθε φορα, και αντε να δεχτω οτι εγω ειμαι ο αμπαλος και ετσι ειναι ο σωστος γυναικειος οργασμος το προβλημα ειναι οτι κολλησε και τον γκομενο τωρα και ο τυπος οταν τελειωνει ξεφυσαει και βγαζει και κραυγες σαν πληγωμενο αγριογουρουνο για κανα διλεπτο. Και ειναι και στα μελια τα πουλακια μου και αυτο το πραγμα γινεται καθημερινα και 2-3 φορες. και η εγγυτητα των διαμερισματων κανει τη φαση λες και ειμαι σε μια γωνια του δωματιου τους και κανω και τσιγαρο. <br>πρωτον, ειμαι εγω ο περιεργος που με ενοχλει αυτη η φαση; ειναι συνηθες στην αθηνα; (μεγαλωσα επαρχια σε μονοκατοικια και το πρωτο πτυχιο που εγινε θεσσαλονικη δεν μου ετυχε τετοιος γειτονας/ισσα) γιατι καθε φορα που εχουν αθλοπαιδιες μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι με το ολο θεατρο. μαλλον δε με πειραζει τοσο ο θορυβος οσο το οτι ΞΕΡΩ οτι ειναι τελειως ψευτικο.<br>δευτερον, πως μπορει να γινει με ευγενικο τροπο να τους ενημερωσω να κατεβασουν το volume; τι να κανω, να βγαινω για βολτα; να αφησω κανα σημειωμα στο ασανσερ τυπου "το παληκαρι δεν εχει σπιτι να πατε εκει να βγαζατε τα ματια σας"; , "παιδια στα μουγγα ειναι πιο ωραια"; , "δεν πειθετε κανεναν";<br>υ.γ. παλι καλα που τουλαχιστον το κανουν με κλειστα τα πατζουρια γιατι δε θα αντεχα την full 4Κ εμπειρια.<br>υ.γ.2 με τουτα και με εκεινα λογω του οτι αμα τυχει να ειμαι πολυ φορτωμενος εκεινη τη μερα και ξεκινησουν τις αριες, βγαινω απο το σπιτι, ξαναξεκινησα το τρεξιμο και εχασα και 2 κιλα.